Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Σκηνές βγαλμένες από την ταινία «Καλιγούλας» σε δισκογραφική εταιρία

❱❱ Η πρώτη γυναίκα στέλεχος της Atlantic Records αποκαλύπτει στη βιογραφία της όσα γίνονταν στα παρασκήνια της δισκογραφικής εταιρίαςΑΠΟ ΤΗΝ
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Πορνό στους υπολογιστές, δονητές για ντεκόρ πάνω στα γραφεία και στελέχη που διαφήμιζαν το μέγεθος του ανδρισμού τους. Ετσι ήταν, λίγο – πολύ, το εργασιακό περιβάλλον των δισκογραφικών εταιριών, συμπεριλαμβανομένης της φημισμένης Atlantic Records, που βρισκόταν πίσω από θρύλους της μουσικής, όπως η Αρίθα Φράνκλιν, οι Led Zeppelin, ο Ρέι Τσαρλς και οι Rolling Stones, πριν από το κίνημα #MeToo.

Η Ντόροθι Καρβέλο, η πρώτη γυναίκα στέλεχος της Atlantic Records, ήταν μόλις 24 ετών όταν έπιασε δουλειά σε αυτήν, ως γραμματέας του ιδρυτή της Αχμέτ Ερτεγκαν.

Οπως αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά της με τίτλο «Anything for a hit: Αn A&R Woman’s Story of Surviving the Music Industry», που θα κυκλοφορήσουν στις 4 Σεπτεμβρίου, ο μεγιστάνας της μουσικής είχε μια πολύ ιδιαίτερη νυχτερινή ρουτίνα, που απαρτιζόταν από την κατανάλωση 14 μπουκαλιών βότκας, τεσσάρων γραμμών κοκαΐνης, δύο «στριφτών» και πολλών γυναικών.

anything for a hit

Και κάθε πρωί ήταν δουλειά της Καρβέλο να καθαρίζει τα ναρκωτικά και τον εμετό από τα ρούχα του, αλλά και να ψάχνει σε ποια clubs είχε ξεχάσει τις πιστωτικές κάρτες του. «Βρες μου μια βότκα. Βρες μου μια στρίπερ. Βρες μου μια πόρνη» άκουγε συχνά τον Ερτεγκαν να της ζητά στις 3 τα ξημερώματα από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, ωστόσο το χειρότερο που της είχε τύχει είναι, όπως λέει, να μπει στο διαφημιστικό τμήμα της εταιρίας και να δει δύο στελέχη να παρακολουθούν γιαπωνέζικη ταινία πορνό και να τρώνε κινέζικο, έχοντας στην παρέα τους ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της εταιρίας.

Το μέγεθος

Η ίδια παρομοιάζει την ατμόσφαιρα στο γραφείο της με σκηνές από την ταινία «Καλιγούλας», με ανώτατα στελέχη να την επισκέπτονται κάθε πρωί, να καυχιούνται για το μέγεθος του ανδρισμού τους και να αστειεύονται ότι θα έπρεπε να κοιμηθεί μαζί τους, ενώ ένας άλλος άντρας, που δεν αποκαλύπτει, πήγαινε κάθε μέρα μόνο και μόνο για να της ζητήσει στοματικό σεξ.

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ίδιο τον Ερτεγκαν, ο οποίος απεβίωσε το 2006 σε ηλικία 83 ετών, έπεσε όμως και η ίδια, όταν μια μέρα τής επιτέθηκε και τη χούφτωσε «σαν χταπόδι», πρώτα ανάμεσα στα πόδια και μετά, όταν τον χαστούκισε, στο στήθος. Λίγο καιρό αργότερα, ενώ επέστρεφαν στην εταιρία με ελικόπτερο, της άνοιξε τα πόδια και, προς μεγάλη απογοήτευσή του, διαπίστωσε ότι φορούσε σορτς κάτω από τη φούστα. «Ηρθε προετοιμασμένη» παραπονέθηκε εκείνος μετά.

Η Καρβέλο απολύθηκε ύστερα από τρία χρόνια στην εταιρία, όταν ένα στέλεχος της ζήτησε να καθίσει στα πόδια του στην αίθουσα συνεδριάσεων και εκείνη αρνήθηκε.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...