Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Άγριο Θρίλερ «στο σκοτάδι» για την κορυφαία ηθοποιό Ειρήνη Παπά

❱❱ Το σούσουρο για το Αλτσχάιμερ και η οργισμένη αντίδραση του ανιψιού της Μανούσου ΜανουσάκηΑπό τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

«Αστοχες φήμες» χαρακτηρίζει ο ανιψιός της Ειρήνης Παπά Μανούσος Μανουσάκης όσα γράφονται τα τελευταία 24ωρα και αφορούν την υγεία της διεθνούς φήμης Ελληνίδας ηθοποιού, η οποία ήταν η μεγάλη απούσα από την πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της στο Σχολείον της Αθήνας του Εθνικού Θεάτρου, ενός κτιρίου που φέρει το όνομά της.

Ολα ξεκίνησαν όταν με ανάρτησή της στο facebook η δημοσιογράφος Ντέπυ Γκολεμά ανέφερε ότι η Ειρήνη Παπά γιόρτασε ερήμην της τα 92α γενέθλιά της: «Γενναία και περήφανη σαν Ελληνίδα νικήθηκε από μια αρρώστια, τη χειρότερη κατά τη γνώμη μου, το Αλτσχάιμερ» έγραψε.

Αμεση και έντονη ήταν η απάντηση του σκηνοθέτη και δικού της ανθρώπου Μανούσου Μανουσάκη, ο οποίος μέσω της «Espresso» διαψεύδει κατηγορηματικά όσους, όπως λέει, δεν σέβονται τη μεγάλη πρωταγωνίστρια. «Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που γράφουν. Πριν από λίγη ώρα μίλησα μαζί της. Είναι μια χαρά η Ειρήνη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγαίνουν τέτοιες άστοχες φήμες. Η Ειρήνη είναι ένα ζωντανό σύμβολο της Ελλάδας. Επιλέγει πού θα πάει και πού δεν θα πάει». Τον ρωτάμε ευθέως αν ισχύει η πληροφορία ότι η σπουδαία μας ηθοποιός έχει χτυπηθεί από τη νόσο του Αλτσχάιμερ. «Ας γράψουν ό,τι θέλουν. Εδώ γράφουν ότι υπάρχουν Αρειανοί γύρω μας και ότι κατοικούν στα έγκατα της γης Γκρέμλινς» λέει χαμογελώντας.

Ηταν μέσα Ιουλίου όταν η «Espresso» δημοσίευε αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις διακοπές της μεγάλης Ελληνίδας πρωταγωνίστριας στο πατρικό της σπίτι, στο Χιλιομόδι Κορινθίας. Εκεί όπου την είχε μεταφέρει, κατόπιν επιθυμίας της, ο ανιψιός της.

868full irene papas

Ωστόσο, οι φήμες για την κακή κατάσταση της υγείας της φούντωσαν και πάλι προχθές το βράδυ, όταν από τη διοργάνωση της εκδήλωσης για τα 92α γενέθλια της ηθοποιού, στο Σχολείον της Αθήνας, η ίδια ήταν απούσα.

Ηλικία

dsc 7182Μιλώντας στην εφημερίδα μας, ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης, ένας από τους στενούς φίλους της, ο οποίος ήταν και ο κύριος ομιλητής της εκδήλωσης, άστραψε και βρόντηξε: «Η Ειρήνη διανύει την 9η δεκαετία της ζωής της, ζώντας κάτω από τον Ιερό Βράχο με τον σεβασμό που χρειάζεται ένας άνθρωπος που έχει υπηρετήσει την τέχνη και την πατρίδα σε πολύ δύσκολες εποχές. Είναι λογικό να έχει κάποια προβλήματα υγείας, που έχουν όλοι οι άνθρωποι της ηλικίας της» μας λέει και προσθέτει: «Η Ειρήνη όντως μου λείπει πολύ σαν φίλη. Ομως, όποιος θέλει να τη δει μπορεί να την επισκεφτεί στο σπίτι της, όπως είχα κάνει και εγώ πριν από λίγο καιρό και, φυσικά, θα ξαναπάω».

Τον ρωτάμε γιατί έλειπε από την εκδήλωση προς τιμήν της. «Μα, είναι μεγάλης ηλικίας, πώς να το κάνουμε δηλαδή; Η Ειρήνη Παπά και ο Μίκης Θεοδωράκης είναι οι τελευταίοι εν ζωή επιφανείς Ελληνες. Κανείς άλλος δεν έχει τη φήμη τους, το κύρος τους. Πρέπει να τους σεβόμαστε». Οσο για τις αναρτήσεις που έγιναν και μιλούν για την… αρρώστια της Ειρήνης Παπά, ο Γιώργος Λιάνης δίνει τη δική του απάντηση: «Αν είναι γιατροί αυτοί, ας το δηλώσουν με το διδακτορικό τους δίπλωμα. Εγώ σας λέω, λοιπόν, δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο. Είναι απλά μεγάλης ηλικίας και βρίσκεται σπίτι της».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...