Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Παντρεύτηκαν στη Σίφνο ο Τανιμανίδης και η Μπόμπα

❱❱ Φουσκωτό, ποντιακοί χοροί και μια τολμηρή κουμπάρα • Οσα έγιναν στη Σίφνο στον παραμυθένιο γάμο των Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνας ΜπόμπαΕκαναν έναν παραμυθένιο γάμο, όπως ακριβώς τον είχαν ονειρευτεί! Υστερα από τρία χρόνια σχέσης, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ένωσαν τις ζωές τους σε μία ρομαντική τελετή -με έντονο το παραδοσιακό στοιχείο- στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ, στη Σίφνο.

Ενα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της εγχώριας showbiz επισημοποίησε τη σχέση του ενώπιον Θεού και ανθρώπων, με κουμπάρους τους στενούς του φίλους Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη, το απόγευμα του Σαββάτου, επισφραγίζοντας έτσι έναν μεγάλο έρωτα.

9

Στη λαμπερή τελετή έδωσαν το «παρών» οι οικογένειες του ζευγαριού, οι αγαπημένοι του φίλοι, στενοί του συνεργάτες αλλά και πολλοί φαν. Ο γαμπρός έφτασε από νωρίς το απόγευμα στο μικρό εκκλησάκι δίπλα στη θάλασσα με συνοδεία ποντιακής λύρας, ενώ καθ’ οδόν έσυρε πρώτος τον χορό, που ήταν φυσικά ποντιακός. Στο πλευρό του βρισκόταν ο πατέρας του Στέφανος (γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ποντιακού Ελληνισμού), η μητέρα του Ματούλα, ο αδερφός του Παναγιώτης και ο κουμπάρος του Μίλτος Καμπουρίδης.

Eλαφρύ σινιόν

Λίγα λεπτά μετά έφτασε στο εκκλησάκι διά θαλάσσης -με φουσκωτό σκάφος- και η νύφη, συνοδευόμενη, όπως ορίζει η παράδοση, από τον πατέρα της. Η Χριστίνα έλαμπε μέσα στο δαντελένιο νυφικό της by Celia Kritharioti, το οποίο συνδύασε με ένα πέπλο που ταίριαζε απόλυτα με το ελαφρύ σινιόν στα μαλλιά της. Αμέσως μετά την τελετή το νεόνυμφο ζευγάρι πόζαρε για τις αναμνηστικές γαμήλιες φωτογραφίες, λίγο προτού αναχωρήσει για το μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε για τους περίπου 400 καλεσμένους του ακριβώς δίπλα στην παραλία, στην υπέροχη εξοχική κατοικία των κουμπάρων του.

7

kath odon

Οι νεόνυμφοι έφθασαν στο γλέντι κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου και χορεύοντας. Ο παρουσιαστής, αφού ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους που ταξίδεψαν στη Σίφνο για τον γάμο του, χόρεψε με τη σύζυγό του το «Stand by me»! Ακολούθησε ο συγκινητικός χορός του με τη μητέρα του υπό τους ήχους του ορχηστρικού τραγουδιού «Τζιβαέρι» και το πάρτι συνεχίστηκε με το ζευγάρι να χορεύει συρτάκι αλλά και με live ερμηνείες, μεταξύ αυτών του Χρήστου Μάστορα και του Μπο. 

7

mpompa tanimanidis 570

party

Highlights της βραδιάς ήταν τα τραγούδια που αφιέρωσαν οι νεόνυμφοι ο ένας στον άλλον, αλλά και η στιγμή που η νύφη πέταξε τη νυφική ανθοδέσμη τραγουδώντας το «Single Ladies» της Beyonce.

To τολμηρό φόρεμα της κουμπάρας Βερνίκου

Ανάμεσα στις παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση στον γάμο του Σάκη και της Χριστίνας ήταν, φυσικά, η κουμπάρα Μαρίνα Βερνίκου, η οποία επέλεξε για την περίσταση μια δημιουργία της Λουκίας. Η φωτογράφος φόρεσε μια τολμηρή δημιουργία με διαφάνειες παντού, υποκύπτοντας στην τάση των «γυμνών» φορεμάτων με τις εκτεταμένες διαφάνειες και την συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

entheto koympara vernikoy

Ετσι, λοιπόν, μετά τη νύφη που κέρδισε τις εντυπώσεις με το «γενναίο» άνοιγμα στην πλάτη του νυφικού της, και η κουμπάρα ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική -και σέξι- με τη δημιουργία του atelier Loukia, που άφηνε ακάλυπτο μεγάλο μέρος του καλλίγραμμου κορμιού της.

14

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

ΟΙ ΛΑΜΠΕΡΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

Πλήθος επωνύμων έσπευσε στη Σίφνο για τον γάμο του Σάκη και της Χριστίνας, ανάμεσά τους και ο Χαβιέ Λαμπούρτ, ο ψυχολόγος που γνώρισε ο παρουσιαστής στο ταξίδι που έκανε με το «Word party» στην Αργεντινή. Για τους φαν της εκπομπής του Alpha ο Αργεντινός Χαβιέ ήταν ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο και, παρότι δεν απαθανατίστηκε από τον φακό, ταξίδεψε μέχρι το όμορφο κυκλαδονήσι για τον γάμο του φίλου του πλέον Σάκη.

25a

Παρόντες ήταν και πολλοί «survivors», ανάμεσά τους η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο Μπο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αλλά και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Οικογένεια Κρασσά

Και η λίστα των celebrities καλεσμένων δεν σταματά εδώ! Σύσσωμη βρέθηκε στο νησί η οικογένεια Κρασσά. Ο γνωστός επιχειρηματίας, η εταιρία του οποίου ανέλαβε και τη γαμήλια τούρτα, έδωσε το «παρών» στον γάμο με την εντυπωσιακή Βίκυ Καγιά, την κόρη του Μπιάνκα και τον μόλις εφτά μηνών Κάρολο – Ηλία.

31

Τις εντυπώσεις έκλεψε και η Αθηνά Οικονομάκου με την κατακόκκινη δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, η οποία συνοδευόταν φυσικά από τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Στα ζευγάρια που συγκέντρωσαν τα φλας επάνω τους ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τη Μαρία Καλάβρια, ο Τζώνη Καλημέρης με τη Χριστίνα Κοντοβά, ο Γιάννης Μαρακάκης με τη Νίκη Θωμοπούλου και η Φανή Χαλκιά με τον Λούη Καραμάνο. Μεγάλος απών από το λαμπερό event ήταν ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, στον γάμο του οποίου είχε παρευρεθεί πέρυσι το ζευγάρι.

20

25

27

26

28

{{-PCOUNT-}}34{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...