Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ιστορίες έρωτα με μοιραίο τέλος

❱❱ Η νέα σειρά «Εγκλημα και πάθος» με την υπογραφή του Δημήτρη Αρβανίτη κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου στον ΑΝΤ1Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ολα τα «καλλιτεχνικά παιδιά» του Δημήτρη Αρβανίτη, από τον Κωνσταντίνο Λάγκο και τον Πέτρο Λαγούτη μέχρι την Κατερίνα Μισιχρόνη και τη Βίκυ Κάβουρα, που έχουν παίξει σε σειρές του, όπως «Κλεμμένα όνειρα», «Ar3nα» και «4xxx4», θα αναλάβουν δράση και στο νέο αστυνομικό σίριαλ με την υπογραφή του, το οποίο ετοιμάζεται για τον ΑΝΤ1.

Τίτλος αυτού, «Eγκλημα και πάθος». Πρόκειται για μια δραματοποιημένη παραγωγή με αυτοτελή επεισόδια, που αντλούν τη θεματολογία τους από εγκλήματα που συγκλονίζουν. Θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23.00 και η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τις 24 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα πρώτα επεισόδια, τα οποία γυρίζονται με γοργούς ρυθμούς από τον σκηνοθέτη, έχουν πάρει μέρος γνωστοί ηθοποιοί, όπως ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Νικόλας Μπράβος, ο Δημήτρης Λιακόπουλος, η Στεφανία Γκουρνέλου, η Υρώ Λούπη, ο Τόνι Δημητρίου και η Μαρία Γεωργιάδου. Σε αυτή την καινούργια δουλειά του Δημήτρη Αρβανίτη οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σχέσεις πάθους που καταλήγουν στο έγκλημα, αποτρόπαιες δολοφονίες που αναζητούν τον ένοχο και θύτες υπεράνω υποψίας. Ολα τα παραπάνω συνθέτουν το παζλ των συνταρακτικών ιστοριών που θα δούμε επί της οθόνης.

Με οξυδερκή κινηματογραφική ματιά, ο δημιουργός «παντρεύει» ευρηματικά τη μυθοπλασία με τη ντοκιμαντερίστικη αφήγηση και καταφέρνει να διεισδύσει στο μυαλό του δολοφόνου, αλλά και στην ψυχολογία του υποψήφιου θύματός του.

Σε κάθε επεισόδιο της νέας αστυνομικής σειράς «Εγκλημα και πάθος» ένας αφηγητής θα ξετυλίγει το νήμα κάθε ιστορίας μέχρι το τέλος. Εγκυροι και έγκριτοι σχολιαστές και αναλυτές θα φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία κάθε εγκλήματος, «ακτινογραφώντας» τον δράστη, τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα στις τελευταίες εφιαλτικές στιγμές του θύματος. Τι σκεφτόταν όταν πέρασε εκείνη τη λεπτή κόκκινη διαχωριστική γραμμή; Ποιο κίνητρο όπλισε το χέρι του για να διαπράξει ένα έγκλημα πάθους; Σε έναν φόνο υπάρχει ηθική αυτουργία; Και τι μπορεί να οδηγήσει έναν άνθρωπο στην αυτοχειρία; Στο «Εγκλημα και πάθος» οι τηλεθεατές θα γίνουν μάρτυρες του ανθρώπινου αδιεξόδου, ανακαλύπτοντας ανεξήγητα μονοπάτια του μυαλού σε έναν λαβύρινθο συναισθημάτων που τυφλώνουν.

Τα σενάρια των αυτοτελών επεισοδίων υπογράφουν η Στέλλα Ζαφειροπούλου, η Δανάη Αντωνοπούλου, η Αμάντα Σοφιανοπούλου και ο ίδιος ο Δημήτρης Αρβανίτης. Και για να σας βάλουμε στο κλίμα της σειράς, θα σας αποκαλύψουμε ευθύς αμέσως μερικά στοιχεία για τις πρώτες ιστορίες.

Στο επεισόδιο με τίτλο «Το δράμα του Ντίνου», ένας γιος δολοφονεί τον πατέρα του, ύστερα από τη μεγάλη καταπίεση που δέχεται από εκείνον. Στην «Προστασία», ένας αδελφός αφαιρεί τη ζωή της Ρουμάνας ερωμένης του αδελφού του από ζήλια. Στο επεισόδιο «Τοξική αγάπη», μια νεαρή ηθοποιός εθίζεται μαζί με τον αγαπημένο της στον εφιάλτη των ναρκωτικών και εκείνος, χρεοκοπημένος, σκοτώνει τη μάνα του για να εξασφαλίσει τη δόση του.

Τέλος, αυτή την περίοδο γυρίζεται το επεισόδιο με τίτλο «Κωνσταντακάκης», το οποίο αφορά τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της. Ο ίδιος την τεμάχισε και την πέταξε στα σκουπίδια!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...