Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Η πιο «γλυκιά» εκπομπή σε παραμυθένιο σκηνικό

❱❱ H «Εspresso» λίγο πριν από την πρεμιέρα του «Bake Off Greece» στον Alpha τρύπωσε στο «ζαχαρόσπιτο» και μίλησε με τους ενθουσιασμένους κριτέςΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Η «Εspresso» μπήκε στο γλυκόσπιτο του «Bake Off Greece»! Η νέα εκπομπή του Alpha φιλοξενείται σε έναν παραμυθένιο χώρο, που έκανε τρεις μήνες για να φτιαχτεί και είναι χτισμένος μέσα στο δάσος της Βαρυμπόμπης… Στην κυριολεξία, καθώς, αν ψάξετε στον χάρτη για να το βρείτε, δεν θα τα καταφέρετε, εκτός αν σας καθοδηγήσει άνθρωπος της παραγωγής.

Το «Bake Off Greece» άρχισε να γράφει την πιο «γλυκιά» ιστορία ανταγωνισμού από χθες στις 21.00, με 18 ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες (από 17 έως 55 χρόνων).

Ωστόσο εμείς από την Παρασκευή κιόλας δοκιμάσαμε την τυρόπιτα του Ακη Πετρετζίκη, τα λεμονοπιτάκια με θυμάρι του Νικόλα Στράγγα και τα χρυσά σοκολατίνια του Δημήτρη Χρονόπουλου.

img 7276

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής υποδέχτηκαν τους δημοσιογράφους με τον πιο όμορφο τρόπο, όπως και η οικοδέσποινα Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που ως άλλη ηρωίδα παραμυθιού μάς καλωσόρισε… αποκαλύπτοντας ότι καθημερινά πλέον δοκιμάζει γλυκά και μάλιστα από τα χεράκια όλων των παικτών, καθώς τα γυρίσματα αρχίζουν στις 7 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 12 το βράδυ! Ηδη είναι έτοιμα τέσσερα επεισόδια.

img 5542

Ο Ακης μάς μίλησε για τις αιτήσεις συμμετοχής, που έφτασαν τις 3.500, και αυτό δικαιώνει την επιμονή του για την πραγματοποίηση του διαγωνισμού. O ίδιος αναφέρει ότι από τότε που ήταν στο Mega παρακαλούσε το κανάλι να αγοράσει τα δικαιώματα της συγκεκριμένης παραγωγής.

Θετικά λόγια

Ο pastry chef Νικόλας, o οποίος έχει πάρει μέρος στην κριτική επιτροπή του «Bake off» για επαγγελματίες στη Δανία -και μάλιστα για τρεις σεζόν-, έχει μόνο θετικά λόγια να πει γι’ αυτή την εκπομπή. Μάλιστα στη Δανία ioanna triantafyllidoyπαίζεται για 8η σεζόν, με τηλεθέαση που φτάνει το 50%! Εδώ και 16 χρόνια ο Νικόλας ζει στη Δανία (η γυναίκα του είναι από την Κοπεγχάγη και έχει δυο παιδιά), ενώ διατηρεί ένα μεγάλο ζαχαροπλαστείο στη χώρα της «μικρής γοργόνας» και εμφανίζεται στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Καλημέρα, Δανία» παρουσιάζοντας συνταγές για γλυκά.

Τέλος, ο βραβευμένος Δημήτρης Χρονόπουλος, που κάνει σεμινάρια ζαχαροπλαστικής, τόνισε ότι ο Ελληνας τρελαίνεται για τα γλυκά – και όχι μόνο τα σιροπιαστά. Θεωρεί ότι έχουμε τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία παγκοσμίως και σε πέντε χρόνια από τώρα δεν θα πιανόμαστε!

Το όνειρο της Ιωάννας να ανοίξει φούρνο στο L.A.!

Γλυκιά και προσηνής, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου τρελάθηκε από τη χαρά της όταν την πήρε τηλέφωνο ο Alpha για να παρουσιάσει το «Bake off», καθώς το έβλεπε στην Αμερική. Η ίδια, αν και δεν είναι δεινή μαγείρισσα, μας αποκάλυψε ότι από τότε που πήγε στο Λος Αντζελες μαγειρεύει από γεμιστά έως κανελόνια. Απλώς τα γεμιστά στην Αμερική δεν έχουν την ίδια γεύση, καθώς οι πιπεριές είναι σκληρές και καθόλου νόστιμες.

Επίσης, συμπλήρωσε ότι αυτό που της λείπει στην Αμερική είναι ένας ελληνικός φούρνος με τα τυροπιτάκια του και τα κουλουράκια του, κάτι που το συζήτησε με τους κριτές του «Bake Off Greece» και έχoυν ήδη αρχίσει τα… επιχειρηματικά όνειρα.

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην εκπομπή, η Ιωάννα προσπάθησε να φτιάξει το δικό της κέικ, αλλά δεν της φούσκωσε. Η μητέρα της μεμιάς παρατήρησε το λάθος της: από το άγχος της ανοιγόκλεινε τον φούρνο! Η όμορφη ηθοποιός θα παραμείνει στην Ελλάδα όσο διαρκέσουν τα γυρίσματα και στη συνέχεια θα φύγει για Λος Αντζελες, όπου την περιμένει ο ατζέντης της.

offer


{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...