Παρενοχλούσε δίδυμες μοντέλα ο Μαλαισιανός κυβερνήτης του Boeing που χάθηκε το 2014

❱❱ Το προφίλ ενός εμμονικού και αυτοκαταστροφικού ανθρώπου συνθέτει η online δραστηριότητα του κυβερνήτη της εξαφανισμένης πτήσης της Malaysia Airlines, ο οποίος, όπως αποκαλύπτεται, αν και παντρεμένος, βομβάρδιζε με μηνύματα στο facebook νεαρά μοντέλαΟ Ζάχαρι Αχμάντ Σαχ (μικρή φωτό), που βρισκόταν στο πηδάλιο του αεροσκάφους με τους 238 επιβάτες που εξαφανίστηκε τον Μάρτιο του 2014, φέρεται ότι είχε συμπεριφορά online «stalker» απέναντι σε δύο δίδυμες, μοντέλα από τη Μαλαισία, αποστέλλοντάς τους σωρηδόν μηνύματα με σεξουαλικά υπονοούμενα κατά τους τελευταίους 12 μήνες πριν από την εξαφάνιση του Boeing 777.

Οι 26χρονες αδελφές Λαν Κι Χούι και Κι Μιν Λαν, κατά 30 χρόνια νεότερές του, έλαβαν στη διάρκεια του 2013 συνολικά 97 διαφορετικά σχόλια στο facebook από τον 53χρονο κυβερνήτη, ο οποίος τις προσκαλούσε επίμονα στην Κουάλα Λουμπούρ, όπου ζούσε με τη σύζυγό του. Τα νεαρά κορίτσια αγνοούσαν τα σχόλιά του στην πλειονότητά τους, γεγονός ωστόσο που δεν έδειχνε να τον πτοεί, καθώς συνέχιζε τη μονόπλευρη επικοινωνία.

Παράλληλα, ο Ζάχαρι Αχμάντ Σαχ είχε κάνει 119 αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου στο δικό του προφίλ, επικρίνοντας την κυβέρνηση του τότε πρωθυπουργού της χώρας Νατζίμπ Ραζάκ, χαρακτηρίζοντας τον ίδιο «βλάκα». Εναν μήνα μάλιστα μετά τις εκλογές που εξασφάλισαν στον Ραζάκ ακόμη μια θητεία ο 53χρονος πιλότος έγραψε: «Ολοι κρύβουμε έναν αντάρτη μέσα μας. Βγάλτε τον έξω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Εγώ, όταν πέθανε η μαμά μου, έκλαψα σε μια πιλοτή στη Θεσσαλονίκη»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου το απόγευμα της Παρασκευής (15/5)  βρέθηκε...