Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η «βασίλισσα των κλιματιστικών» παντρεύτηκε στο σαλόνι της έπαυλής της

❱❱ Ο γαμπρός είχε οργανώσει bachelor party στο L.A., ενώ η νύφη προτίμησε το St. Tropez
❱❱ Μετά το μυστήριο ακολούθησε καθιστό δείπνο στους κήπους της βίλας στη Βάρκιζα, που μεταμορφώθηκε με ειδικά στέγαστρα σε σκηνικό που θύμιζε ΧόλιγουντΑπό τον
Δημήτρη Λυμπερόπουλο

Ο ωραιότερος γάμος της χρονιάς τελέστηκε σε σκηνικό υπερπαραγωγή, με καλεσμένα τα πιο γνωστά ονόματα της αθηναϊκής high society, στην έπαυλη της οικογένειας Φειδάκη, στη Βάρκιζα.

Δύο πολύ νέα, όμορφα και ταιριαστά παιδιά, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Τερζόπουλος και η Νάντια Φειδάκη, κόρη του Γιώργου και της Βάσως Φειδάκη, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, χαρίζοντας στους εκατοντάδες φίλους τους ένα αξέχαστο βράδυ.

«Νύφη βρεγμένη, πάντα ευτυχισμένη» λέει η λαϊκή παροιμία, καθώς η ξαφνική καταιγίδα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, δεν πτόησε τους νεονύμφους και τις οικογένειές τους. Το ιερό μυστήριο δεν τελέστηκε, τελικά, στο ιδιωτικό παρεκκλήσι της οικίας, αλλά στα σαλόνια της έπαυλης Φειδάκη, όπως συνέβαινε παλαιότερα με τους γάμους «γαλαζοαίματων». Εκεί ο κούκλος γαμπρός περίμενε τη «βασίλισσα των κλιματιστικών», που κατέβηκε την αρχοντική σκάλα του κεντρικού σαλονιού της έπαυλης συνοδευόμενη από τον πατέρα της Γιώργο και τον αδερφό της Θάνο.

f2 nantia feidaki dimitris terzopoylos aggelina feidaki giannis prokopioy sofia semelidoy

Οι καλεσμένοι έμειναν άφωνοι με την ομορφιά της νύφης, που πραγματικά έλαμπε με το haute couture νυφικό του διάσημου Λιβανέζου σχεδιαστή Rami Kadi και τα πολλών καρατίων κρεμαστά διαμαντένια σκουλαρίκια της – δώρο του συζύγου της. Μετά το μυστήριο, που τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ακολούθησε καθιστό δείπνο στους κήπους της βίλας, που είχαν μεταμορφωθεί με ειδικά στέγαστρα σε χολιγουντιανό σκηνικό, ανάλογο των γαμήλιων πάρτι στον Λίβανο. Δεκάδες ροτόντες και μακρόστενα τραπέζια στολισμένα με λευκά και ροζ τριαντάφυλλα, κεριά και ασημένια μαχαιροπίρουνα συμπλήρωναν το ονειρικό set του γαμήλιου art de la table.

41721447 2143677789230419 374430103494459392 n

Στη διάρκεια του δείπνου τραγούδησαν ξένοι τραγουδιστές, ενώ η βραδιά εξελίχθηκε σε χορευτικό πάρτι με τις μουσικές του dj Αντώνη Δημητριάδη και τη χρυσή νεολαία να κλέβει την παράσταση με την ομορφιά και το κέφι της. Μεταξύ των 500 καλεσμένων ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την κομψότατη σύζυγό του Τζένη, η Αφρούλα Λαναρά με τις κόρες της, ο Γιάννης και η Πηνελόπη Μαυρή με την όμορφη κόρη τους Ντίμη, ο Ριάν και η Ράνα Ζέιν, ο Τούφι και η Χάλα Χούρι, ο Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης και η σύζυγός του Ηρώ Βαχάρη, και ο Πολυχρόνης Συγγελίδης.

Ντόρος με Φέσσα

Tα βλέμματα πάντως αρκετών ήταν στραμμένα και στον πρόεδρο του ΣΕΒ Θεόδωρο Φέσσα, ο οποίος είχε αποχωρήσει κατά την έναρξη της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, για να μην είναι απών από το ευτυχές γεγονός της οικογένειας Φειδάκη! Μάλιστα ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών μετά τον ντόρο που προκλήθηκε από τον… εξαφανισμένο Φέσσα της ΔΕΘ είχε βγάλει ανακοίνωση, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΕΒ αποχώρησε επειδή η ομιλία του κ. Τσίπρα άργησε να αρχίσει και ο ίδιος είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις. Βέβαια, στην ανακοίνωση δεν γινόταν λόγος για… κουφέτα της high society!

41619229 690122668026278 1769150351241379840 n

Ο κεραυνοβόλος έρωτας λοιπόν της πρωτότοκης κόρης του Γιώργου και της Βάσως Φειδάκη, του επιχειρηματικού ζεύγους που από τα κλιματιστικά κατάφερε να εισχωρήσει και στα καράβια με τη ναυτιλιακή Globus Maritime Ltd., με τον αντιπρόεδρο της Pharma Center, εταιρίας προϊόντων φροντίδας και ομορφιάς, απόφοιτο του Kingston University, είχε happy end, όπως ακριβώς στα παραμύθια. Για την ιστορία, ο γαμπρός είχε οργανώσει με τους κολλητούς φίλους του Γιώργο Γιγουρτάκη, Γιώργο Θεοδότου και τον κουμπάρο του Γιάννη Προκοπίου bachelor party στο L.A., ενώ η νύφη με τις φίλες της στο St. Tropez. Σε glam σκηνικό έγιναν και οι προετοιμασίες των νεονύμφων.

41641446 321082131975255 8308419719338131456 n

Στη σουίτα της στην έπαυλη Φειδάκη τη νύφη έντυσε ο ίδιος ο διάσημος designer Rami Kadi με το επιτελείο του και τη βοήθεια της εξίσου καλλονής αδερφής της Αγγελίνας Φειδάκη και της κουμπάρας της Σοφίας Σεμελίδου. Οσο για τον Δημήτρη Τερζόπουλο, με πολλές πλάκες, σαμπάνιες και χαρές τον έντυσαν οι δεκάδες κολλητοί φίλοι του.

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες:

f1 dimitris terzopoylos nantia feidaki

offer

41621982 2145381849012034 4060712383742476288 n

41652924 1859045737464365 805924581297618944 n

f5 eleni sarantopoyloy viky varamili

f4 paolina giannis prokopioy

f6 dimitris terzopoylos gigoyrtakis kai filoi

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...