Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Χρυσό» καλοκαίρι για Κρασσά – Καγιά

❱❱ Χλιδάτες διακοπές για τον Ηλία Κρασσά και τη σύζυγό του Βίκυ Καγιά με σκάφη, ελικόπτερα και πολυτελή ξενοδοχείαΣκάφη, ελικόπτερα, πολυτελή ξενοδοχεία και πανάκριβα summer spots συνθέτουν το παζλ του «χρυσού» καλοκαιριού που πέρασε φέτος ο Ηλίας Κρασσάς. Ο καλοζωισμένος μπον βιβέρ, ιδιοκτήτης της αλυσίδας ζαχαροπλαστείων Fresh και σύζυγος της Βίκυς Καγιά, έχει τον… τρόπο του και δεν το κρύβει.

Οι αποδράσεις του με το πρώην top model και νυν επιτυχημένη παρουσιάστρια του Star στο «πριγκιπάτο» των Κυκλάδων ξεκίνησαν από τον περασμένο Μάιο ακόμα, με την κάμερα του Mykonos Live TV να καταγράφει τότε στιγμές από τα ρομαντικά πλατσουρίσματά τους στην παραλία Ψαρού, όπου δεσπόζει και το περιβόητο Nammos. Εκεί ο Ηλίας και η Βίκυ συνηθίζουν να τρώνε και να διασκεδάζουν κάθε φορά που επισκέπτονται το νησί. Αλλωστε, είναι γνωστή η φιλική σχέση που συνδέει τον επιχειρηματία με τον Ζαννή Φραντζέσκο, ιδιοκτήτη του χλιδάτου spot, το οποίο απευθύνεται ως επί το πλείστον σε Αραβες πετρελαιάδες, Ρώσους κροίσους, Αμερικανούς billionaires και γενικά ανθρώπους με «γερά» πορτοφόλια.

Φυσικά, ο Mr Fresh δεν λογαριάζει τα έξοδα όταν πρόκειται για την καλοπέραση της εντυπωσιακής συζύγου του και των παιδιών τους. Το γεγονός ότι η Βίκυ είχε συμφωνήσει από τις αρχές του φετινού καλοκαιριού με τους ιθύνοντες του καναλιού της να… χτυπήσει εις διπλούν τηλεοπτικά από Σεπτέμβριο αναλαμβάνοντας το «Shopping Star» και το «Greece’s Next Top Model» έκανε τον… extra large Ηλία της να φροντίσει για την ξεκούραση και χαλάρωσή της κατά τους θερινούς μήνες.

Μύκονος και Σαντορίνη

Προκειμένου, λοιπόν, να «φορτίσουν» τις μπαταρίες τους έκαναν διακοπές τόσο στη Σαντορίνη όσο και στη Μύκονο. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές κατά τους θερινούς μήνες που είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από την παραμονή τους στο «πριγκιπάτο» της Μεσογείου που τους δείχνουν να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές σε πλαζ, όπου οι ξαπλώστρες χρεώνονται σχεδόν όσο ένα μεροκάματο, αλλά και να επιδίδονται σε καλοκαιρινά σπορ όπως το SUP. Συχνά έκαναν και τις βόλτες τους στ’ ανοιχτά με σκάφος.

12 f1

Και τα διαστήματα του θέρους που βρίσκονταν στην Αθήνα βέβαια ο επιχειρηματίας και η παρουσιάστρια δεν στερήθηκαν το high life συχνάζοντας σε πισίνες και πλαζ πολυτελών ξενοδοχείων στα νότια προάστια. Τέλος, το ζευγάρι δεν έλειψε ούτε από τον πολυσυζητημένο γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στη Σίφνο, όπου -όπως ακούστηκε- έφτασε οικογενειακώς με ελικόπτερο! Γλυκιά ζωή…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...