Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

«Και οι δύσμορφοι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να ερωτευτούν»!

❱❱ Ο «Κουασιμόδος» Δημήτρης Πιατάς μιλάει για τη μεταμόρφωσή του στην «Παναγία των Παρισίων», που ανεβαίνει τον Νοέμβριο στο ΠαλλάςΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Η μεταμόρφωση είναι εντυπωσιακή! Ο Δημήτρης Πιατάς ντύνεται Κουασιμόδος στο νέο θεατρικό εγχείρημά του, με Εσμεράλδα τη Νάντια Κοντογεώργη, και από τη φωτογράφιση για την προώθηση του έργου μπορεί κανείς να «δει» την επιτυχία που έρχεται!

Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί ανεβαίνουν από τις 3 Νοεμβρίου στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, για να ερμηνεύσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο αξεπέραστο έργο του Βίκτορ Ουγκό «Η Παναγία των Παρισίων», που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου.

«Ο Κουασιμόδος είναι ένας πάρα πολύ άσχημος άνθρωπος, που έχει όμως μια ψυχή τρυφερή, πολύ όμορφη, σαν μικρού παιδιού. Ερωτεύεται την Εσμεράλδα και διεκδικεί το δικαίωμα στο όνειρο, αφού ακόμα και οι δύσμορφοι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να ερωτευτούν και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους» λέει στην «Espresso» ο κορυφαίος ηθοποιός μας για το μήνυμα που θέλει να περάσει η παράσταση. Φυσικά, τον ρωτάμε για τη μεταμόρφωσή του σε Κουασιμόδο, που είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί.

«Επιτέλους άσχημος»

«Είναι μια ομάδα ανθρώπων που δούλεψαν πάνω στο πρόσωπό μου. Κάναμε αρκετές πρόβες ώστε ο Πιατάς να μην είναι ο… Πιατάς» μας λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Αυτός είναι και ο φόβος του παραγωγού μου! Φοβάται ότι ο κόσμος θα νομίζει πως δεν είμαι εγώ. Ομως εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι το αιτούμενο για κάθε ηθοποιό, να μπορεί να μεταμορφώνεται. Πιατάς θα είμαι πάλι πίσω, αλλά επιτέλους Πιατάς άσχημος!» μας λέει με το χιούμορ που τον διακρίνει. Αλήθεια, πόση ώρα χρειάζεται για να μεταμορφώνεται κάθε φορά στον θρυλικό ήρωα του Ουγκό;

«Η δυσκολία ήταν μέχρι να φτιαχτεί το καλούπι. Από κει και πέρα, χρειάζεται περίπου μιάμιση ώρα για να μεταμορφωθώ» αποκαλύπτει και στη συνέχεια της κουβέντας μοιράζεται μαζί μας τις προσδοκίες του γι’ αυτόν τον ρόλο.

«Η ελπίδα κάθε ηθοποιού είναι ο ρόλος που έρχεται να είναι ο καλύτερος κι αυτός που θα στιγματίσει την καριέρα του. Εχω βάλει πάρα πολλά στοιχήματα, αλλά πιστεύω ότι ο Κουασιμόδος για έναν κωμικό ηθοποιό, ο οποίος θέλει να δώσει και μια δραματική υπόσταση, είναι ένας ρόλος που θα ήθελαν να ερμηνεύουν όλοι οι ηθοποιοί».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....