Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

Αρωμα επιτυχίας

❱❱ Νότες άνθους πορτοκαλιάς για επαγγελματικά ραντεβού και λάβδανου για τις νύχτες πάθους προτείνει στις γυναίκες η εξπέρ Λίτζι ΟστρομΤο άρωμα μπορεί να γίνει το κλειδί της επιτυχίας μια γυναίκας σε κάθε περίσταση, υποστηρίζει Βρετανίδα ειδικός στα αρώματα. Η Λίτζι Οστρομ, που θεωρείται αυθεντία στο είδος της, προτείνει στις γυναίκες το κατάλληλο άρωμα για μια σειρά καθημερινών καταστάσεων, από το να κερδίσουν τον σεβασμό στις επαγγελματικές συσκέψεις έως το να σαγηνεύσουν το αντικείμενο του πόθου τους. 

«Οταν προετοιμαζόμαστε για κάποιο meeting, καλό θα ήταν να σκεφτούμε τι αύρα θα δημιουργεί γύρω μας το άρωμα» εξηγεί η ειδικός μιλώντας στην «Daily Mail». «Θέλουμε να έχει όγκο; Οχι. Θέλουμε να είναι απλό, να έχει ταχύτητα και να μεταδίδει στους γύρω το μήνυμα “κλείσε τον φάκελό σου και τέλος οι ερωτήσεις”» λέει χαρακτηριστικά.

Σε αυτή την περίπτωση προτείνει άρωμα με νότα άνθους πορτοκαλιού, καθώς μεταδίδει ενέργεια και λάμψη, ενώ ταιριάζει στο δέρμα των περισσότερων γυναικών.
Στην περίπτωση που μια γυναίκα πηγαίνει σε πρώτο ραντεβού αλλά νιώθει νευρική, η Οστρομ πιστεύει ότι ο καλύτερος τρόπος να κρύψει το τρακ της είναι να βάλει ένα πιο αρρενωπό άρωμα, το οποίο θα έχει νότες πεύκου και κέδρου. «Θα γίνει η πανοπλία σου» λέει, προσθέτοντας ότι πρόκειται για άρωμα που είναι πιο πιθανό να πωληθεί σε κάποιον άντρα.

Ωστόσο, η αντίφαση που δημιουργεί με την εικόνα της γυναίκας κρύβει την όποια αμηχανία νιώθει. Αν, όμως, πάει σε πάρτι όπου θέλει να φλερτάρει τον άντρα που ποθεί, καλό θα ήταν να επιλέξει άρωμα που να διαρκεί πάνω από έξι ώρες. «Δεν ξέρουμε πόσο χρόνο θα πάρει η αποπλάνηση» εξηγεί η Βρετανίδα, συστήνοντας άρωμα με νότα από λάβδανο το οποίο εκπέμπει θηλυκότητα. Επισημαίνει, όμως, ότι η γυναίκα πρέπει να το βάλει πάνω της τουλάχιστον μια ώρα προτού πάει στο πάρτι για να μην είναι πολύ έντονο.

Κατά του στρες

Για να μη νιώθει στρεσαρισμένη όταν πρέπει να κάνει πράγματα μόνη της, όπως να πάει για ψώνια, η λύση, σύμφωνα με την ειδικό, κρύβεται σε άρωμα με νότα από ίριδα.
Η Οστρομ εξηγεί ότι το άρωμα από τον κρίνο με το μοβ χρώμα δημιουργεί μια αίσθηση χαλάρωσης, η οποία είναι απαραίτητη για να απολαύσει τη βόλτα της. Τέλος, για τις Κυριακές που οι γυναίκες θέλουν απλά να… τεμπελιάσουν στο σπίτι και να περάσουν την ημέρα όσο πιο χαλαρά γίνεται, προτείνει να αποφευχθούν τα βαριά αρώματα. Ιδανικότερη λύση θεωρεί τα απαλά, ξυλώδη αρώματα, όπως τα αρώματα cashmere musk.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...