Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

«Γλυκιά» προδοσία

❱❱ Ο Γιώργος Μαυρίδης αγκαλιά με την Κάντι, το σκυλάκι της συντρόφου του Νικολέττας ΡάλληΕπιβεβαίωσε τη σχέση τους με τον πιο γλυκό τρόπο! Χθες το πρωί, ο Γιώργος Μαυρίδης ανέβασε στα Instastories μια φωτογραφία του με ένα σκυλάκι, που δεν είναι η Μόλι του, η οποία τον συνοδεύει σχεδόν πάντα και παντού, αλλά το σκυλάκι της συντρόφου του Νικολέττας Ράλλη, η γλυκιά Κάντι.

Ξαπλωμένος και χωρίς να φορά την μπλούζα του, ο παρουσιαστής δείχνει να απολαμβάνει την παρέα της χαριτωμένης τετράποδης.

Εδώ και λίγο καιρό η Νικολέττα και ο Γιώργος γεφυρώνουν την απόσταση των 500 χλμ. που χωρίζει την Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, όποτε οι υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν. Το love story τους φαίνεται ότι γεννήθηκε στο πλατό της εκπομπής που συμπαρουσίαζε εκείνη με τον Νίκο Αναδιώτη, όπου εκείνος βρέθηκε ως καλεσμένος να… χάνεται μέσα στο ντεκολτέ της! «Μπορείς να βάλεις ένα μαξιλάρι εκεί, γιατί δεν μπορώ…» της είπε τότε. 

Στη συνέχεια άρχισαν να ανταλλάσσουν likes στο Instagram, με τον tattoo artist να σχολιάζει με χιούμορ κάτω από τις σέξι πόζες της παρουσιάστριας. Μέχρι που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους να φιλιούνται στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης κι έγινε γνωστό ότι είναι πλέον ζευγάρι! Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί ότι είναι μαζί, μέχρι χθες, που ο πρώην «Nomad» φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τη σκυλίτσα της παρουσιάστριας, προδίδοντας ότι περνούν όμορφες στιγμές όλοι μαζί.

Ο tattoo artist σε φιλανθρωπική δράση για τους πυροπαθείς

Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Μαυρίδης είναι μια πολύπλευρη προσωπικότητα, με έντονη φιλανθρωπική δράση, κυρίως σε ό,τι αφορά τις ανάγκες παιδιών και ζώων. Ολοι θυμόμαστε ότι τα χρήματα που κέρδισε από τη συμμετοχή του στο «Nomads» τα διέθεσε για τις ανάγκες της Παιδοογκολογικής Μονάδας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Ετσι, λοιπόν, αυτές τις ημέρες βρέθηκε ανάμεσα στους εθελοντές που μοίρασαν 3.000 ολοκληρωμένα πακέτα σχολικών ειδών από τα Public στις οικογένειες οι οποίες επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και τον Δήμο Μαραθώνα, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς. Κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής και tattoo artist βρέθηκε στην περιοχή για να βοηθήσει μετά την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου. 

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.






Μποζουκια Αθηνα