Και το όνομα αυτής Βασιλική

❱❱ Η γυμνάστρια Ευγενία Γκιζέλη και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κορρές βάφτισαν τη δεύτερη κορούλα τουςΑνάμεσα στους πολλούς γάμους αυτού του διημέρου, είχαμε και μια βάφτιση! Η Ευγενία Γκιζέλη και ο Δημήτρης Κορρές βάφτισαν τη δεύτερη κορούλα τους το Σάββατο το απόγευμα, παρουσία συγγενών και φίλων.

Το όνομα της μικρούλας, που ήταν ήσυχη καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου (με ελάχιστες εξαιρέσεις), είναι Βασιλική και της το έδωσαν οι δυο νονές της, φίλες του ζευγαριού. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η κολλητή φίλη της Ευγενίας, το μοντέλο Νεσχάν Μουλαζίμ, η οποία ήταν κουμπάρα του ζευγαριού στον πολιτικό του γάμο.

Να θυμίσουμε ότι η μαμά Ευγενία και ο μπαμπάς Δημήτρης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάρτιο του 2015, με το πρώην μοντέλο και γυμνάστρια να διανύει ήδη την πρώτη του εγκυμοσύνη. Η πρωτότοκη κόρη τους Μαριάννα γεννήθηκε το 2015 και η δεύτερη τον περασμένο Σεπτέμβριο, με το ζευγάρι να ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες τους στο Instagram!

Από τότε που τα δυο κορίτσια ήρθαν στη ζωή τόσο η γυμνάστρια όσο και ο επιχειρηματίας ζουν την απόλυτη ευτυχία! «Ναι, θα ήθελα μέσα στη νέα χρονιά να αποκτήσω ακόμα ένα παιδί. Αγόρι. Και να μου μοιάζει, γιατί η μικρή είναι ίδιος ο μπαμπάς της» είχε δηλώσει η όμορφη Ευγενία τον Ιανουάριο του 2016, μόνο που η επιθυμία της ικανοποιήθηκε κατά το ήμισυ… Το παιδί που γέννησε μπορεί να μην είναι αγόρι, όμως αυτή τη φορά τής μοιάζει!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ