Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο ΑΝΤ1 «άδειασε» τη Λάσπα στο παρά πέντε

❱❱ Ενώ συζητούσε μαζί της για την παρουσίαση του «Nomads 2», άλλαξε γνώμη και προτίμησε Λέντζα – Πούμπουρα«Nomads 2» με την Κατερίνα Λάσπα! Αυτός ήταν ο αρχικός σχεδιασμός του ΑΝΤ1 για το φετινό reality επιβίωσης στην εξωτική Μαδαγασκάρη. 

Η Θεσσαλονικιά fit and chic παρουσιάστρια ήταν το πρόσωπο «κλειδί» που επελέγη από την παραγωγή και τη διοίκηση του καναλιού για την παρουσίαση του παιχνιδιού και, όπως αναφέρουν πληροφορίες της «Espresso», το πρώτο ραντεβού -κάπου στις αρχές του καλοκαιριού- πήγε περίφημα.

Ο σταθμός επιθυμούσε φέτος να κάνει την έκπληξη, δίνοντας τον πρώτο ρόλο σε γυναίκα και όχι σε άντρα, όπως συνηθίζεται σε ανάλογα concepts. Η άρνηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου να παρουσιάσει για δεύτερη σεζόν το συγκεκριμένο πρόγραμμα ενεργοποίησε άμεσα τα αντανακλαστικά των υπευθύνων, που έσπευσαν να ρίξουν στο τραπέζι των συσκέψεων πιθανούς αντικαταστάτες. Και η επιλογή της Κατερίνας Λάσπα δεν ήταν διόλου τυχαία. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην ενεργό δράση και τα δύο τελευταία χρόνια παρουσιάζει σε συνδρομητικό κανάλι την εκπομπή με τίτλο «Real TaLK», με συνεντεύξεις που γίνονται viral. Παράλληλα, το προφίλ της ενισχύεται, καθώς είναι τρυφερή μαμά δύο κοριτσιών και υπέροχη σύζυγος του μπίζνεσμαν Νεκτάριου Νικολόπουλου.

Καλογυμνασμένο κορμί

Στο «πακέτο» έρχεται να προστεθεί το καλογυμνασμένο κορμί της και οι σκληρές καθημερινές προπονήσεις της στο γυμναστήριο, από όπου ανεβάζει σχετικά βίντεο στους λογαριασμούς της στα social media. Με αυτό το «πακέτο» η παρουσιάστρια ήταν πρώτη στη λίστα των υποψηφίων.

Προτού δώσουν όμως και επισήμως τα χέρια, έγινε λήξη των συνομιλιών. Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε πως το κανάλι κατέληξε σε πρόσωπα από την «οικογένεια» του σταθμού για την παρουσίαση του «Nomads 2», που δεν ήταν άλλα από τους Σάββα Πούμπουρα και Γιώργο Λέντζα. Μάλιστα, το δίδυμο αναχώρησε τη Δευτέρα με προορισμό το νησί του Ινδικού Ωκεανού για τα γυρίσματα του νέου trailer.

Για τη Μαδαγασκάρη ετοιμάζει βαλίτσες ο Νίκος Βουρλιώτης

Βαλίτσες για το τέταρτο μεγαλύτερο νησί του κόσμου, τη Μαδαγασκάρη, λέγεται πως ετοιμάζει ο Νίκος Βουρλιώτης. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο γνωστός ράπερ είπε το «ναι» στο reality επιβίωσης, προκειμένου να βιώσει την απόλυτη εμπειρία αλλά και… ταλαιπωρία!

Ο τραγουδιστής είναι παντρεμένος με την Κρητικιά Ολγα Καρπαθάκη (μοντέλο στο επάγγελμα) και πριν από έναν χρόνο έγινε μπαμπάς, καθώς απέκτησε μια υπέροχη κορούλα. Ελεύθερος από επαγγελματικές υποχρεώσεις μετά και το τέλος των γυρισμάτων για την ταινία «The Bachelor 3», ο NiVo λέγεται πως είναι θετικός να γίνει… νομάς και -γιατί όχι;- να στεφθεί νικητής του παιχνιδιού. Την πληροφορία έδωσε στον αέρα η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 10.00», που σίγουρα κάτι παραπάνω γνωρίζει!

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε πριν από λίγες εβδομάδες η «Εspresso», οι συναντήσεις με τους εγχώριους celebrities συνεχίζονται, ενώ έχουν περάσει ήδη από τα γραφεία του καναλιού οι Ηλίας Βαλάσης (συμμετείχε στο πρώτο «Survivor»), Κατερίνα Στικούδη, Κώστας Μαρτάκης, Κόρτνεϊ Πάρκερ, Γιώργος Τσαλίκης, Βίκυ Κουλιανού, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αννίτα Ναθαναήλ, Ελενα Γαλύφα (fashion blogger).

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...