Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

«Μου αρέσει να αλλάζω συνεχώς, γιατί αλλιώς νιώθω ότι βαλτώνω»

❱❱ Ο Κώστας Τσουρός μιλά για τη συνεργασία του στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του Alpha και εξηγεί γιατί θαυμάζει τη Ναταλία ΓερμανούΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

«Καλύτερα δεν γίνεται» για τον Κώστα Τσουρό! Η φετινή τηλεοπτική χρονιά βρήκε τον δημοσιογράφο στον Alpha δίπλα στη Ναταλία Γερμανού, την οποία εκτιμά τόσο για την αλήθεια της στη ζωή όσο και για την πορεία της στο γυαλί.
Κάθε Σαββατοκύριακο, στις 13.50, ο δημοσιογράφος αναλύει την επικαιρότητα με τον δικό του τρόπο, καθώς έχει θητεύσει για χρόνια στην ενημέρωση και στο ρεπορτάζ, στα δελτία της ΕΡΤ αλλά και του ΑΝΤ1. Υστερα από δύο σεζόν στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, τι ήταν αυτό που τον… έπεισε να αλλάξει τηλεοπτική παρέα;

«Ηταν ένα κύκλος που έκλεισε. Πέρασα πολύ ωραία εκεί. Μάλιστα, είδα και τα παιδιά στην πρεμιέρα της εκπομπής, γιατί μου είχαν λείψει και είχα δεθεί μαζί τους. Αλλά ως χαρακτήρας μού αρέσει να αλλάζω συνεχώς, γιατί αλλιώς νιώθω ότι βαλτώνω. Θέλω να εξελίσσομαι. Η πρόταση της Ναταλίας ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Μάλιστα, επειδή η Ναταλία, ο Θέμης Γεωργαντάς και εγώ κάνουμε παρέα και εκτός δουλειάς, μου είχε πει ότι αν κάποτε γυρνούσε στον Alpha θα με ήθελε δίπλα της στο νέο ξεκίνημα. Ετσι και έγινε και “καλύτερα δεν γίνεται”» μας λέει. Μάλιστα, όταν μιλάει για τη Ναταλία το βλέμμα του… γλυκαίνει! «Η Ναταλία που βλέπετε στην τηλεόραση δεν έχει διαφορά από την πραγματική ζωή της. Μπορεί να μοιραστεί τα πάντα με τον τηλεθεατή της. Δεν είναι ψεύτικη. Επειδή είμαι όμως και φιλόλογος, θαυμάζω τη Ναταλία και για ακόμη έναν λόγο: κάνει σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας!»

Για φιλανθρωπικούς λόγους

Δεν μπορούμε να μην τον ρωτήσουμε πώς ένας δημοσιογράφος, με πολλά χρόνια στην ενημέρωση, πείστηκε να πάρει μέρος σε ένα χορευτικό σόου, όπως το «Dancing with the stars». «Ο λόγος ήταν ξεκάθαρα φιλανθρωπικός. Δεν είχα καμία σχέση με τον χορό. Ηταν για εμένα μια πολύ δύσκολη περίοδος, καθώς θα έπρεπε να μάθω μια χορογραφία σε πέντε μέρες ενώ σε φυσιολογικούς ρυθμούς θα έκανα έναν μήνα. Πιστέψτε με, μετά το “Dancing” δεν έχω χορέψει καθόλου (γέλια). Αλλά γενικώς δεν είμαι ο άνθρωπος που θα έπαιρνε μέρος σε σόου ή σε realities επιβίωσης ή μαγειρικής. Το γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τα απαραίτητα, όπως ξέρω ότι δεν το έχω καθόλου με τη μαγειρική».

Ο Κώστας Τσουρός μάς μιλάει και για το νέο καθεστώς λειτουργίας των καναλιών. «Είναι πολύ θετικό που επιτέλους αδειοδοτήθηκαν τα ιδιωτικά κανάλια με έναν δίκαιο διαγωνισμό και όχι με μια αμφιλεγόμενη δημοπρασία. Η σωστή λειτουργία των σταθμών σημαίνει πολυφωνία, άρα και ενίσχυση της δημοκρατίας. Οσον αφορά τον κλάδο μας, ανοίγει επιτέλους ο χώρος και δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας, ενώ ο τηλεθεατής έχει περισσότερες επιλογές. Για εμένα αυτό που έγινε με την ΕΡΤ το 2013, όταν έπεσε το μαύρο, ήταν τραγικό για την ελευθερία του λόγου. Και σήμερα, όταν βλέπω να μπαίνει στο περιθώριο η ΕΡΤ, στεναχωριέμαι. Είμαι ενάντια στη στρατηγική τού εμπάργκο. Είμαι υπέρ της άποψης με επιχειρήματα» μας λέει.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...