ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Γιώργο Χρανιώτη

❱❱ Ο ταλαντούχος και καθ’ όλα συμπαθής ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι μετά το «Survivor» αποτελεί πρότυπο για τα παιδιά! «Μετά το Survivor ένιωσα πολύ λαοφιλής. Τις προάλλες ήμουν σε ένα πανηγύρι και τα παιδάκια έρχονταν πολύ διστακτικά να μου ζητήσουν φωτογραφίες. Είναι ευλογία να αποτελείς πρότυπο για τα παιδιά» δήλωσε στο «Down Town».

Κύριε Χρανιώτη, πράγματι είναι ευλογία και μάλιστα μεγάλη να αποτελείς πρότυπο για τα παιδιά, αλλά, με όλο τον σεβασμό, έχοντας 25 χρόνια πορείας σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση, μήπως θα έπρεπε να αναρωτηθείτε γιατί να περνάτε σαν πρότυπο μετά το «Survivor»;

Αλλος ένας λοιπόν που «βρήκε το νόημα της ζωής» σε ένα ριάλιτι επιβίωσης; άλλος ένας που άλλαξε την κοσμοθεωρία του επειδή αναγκάστηκε να τρώει ρύζι και καρύδες, να τσαλαβουτάει σε θάλασσες και λάσπες αγωνιζόμενος για τα αυτονόητα, για μήνες κι όλα αυτά παρουσία κάμερας; Δεν σας κατατάσσουμε σ’ αυτή την κατηγορία των ανθρώπων, που αποκτούν αξία μόλις η κάμερα βρεθεί μπροστά τους, αλλά δηλώσεις σαν αυτή θα πρέπει να προβληματίζουν τόσο εσάς και εμάς όσο και τους γονείς αυτών των παιδιών που θεωρούν «πρότυπα» τους παίκτες ενός ριάλιτι επιβίωσης, ενός σκληρού τηλεοπτικού προγράμματος που δοκιμάζει τα ανθρώπινα όρια και τις αντοχές -ψυχικές και σωματικές- μόνο για την αύξηση της τηλεθέασης – και ως εκ τούτου των εσόδων ενός τηλεοπτικού σταθμού.

Χαίρετε άκρας εκτίμησης και από τον χώρο σας και από το κοινό, καθώς είστε καλλιεργημένος και σκεπτόμενος. Αν το ξανασκεφτείτε, θα καταλάβετε κι εσείς ότι δεν χρειαζόσασταν το «Survivor» για να περνάτε ως πρότυπο στα παιδάκια στα πανηγύρια. Βασικά δεν είναι καν το «Survivor». Είστε εσείς προφανώς. Η προσωπικότητά σας που πέρασε ως πρότυπο. Το ριάλιτι ήταν απλώς μια ευκαιρία να τη δει περισσότερο το κοινό. Χωρίς ρόλους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ