Εφιάλτης στο σκοτάδι για την Εύη Φραγκάκη!

❱❱ Αντιμέτωπη έξω από το σπίτι της με ανώμαλο που αυνανιζόταν«Τρόμαξα επειδή δεν έφευγε, επειδή δεν μπορούσα να σκεφτώ τι άλλο είναι ικανός να κάνει ένας ξένος στον ιδιωτικό μου χώρο, σε εμένα».

Τα λόγια της Εύης Φραγκάκη σοκάρουν, καθώς περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε. Η παρουσιάστρια επέστρεφε στο σπίτι της όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν άντρα, ο οποίος αυτοϊκανοποιούνταν έξω από την πόρτα της!

Η ίδια βρήκε τη δύναμη να μοιραστεί με τον κόσμο την τρομακτική εμπειρία της υπογράφοντας ένα βιωματικό άρθρο στην ιστοσελίδα thecaller.gr. «Εζησα μια τραυματική εμπειρία φόβου και απειλής χθες. Επέστρεφα στο σπίτι μου τη νύχτα, έπειτα από ένα επαγγελματικό δείπνο. Και εμφανίστηκε ένα άτομο έξω από την πόρτα μου ξαφνικά, το οποίο τελούσε τη διαδικασία της σεξουαλικής αυτοϊκανοποίησης μπροστά μου.

Κλειδωμένη μέσα στο αυτοκίνητό μου, άρχισα να πατάω κόρνες για να τον τρομάξω και για να δώσω σήμα σε όποιον μπορούσε να με ακούσει. Αλλά εκείνος δεν έδειχνε ούτε να συγκινείται ούτε να τρομάζει ούτε έφευγε» περιγράφει η Εύη Φραγκάκη και συγκλονίζει: «Αρχισα να παίρνω τηλέφωνα, ενώ συνέχιζα τις κόρνες και παρατηρώντας τον να δω αν έφυγε. Και εκείνος δεν έφευγε. Με πλησίαζε όλο και περισσότερο έξω από την καγκελόπορτα, χωρίς να δείχνει ούτε στο ελάχιστο ταραχή ή συστολή.

Προσπαθούσε με επιμονή να τον δω καλύτερα, επέμενε να με δει από πιο κοντά. Στο σημείο εκείνο τρόμαξα στ’ αλήθεια. Τρόμαξα επειδή δεν έφευγε, επειδή δεν μπορούσα να σκεφτώ τι άλλο είναι ικανός να κάνει ένας ξένος στον ιδιωτικό μου χώρο, σε εμένα. Τρόμαξα επειδή δεν είχα πώς αλλιώς να προστατεύσω τον εαυτό μου σε ένα σημείο που δεν έδειχνε να υπάρχει άλλη ψυχή ζώσα για να με ακούσει ή να τον διώξει μακριά».

Τραυματική εμπειρία

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αναλύει πόσο τραυματικά το βίωσε όλο αυτό: «Ο άρρωστος αυτός τύπος διέπραξε κάτι που το αισθάνθηκα ως σεξουαλική παρενόχληση. Η πράξη είχε ως στόχο εμένα. Ακόμα και αν περιγράφεται από τον νόμο ως προσβολή της δημοσίας αιδούς, αυτό δεν περιγράφει επαρκώς το ότι κάποιος αυνανίζεται μπροστά σου και το πόσο τραυματικό μπορεί να είναι αυτό για μια γυναίκα».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ