Ο «πόλεμος των Ρόουζ»

❱❱ Νέα δικαστική μάχη ανάμεσα στην πρώην Μις Κόσμος Ειρήνη Σκλήβα και στον επί 16 χρόνια σύζυγό τηςΞανά τη δικαστική οδό ακολούθησαν για να λύσουν τις διαφορές τους η Ειρήνη Σκλήβα και ο επί 16 χρόνια σύζυγός της Νίκος Χυδήρογλου! Η πρώην Μις Κόσμος και ο επιχειρηματίας, που έχουν αποκτήσει μία κόρη, θα δώσουν ακόμη μια μάχη σήμερα στο Πρωτοδικείο της Ευελπίδων, καθώς το χάσμα μεταξύ τους παραμένει αγεφύρωτο. 

Πριν από περίπου δύο μήνες, και συγκεκριμένα στις 5 Ιουλίου του 2018, η εστεμμένη καλλονή προσέφυγε στα δικαστήρια, καταθέτοντας μέσω της συνηγόρου της νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του άλλοτε αγαπημένου συζύγου της. Η αίτηση αυτή, με την οποία η Ειρήνη Σκλήβα ζητεί την αναστολή εκτέλεσης προγενέστερης απόφασης, θα συζητηθεί ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου και μαρτυρά πως τα ανοιχτά μέτωπα μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολλά.

7 f2 k0qdiivepqq9wwubkvby

Το λαμπερό ζευγάρι, που καθ’ όλη τη διάρκεια του κοινού βίου του φρόντιζε να διατηρεί χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας τις κοσμικές εμφανίσεις και τα φλας της δημοσιότητας, τον τελευταίο χρόνο δίνει ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες, μη μπορώντας να επιλύσει με άλλο τρόπο τις σοβαρές διαφωνίες που κλόνισαν τον γάμο του. Ηδη από το περασμένο καλοκαίρι οι χωριστές διακοπές του ζευγαριού πυροδότησαν τις πρώτες φήμες περί κρίσης στον γάμο τους. Τότε ο επιχειρηματίας, που μέχρι πρότινος ήταν αχώριστος με τη σύζυγό του, είχε σαλπάρει με το σκάφος του για τα νησιά του Αιγαίου με αντροπαρέα, προκαλώντας προβληματισμό στο φιλικό τους περιβάλλον.

Σε δρόμους χωριστούς

Οι φήμες έμελλε να επιβεβαιωθούν σύντομα, καθώς η Μις Κόσμος 1996 και ο Νίκος Χυδήρογλου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο, και συγκεκριμένα στις 13/11/2017, η 40χρονη Ειρήνη Σκλήβα κατέθεσε ασφαλιστικά σε βάρος του επιχειρηματία, ενώ μόλις 11 ημέρες αργότερα ο Νίκος Χυδήρογλου έδωσε την… απάντησή του καταθέτοντας με τη σειρά του αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της εν διαστάσει συζύγου του.

Στα μέσα Μαρτίου καμία από τις δύο πλευρές δεν έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο, με αποτέλεσμα η δίκη να ματαιωθεί και αρκετοί να ερμηνεύσουν αυτή την κίνησή τους ως μια ύστατη προσπάθεια να επιλύσουν τις οικογενειακές και τις οικονομικές διαφορές τους εξωδικαστικά. Ομως η νέα αίτηση που κατέθεσε εν μέσω καλοκαιριού το πανέμορφο πρώην μοντέλο δείχνει πως η κόντρα με τον πατέρα του παιδιού του μαίνεται με αμείωτη ένταση.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ