Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

H Παπαδέλλη βρήκε τον Μάστορά της!

❱❱ Παθιασμένο ειδύλλιο ανάμεσα στον τραγουδιστή και στην εξωτική καλλονή του «My Style Rocks»!Ποια Χριστίνα Στεφανίδη; Γι’ άλλη Χριστίνα χτυπά η καρδιά του Χρήστου Μάστορα. Πρόκειται για την εξωτική καλλονή του «My Style Rocks» Χριστίνα Παπαδέλλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής και η εντυπωσιακή χορεύτρια ζουν τον τελευταίο χρόνο έναν «έρωτα όλο τρέλα», χωρίς να τους έχει πάρει κανείς χαμπάρι!

Εως τώρα τουλάχιστον… Η γνωριμία του frontman του γκρουπ MEΛΙSSES με την εντυπωσιακή παίκτρια του reality μόδας έγινε λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από τη «γαζέλα» τραγουδίστρια Κόρτνεϊ Πάρκερ.

Ηταν ένας έρωτας κεραυνοβόλος. Μάλιστα, εκείνη την εποχή οι φήμες ήθελαν τον πρώην κριτή στο «Rising Star» σε σχέση με την καυτή Χριστίνα Στεφανίδη, κάτι που ούτε επιβεβαιώθηκε, αλλά ούτε και διαψεύστηκε από κανέναν.

f 3 new

Αυτό βέβαια μπορεί και να βόλευε τον Χρήστο Μάστορα, που στο μεταξύ… μαστόρευε στην αγκαλιά της 27χρονης Παπαδέλλη με την άγρια ανατολίτικη ομορφιά, ενώ την ίδια ώρα οι παπαράτσι κυνηγούσαν τη Στεφανίδη με την ελπίδα να την απαθανατίσουν μαζί του! Το παθιασμένο ειδύλλιο ανάμεσα στον τραγουδιστή και στη χορεύτρια κρατήθηκε μυστικό για πολύ καιρό, αφού και οι δύο ήταν αρκετά προσεκτικοί στις κοινές εμφανίσεις τους, αποφεύγοντας τα πολυσύχναστα μαγαζιά για τις νυχτερινές εξόδους τους. Μάλιστα, πηγή από το περιβάλλον της Χριστίνας μάς αποκάλυψε ότι η νεαρή καλλονή αποφεύγει εντέχνως μέσα στο παιχνίδι τις προσωπικές συζητήσεις με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

Με μπασκετμπολίστα

Σε μια πρόσφατη κοριτσοκουβέντα στα παρασκήνια του reality, όταν ρωτήθηκε ξανά από συμπαίκτριές της αν έχει δεσμό, εκείνη απάντησε αφηρημένα ότι βγαίνει με μπασκετμπολίστα! Η Χριστίνα Παπαδέλλη έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, ωστόσο κατάγεται από το Σουδάν και την Αίγυπτο. 

Το Παπαδέλλη είναι το επίθετο του πατριού της, τον οποίο και θεωρεί πραγματικό μπαμπά της, όπως είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της στην «Espresso». Εχει σπουδάσει βοηθός φαρμακοποιού, αλλά εργάζεται ως χορεύτρια σε μεγάλα clubs της Αθήνας, καθώς ο χορός τής άρεσε από μικρό κορίτσι. Τα τελευταία επτά χρόνια συνειδητοποίησε πόσο πολύ αγαπάει και τη μόδα, αναλαμβάνοντας να μεταποιεί τα ρούχα που αγοράζει και να τα κάνει πιο ιδιαίτερα. Η αγάπη της αυτή φαίνεται και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου έχει παραπάνω από 18.000 followers.

2 new

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...