Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο λαμπερός γάμος Ρέμου – Μπόσνιακ και οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι να περιμένει δεύτερο παιδάκι

❱❱ Με παρανυφάκι την κόρη τους παντρεύτηκαν και το γλέντησαν μέχρι πρωίας με 350 καλεσμένουςΑπ’ όλα είχε ο γαμήλιος… μπαξές του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ: από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, guest list με διεθνείς αστέρες και menu διά χειρός Σκαρμούτσου μέχρι ρομαντική βαρκάδα, φήμες για εγκυμοσύνη, μια απόπειρα συμφιλίωσης του Γιώργου Λιάγκα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και γλέντι ως το ξημέρωμα!

Ο διάσημος τραγουδιστής και η μελαχρινή καλλονή, πρώην μοντέλο και νυν σχεδιάστρια μόδας, παντρεύτηκαν (με δόξα και τιμή!) το απόγευμα του Σαββάτου στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη έπειτα από δέκα χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση μιας υπέροχης κόρης, της Ελενας, η οποία ήταν και το μοναδικό παρανυφάκι στον γάμο τους.

remone

Ο χώρος ήταν στολισμένος με χιλιάδες φωτάκια και λουλούδια, κάνοντας τους περισσότερους από τους 350 καλεσμένους να φωτογραφίζονται σε γαμήλιο φόντο και ν’ ανεβάζουν τα «κλικ» στο Instagram. Γενικότερα, πάντως, δεν επετράπη η είσοδος σε φωτογράφους και τα μέτρα ασφαλείας ήταν ιδιαιτέρως αυστηρά, καθώς το ζευγάρι ήθελε διακριτικότητα, κάτι που ζητήθηκε και από μικροφώνου στους παρευρισκομένους. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο κολλητός του γαμπρού Κώστας Πηλαδάκης, η καλύτερη φίλη της νύφης Μαρία Μπεκατώρου, ο πρόεδρος του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας.

8 new

Μετά την τελετή οι νιόπαντροι επιβιβάστηκαν σε μια βάρκα μαζί με την κόρη τους και κατευθύνθηκαν προς τον χώρο όπου δόθηκε η δεξίωση. Οσο για την είσοδό τους στον χώρο του πάρτι; Εγινε υπό τους ήχους του τραγουδιού «Μέχρι το τέλος του κόσμου», μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του γαμπρού.

16 0

Εξομολόγηση

«Απόψε το εγώ γίνεται εμείς. Από απόψε ξεκινάει η ζωή μας κι ελπίζω να είναι χαρούμενη και με δυσκολίες και με προβλήματα για να μας κάνει σοφότερους και πιο ανθεκτικούς. Σ’ ευχαριστώ που μπήκες στη ζωή μου, σ’ ευχαριστώ για ό,τι είσαι» εξομολογήθηκε ο Αντώνης Ρέμος στην Υβόννη προτού τη φιλήσει με πάθος στα χείλη, με τον κόσμο να χειροκροτεί θερμά. Μάλιστα, ένα «κλικ» που διέρρευσε στο διαδίκτυο από τη στιγμή που ο Αντώνης και η Υβόννη έκοβαν τη γαμήλια τούρτα τους, στο οποίο εμφανίζεται η νύφη με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα, λειτούργησε ως αφορμή να κυκλοφορήσει η φήμη ότι μπορεί να περιμένει το δεύτερο παιδί του τραγουδιστή.

2 10

Το μενού της βραδιάς επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και περιλάμβανε σαλάτα για αρχή, ριζότο με θαλασσινά, μοσχαρίσιο φιλέτο ή ψάρι και γλυκό. Επειδή, ωστόσο, μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο διάσημος Τούρκος σεφ Νουσρέτ Γιοκτσέ, ευρύτερα γνωστός ως Salt Bae από τη χαρακτηριστική κίνηση με την οποία αλατίζει τα φαγητά του, κάποια στιγμή έψησε μπιφτέκια για τους καλεσμένους και τα αλάτισε όπως μόνο εκείνος ξέρει, σκορπίζοντας ενθουσιασμό γύρω του.

Guest list

Στην guest list του γάμου συγκαταλέγονταν συνάδελφοι του γαμπρού, επώνυμες φίλες της νύφης, αλλά και ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού χώρου εντός κι εκτός Ελλάδας. Ανάμεσά τους, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Μαριάννα Λάτση με τον Πάρη Κασιδόκωστα, η Μαρινέλλα, η Γλυκερία, η Δέσποινα Βανδή, ο Σάκης Ρουβάς, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Ελενα Παπαρίζου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Λάκης Γαβαλάς με τεράστιο καπέλο! Εκεί ήταν και ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης Ερος Ραματσότι, που ανέβηκε στο stage και ερμήνευσε μαζί με τον γαμπρό τις μεγάλες ιταλικές επιτυχίες του. Τη σκυτάλη στη διασκέδαση πήραν πολλοί συνάδελφοι του Ρέμου. Ο Χρήστος Δάντης αφιέρωσε στο ζευγάρι το «Ενα τραγούδι ακόμα», ενώ ο Κώστας Μακεδόνας και η Γλυκερία ερμήνευσαν το «Σ’ αγαπώ πολύ».

4 new

Τέλος, ένα από τα θέματα συζήτησης στα πηγαδάκια της βραδιάς ήταν η προσπάθεια του γαμπρού να συμφιλιώσει διά μικροφώνου τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Αντώνης σήκωσε τον Γιώργο και τον Γρηγόρη πάνω στη σκηνή και τους ζήτησε να τα βρουν. Την αρχική αμηχανία διαδέχτηκε μια σπόντα του Γιώργου Λιάγκα για τον ΑΝΤ1. «Θέλω να κάνουμε μαζί με τον Γρηγόρη εκπομπή, να μας πάρεις εδώ στον Alpha με τον Κοντομηνά» είπε ο Γιώργος. Ο Αντώνης Ρέμος τόνισε με χιούμορ ότι τον ίδιο τον έδιωξαν από τον ΑΝΤ1 κι έκανε κουμπάρο τον κ. Κοντομηνά. Τότε ήταν που ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Κι εμάς που μας κρατάνε δεν μας κάνουν τίποτα, οπότε…» Οσο για τον «Αρνι», δεν έκανε κάποιο τηλεοπτικό σχόλιο, ενώ δεν έδειξε και διάθεση να συμφιλιωθεί. «Πλάκα μάς κάνεις; Ο κόσμος ήρθε για να διασκεδάσει» περιορίστηκε να πει.

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες: 

5 new

6 new

11

1922 katerina panagopoyloy 1592018

1951 marinela 1592018

1979 themis georgantas giorgos liagas marinela 1592018

4740 antzela gerekoy maria voskopoyloy tolis voskopoylos 1592018

4710 vasilis karas 1592018

4719 gianis zoyganelis 1592018

offer

{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...