Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο Τσούκας είπε «όχι» στη νεράιδα και στο παλικάρι!

❱❱ Ο ηθοποιός αποκαλύπτει στην «Espresso» ότι απέρριψε πρόταση να υποδυθεί πάλι (μισό αιώνα μετά) τον αστυνομικό, στη θεατρική μεταφορά της θρυλικής ταινίαςΑπό τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Του έκαναν πρόταση να παίξει ξανά τον ίδιο ρόλο, μισό αιώνα μετά, αλλά ο Νίκος Τσούκας την απέρριψε!

Μεταξύ άλλων θεατρικών πρότζεκτ που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης και παραγωγός Γιώργος Βάλαρης είναι η μεταφορά στο σανίδι της θρυλικής ταινίας του Ντίνου Δημόπουλου «Η νεράιδα και το παλικάρι», που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 1969 σε σενάριο Λάκη Μιχαηλίδη, με πρωταγωνιστές τους αξέχαστους Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Στο εν λόγω φιλμ ο Νίκος Τσούκας ενσάρκωσε απολαυστικά τον αστυνομικό που προσπαθούσε με κάθε τρόπο να σταματήσει τη βεντέτα ανάμεσα στις δύο πλούσιες οικογένειες της Κρήτης, τους Βροντάκηδες και τους Φουρτουνάκηδες.

Ο Γιώργος Βάλαρης, λοιπόν, που θα βάλει την καλλιτεχνική σφραγίδα του στη θεατρική διασκευή της αγαπημένης ταινίας, είχε τη λαμπρή ιδέα να του προτείνει να επιστρέψει στον συγκεκριμένο ρόλο 50 ολόκληρα χρόνια μετά, αφού η παράσταση θα ανέβει στη σκηνή του Θεάτρου Μπρόντγουαιη στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο του 2019. Κάτι ανάλογο, εξάλλου, έκανε και πέρυσι με το «Γοργόνες και μάγκες» και τον Γιάννη Βογιατζή, ο οποίος επέστρεψε με επιτυχία στον ρόλο του ταβερνιάρη Παναγή έπειτα από πέντε δεκαετίες, σημειώνοντας επιτυχία και συγκινώντας τα πλήθη. Μόνο που ο Νίκος Τσούκας αρνήθηκε την πρότασή του!

Κατηγορηματικός

«Είναι γεγονός ότι μου ζήτησαν να παίξω στη “Νεράιδα και το παλικάρι”, που θα ανεβάσει στο θέατρο ο κ. Βάλαρης, όμως δεν το σκέφτηκα καθόλου. Δεν με ενδιαφέρει να επαναλάβω τον ρόλο του αστυνομικού που έκανα με την Αλίκη και τον Δημήτρη τότε. Δεν υπήρχε θεατρικό κίνητρο για μένα, γι’ αυτό και απέρριψα την πρόταση» αποκαλύπτει σήμερα στην «Espresso» ο σπουδαίος δευτεραγωνιστής, ο οποίος έπαιξε σε πολλές ταινίες της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου. Σε ερώτησή μας αν θα δεχόταν να επιστρέψει στο σανίδι σε περίπτωση που του έκαναν κάποια άλλη πρόταση, ο Νίκος Τσούκας είναι κατηγορηματικός: «Οχι, όχι. Νομίζω ότι έχω τελειώσει από όλα αυτά».

nnikotsooukkkakserfer6

Σημειώνεται ότι τη θεατρική «νεράιδα» του 2019 θα ενσαρκώσει η Μαρία Κορινθίου. Οσο για το «παλικάρι», συζητάει με θέρμη ο Παναγιώτης Πετράκης.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...