Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Αποχώρησε από το «Next Top Model» η «Σκάρλετ Γιόχανσον από το Αγρίνιο»

❱❱ Η ενόχληση του συντρόφου της για το φιλί στηφωτογράφιση και η «τριάδα της φωτιάς»Οι ίντριγκες των μελών της «τριάδας της φωτιάς» ήταν ο λόγος που αποχώρησε οικειοθελώς από το «Greece’s Next Top Model» η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και όχι η ενόχληση του συντρόφου της Κωνσταντίνου Κυριάκου για το αισθησιακό concept της φωτογραφικής δοκιμασίας της. Το παραπάνω ξεκαθάρισε η ίδια κατά τη χθεσινή εμφάνισή της στην πρωινή εκπομπή του Star. 

«Πολλές φορές που υπήρχαν κάποιοι τσακωμοί πίσω από τις κάμερες ήμουν η μόνη που πεταγόταν να υπερασπιστεί κάτι άδικο. Οι τσακωμοί είχαν να κάνουν πάντα με την τριάδα-φωτιά» ανέφερε το μοντέλο, που ξάφνιασε τόσο τις πρώην συμπαίκτριές της όσο και την κριτική επιτροπή του reality με την απόφασή της να τους… κουνήσει το μαντίλι, αν και τα είχε πάει καλά στη δοκιμασία του επεισοδίου που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης.

1 3

Η ανακοίνωση της «Σκάρλετ Γιόχανσον από το Αγρίνιο» -όπως την αποκαλούν συχνά τα media λόγω της ομοιότητάς της με τη χολιγουντιανή σταρ- έγινε η αφορμή να ακουστούν σχόλια ότι επηρεάστηκε από τον σύντροφό της, ο οποίος εργάζεται στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού ως προσωπικός του μετρ. Βλέπετε, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ζευγάρι εκείνος φάνηκε να ενοχλείται από το concept της φωτογραφικής δοκιμασίας της αγαπημένης του, η οποία έπρεπε να φιληθεί με έναν άντρα μοντέλο για τις ανάγκες της λήψης. Μάλιστα, η Εύη Ιωαννίδου, αν και ξαφνιασμένη με την είδηση της αποχώρησης της Γαρυφαλλιάς, δεν άντεξε και πέταξε πάλι την κακία της. «Ε, άμα δεν σε στηρίζει ο άνθρωπός σου» είπε.

«Καρφιά»

«Το τηλεφώνημα το είδατε, δεν υπήρξε τσακωμός. Τον οποιονδήποτε άντρα μπορεί να τον πείραζε. Σίγουρα, ήταν λίγο άβολο το τηλεφώνημα. Δεν αισθανόμουν όμως ένοχη. Δουλειά έκανα» ξεκαθάρισε η Γαρυφαλλιά μιλώντας στην εκπομπή του Star. Και συνέχισε: «Εχω πολύ καλή αντίληψη μέχρι πού είναι τα όριά μου και για να μην ξεφτιλιστούμε δημόσια -εκεί θα φτάναμε-, γιατί πόσα ακόμα να αντέξω χωρίς να μιλάω, αποφάσισα να φύγω».

Η ίδια σε μήνυμα που έστειλε μέσω Instagram τόνισε, επίσης: «Εβλεπα πολλούς ψεύτικους χαρακτήρες να μη βγαίνουνε αληθινοί μπροστά στους κριτές και μου φαινότανε κάποιες φορές ότι οι κριτές δεν το καταλάβαιναν και με ενοχλούσε, γιατί εγώ το καταλάβαινα».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...