ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

❱❱ Για τη σχέση του με την κατά 17 χρόνια μεγαλύτερή του Μαρία Καλάβρια μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, δήλωσε: «Προφανώς ενοχλεί τη Μαρία το φλερτ που δέχομαι από άλλες γυναίκες, αλλά προσπαθώ κι εγώ για το καλύτερο. Θεωρώ ότι με τις κινήσεις μου δείχνω πως θέλω να αλλάξω τη ζωή μου. Στη Μαρία θαυμάζω πολλά πράγματα. Ενα από αυτά είναι ότι τα θέματα τα συζητάει. Είναι προοδευτική στο αν θα με αφήσει να δουλέψω ή να βγω. Είναι έξυπνη γυναίκα επιχειρηματίας και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε είναι να έχει πρόβλημα στο σπίτι της και στη σχέση της».

Και σε αυτό το σημείο να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στη Μαρία που αφήνει τον Δημήτρη και να βγαίνει και να δουλεύει! Αμέ!

Κι ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο στο Δημήτρη που βγαίνει με θάρρος και το δηλώνει: ότι τον αφήνει! Μας θύμισε λίγο αυτό που λέγαμε όταν ήμασταν παιδιά: «Εμένα με αφήνει η μαμά μου!» Ετσι και το ευτυχισμένο ζεύγος.

Εκείνη, παρότι ζηλεύει και προφανώς ενοχλείται από το φλερτ που δέχεται εκείνος, τον αφήνει και να βγαίνει και να δουλεύει, γιατί πάνω από όλα είναι προοδευτική. Δεν είναι καμία συντηρητική, να τον έχει κλεισμένο στο σπίτι και να του επιτρέπει να βγαίνει μόνο στο μπαλκόνι. Τον έχει ελεύθερο!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ