Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Η ξινίλα του Ρουβά για τη Στεφανίδου

❱❱ Η ατάκα στην «Espresso» του Τανιμανίδη για τις φήμες περί πολιτικής και η «ιέρεια του κοινωνικού ρεπορτάζ» που… τσίγκλισε τον Sakis«My Style Rocks» εμφανίσεις και πολύ «κους κους» στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του Σκάι! Και όταν λέμε «πολύ κους κους», το εννοούμε, καθώς συνέβησαν πολλά… juicy παρασκηνιακά!

Οταν λοιπόν οι υπεύθυνοι του σταθμού παρουσίασαν στην κατάμεστη αίθουσα του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» το νέο τηλεοπτικό απόκτημά τους, την Τατιάνα Στεφανίδου, αποκαλώντας την «ιέρεια του κοινωνικού ρεπορτάζ», ο Σάκης Ρουβάς γύρισε το πρόσωπό του από την πρώτη θέση, όπου καθόταν, προς τα πίσω, κάνοντας μορφασμό ελαφριάς… ξινίλας! Βεβαίως, μπορεί να είχε φάει κάτι προηγουμένως και να τον πείραξε…

Αναμφισβήτητα, οι σταρ της βραδιάς ήταν ο Sakis, αλλά και ο συνονόματός του Σάκης Τανιμανίδης, οι οποίοι δέχθηκαν τις περισσότερες προσκλήσεις για selfies από τους διαφημιστές και τους εκπροσώπους του Τύπου. Ο τελευταίος, μάλιστα, είπε γελώντας στην «Espresso» ότι πάει για… υπουργός Επικρατείας, απαντώντας στο ερώτημα αν θα πολιτευτεί.

Πλακατζής…

Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι κάνει πλάκα και πως έχει μπροστά του μόνο το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» και το «Survivor». Πάντως, και οι δύο κύριοι, κομψοί και λαμπεροί, έσκασαν μύτη χωρίς τις γυναίκες τους! Η Κάτια Ζυγούλη έμεινε σπίτι με τα παιδιά, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στην Ιμπιζα, όπου ταξίδεψε με τις φίλες της για να κάνει bachelorette party μετά τον γάμο της, αφού δεν πρόλαβε να το κάνει πριν.

Στα… πικάντικα της βραδιάς, η κατ’ ιδίαν συζήτηση της Ελενας Παπαρίζου με τον Στέλιο Παρλιάρο, στην οποία του εκμυστηρεύτηκε ότι παρακολουθεί φανατικά το «My Style Rocks» και ότι ξεχωρίζει τον Στέλιο Κουδουνάρη, καθώς «κρατάει με τα σχόλιά του όλη την επιτροπή», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε στον διάσημο pastry chef ότι στο σπίτι της δεν μπαίνει ποτέ φαγητό απέξω, γιατί την πειράζει στο στομάχι και γι’ αυτό μαγειρεύει πάντα η ίδια! 

Κατά τα άλλα, η Σία Κοσιώνη, η Μαρία Μπακοδήμου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Τατιάνα Στεφανίδου, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Ευγενία Σαμαρά, η Λάουρα Νάργες, η Κωνσταντίνα Κλαψινού, η φρεσκοπαντρεμένη Σοφία Τσίπα -με παπιγιόν και κόκκινες γόβες!-, ο Γιώργος Λιανός και ο Γιώργος Καπουτζίδης τράβηξαν τα φλας και τα βλέμματα, πραγματοποιώντας καλόγουστες αλλά και κακόγουστες εμφανίσεις, σαν να ήταν σε πασαρέλα Εβδομάδας Μόδας ή σαν να έβγαιναν από το «My Style Rocks Gala».

—-

Αυτιάς: Προσκαλώ τους συριζαίους, αλλά φοβούνται να έρθουν

Μες στην καλή χαρά ήταν ο Γιώργος Αυτιάς. Και πώς να μην ήταν, με τις τηλεθεάσεις που σημειώνει η εκπομπή του «Καλημέρα» τα πρωινά του Σαββατοκύριακου στον σταθμό του Φαλήρου… Ο δημοσιογράφος έχει χάσει οκτώ κιλά, γιατί τρώει σαν «πουλάκι», όπως αποκάλυψε στην «Espresso», και δεν ήταν το μοναδικό που μας είπε κατ’ αποκλειστικότητα!

Μέσα από την εφημερίδα μας προσκαλεί όλους τους βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ να βρεθούν στην εκπομπή του, «σπάζοντας» το εμπάργκο! Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει ότι αρκετοί υπουργοί του κυβερνώντος κόμματος θέλουν να πάνε στην εκπομπή του, αλλά φοβούνται ότι θα τους διαγράψουν αν το κάνουν!

Τέλος, τόνισε ότι το θέμα των συντάξεων -το οποίο και κατέχει- είναι αυτό που θα μας οδηγήσει πιο γρήγορα στις εκλογές!

—-

Ο Σκαρμούτσος έκανε… πρεμιέρα με τον μπουφέ

«Γιόρτασε» τη νέα εκπομπή του στον Σκάι με το να επιμεληθεί τον μπουφέ της εκδήλωσης!

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, όπως ειπώθηκε και επίσημα στην παρουσίαση προγράμματος του Σκάι, θα κάνει μια νέα εκπομπή μαγειρικής το Σαββατοκύριακο, η οποία θα βγει σύντομα στον αέρα του σταθμού, και έδωσε μια πρώτη γεύση από τις δημιουργίες του στήνοντας τον πλούσιο μπουφέ!

Η φάβα με μπέικον, τα ταρτάκια με αντζούγιες, το ψάρι με σος σε μικρά βαζάκια, τα σουβλάκια από κοτόπουλο, η μελιτζάνα με χαλούμι σε ποτηράκια απέσπασαν τα συγχαρητήρια των παρευρισκομένων. Μάλιστα, όπως διακρίναμε, έχει πάρει και κάποια κιλάκια, αλλά με τις νοστιμιές που φτιάχνει… άντε να συγκρατηθεί!

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...