Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

60 χρόνια σε μία βραδιά!

❱❱ Η μοναδική συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου στο Ηρώδειο, με τους Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλο στο πλευρό τουΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Μιλάμε για τη βραδιά της ζωής του! Περίπου 6.000 άτομα, θαυμαστές του Τόλη Βοσκόπουλου από όλη τη χώρα, αναμένεται να κατακλύσουν το Ηρώδειο την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη μία και μοναδική συναυλία του στο ρωμαϊκό ωδείο, για τα 60 χρόνια μιας σπουδαίας καλλιτεχνικής καριέρας.

7525 mimis plesas loykila karer milena apostolaki lefteris papadooylos 2562018 1Το απόλυτο είδωλο, που έχει τραγουδήσει με το δικό του ερμηνευτικό στιλ τον ανθό των ερωτικών τραγουδιών του ελληνικού ρεπερτορίου, σε αυτή τη μεγάλη live εμφάνισή του θα έχει στο πλευρό του τιμητικά και όλους εκείνους τους παλιούς φίλους του από την Κοκκινιά, τη γενέτειρά του, όπου πέρασε μαζί τους τα παιδικά του χρόνια. Αλλωστε η ιδέα για αυτήν την ανεπανάληπτη βραδιά είναι «ένα ασημένιο δώρο φιλίας» του Κοκκινιώτη Δημήτρη Μελισσανίδη στον μεγάλο καλλιτέχνη.

Από το πλευρό του Τόλη δεν θα μπορούσαν να λείψουν και δύο σπουδαίοι δημιουργοί του ελληνικού τραγουδιού, οι οποίοι υπογράφουν αρκετές από τις μεγάλες επιτυχίες του. Πρόκειται για τον Μίμη Πλέσσα, που θα τον συνοδεύσει στο πιάνο σε πολλά από τα τραγούδια τους, και τον Λευτέρη Παπαδόπουλο. Στο χθεσινό φύλλο μας είχαμε αναφερθεί στη συναυλία της χρονιάς με αποκλειστικές πληροφορίες, όπως τα δύο τεράστια πιάνα με ουρά που θα υπάρχουν επί σκηνής, αλλά και το εντυπωσιακό sur mesure κοστούμι που θα φορέσει ο μεγάλος Τόλης για να υποδεχτεί το κοινό του.

Σκηνικά

Τη σκηνοθεσία της βραδιάς έχει αναλάβει η Σοφία Σπυράτου, οι φωτισμοί είναι της Ελευθερίας Ντεκώ -φώτισε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων- και τα σκηνικά είναι του Γιάννη Μετζικώφ. Τον σπουδαίο καλλιτέχνη θα πλαισιώσουν ο σολίστας του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης, που είναι επί σκηνής το alter ego του, και ο Θανάσης Βασιλόπουλος, μαέστρος στους ήχους του κλαρίνου.

Στη συναυλία συμμετέχουν η πολυμελής ιστορική φιλαρμονική του Γαστουρίου Κέρκυρας «Ομόνοια», με διευθυντή ορχήστρας τον Σπύρο Ράλλη και οι μεικτές χορωδίες Αχαράβης και Καναλίων της Κέρκυρας, υπό τη διδασκαλία της Αγάθης Κοσκινά. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν διαμορφωθεί για όλα τα βαλάντια και προπωλούνται στο www.ticketmaster.gr, τηλεφωνικό κέντρο: 2108938111 (Δευτ. – Κυρ. 09.00-21.00) και στο δίκτυο καταστημάτων Public.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...