ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

❱❱ Για τη σχέση του με την κατά 17 χρόνια μεγαλύτερή του Μαρία Καλάβρια μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, δήλωσε: «Προφανώς ενοχλεί τη Μαρία το φλερτ που δέχομαι από άλλες γυναίκες, αλλά προσπαθώ κι εγώ για το καλύτερο. Θεωρώ ότι με τις κινήσεις μου δείχνω πως θέλω να αλλάξω τη ζωή μου. Στη Μαρία θαυμάζω πολλά πράγματα. Ενα από αυτά είναι ότι τα θέματα τα συζητάει. Είναι προοδευτική στο αν θα με αφήσει να δουλέψω ή να βγω. Είναι έξυπνη γυναίκα επιχειρηματίας και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε είναι να έχει πρόβλημα στο σπίτι της και στη σχέση της».

Και σε αυτό το σημείο να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στη Μαρία που αφήνει τον Δημήτρη και να βγαίνει και να δουλεύει! Αμέ!

Κι ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο στο Δημήτρη που βγαίνει με θάρρος και το δηλώνει: ότι τον αφήνει! Μας θύμισε λίγο αυτό που λέγαμε όταν ήμασταν παιδιά: «Εμένα με αφήνει η μαμά μου!» Ετσι και το ευτυχισμένο ζεύγος.

Εκείνη, παρότι ζηλεύει και προφανώς ενοχλείται από το φλερτ που δέχεται εκείνος, τον αφήνει και να βγαίνει και να δουλεύει, γιατί πάνω από όλα είναι προοδευτική. Δεν είναι καμία συντηρητική, να τον έχει κλεισμένο στο σπίτι και να του επιτρέπει να βγαίνει μόνο στο μπαλκόνι. Τον έχει ελεύθερο!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Αγνώριστη η Δήμητρα Στογιάννη – Άλλαξε το λουκ των μαλλιών της

Η Δήμητρα Στογιάννη άφησε πίσω της το μαύρο μαλλί και έγινε κοκκινομάλλα. Η καταξιωμένη ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες με το νέο της λουκ και έγραψε

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...