Οι κυρίες που ξεχώρισαν με το στιλ τους στο Προεδρικό Μέγαρο

Προεδρικό όπως...«GNTM»

Ηταν μια «μονόχρωμη αλλά και… μονόχνωτη δεξίωση»!

Ούτε οι κυρίες που συνήθως δίνουν χρώμα στην πολιτική ή όπου βρεθούν κατάφεραν να… φωτίσουν το Προεδρικό Μέγαρο στην εκδήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα για την 51η επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Ενώ η κυρίαρχη τάση στον χώρο της γυναικείας μόδας για το καλοκαίρι του 2025 είναι οι πολύχρωμες λουλουδάτες συνθέσεις, οι υπουργίνες, βουλευτίνες, δημοσιογραφίνες και σύζυγοι διαφόρων προτίμησαν τα μονόχρωμα outfits.

Τρεις ξεχώρισαν και ακολούθησαν τη φετινή μόδα και αυτές ήταν η υπουργός Τουρισμού Oλγα Κεφαλογιάννη, η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού και η βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελία Λιακούλη. Φόρεσαν λαμπερές λουλουδάτες τάσεις και ξεχώρισαν. Oλες οι άλλες κινήθηκαν σε μονόχρωμες σικ εμφανίσεις, στους τόνους του γαλάζιου, του μαύρου, του μπλε και του λευκού.

Η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα με έναν ώμο και λουλουδένιο print σε μπλε αποχρώσεις.

Μαυρισμένη ήταν η Κατερίνα Μονογυιού, με την εμφάνισή της να έχει αέρα 50s, αφού ντύθηκε με ένα strapless φλοράλ φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα κολιέ statement. Η Ευαγγελία Λιακούλη, διάλεξε ένα φόρεμα με έντονα μοβ λουλούδια σε μαύρο φόντο και αντίστοιχα μοβ σκουλαρίκια. Η Δόμνα Μιχαηλίδου επέλεξε για την περίσταση μία λιτή και αδιάφορη, γαλάζια ολόσωμη φόρμα με διακριτικό ζωνάκι, ενώ η Ελενα Ράπτη δεν παιδεύτηκε να διαλέξει, καθώς βρήκε το κλασικό μαύρο και το έβαλε.

Η Ολγα Γεροβασίλη φόρεσε ένα απλοϊκό πράσινο maxi φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη, το οποίο συνδύασε με χρυσούς κρίκους. Ξεχωριστή ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, που φόρεσε δημιουργία αρχαιοελληνικού στιλ, σε καφέ – χρυσό. Από την άλλη, η Νάντια Γιαννακοπούλου διάλεξε ένα μίνι λευκό φόρεμα με V λαιμόκοψη και κρόσια, εντελώς αταίριαστο για την περίσταση, κατά τη γνώμη μας.

Ξεχώρισαν, επίσης, δύο άγνωστα έως χθες αλλά άξια κορίτσια, η Δανάη Κακοτρίχη και η Δανάη Παναγοπούλου, με γαλάζιο και χακί λουκ, οι οποίες μπήκαν πρώτες των πρώτων σε αντίστοιχες ιατρικές σχολές και φωτογραφήθηκαν με τον πρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη.

Οι Ελληνίδες πάντως, επώνυμες και μη, δύσκολα παρακολουθούν τις διεθνείς τάσεις της μόδας ή τις παρακολουθούν αλλά δεν τις υιοθετούν. Ντύνονται εντελώς συντηρητικά σε σχέση με τις πολιτικούς σε αντίστοιχες δεξιώσεις και εκδηλώσεις που γίνονται στο εξωτερικό. Πάντως, οι κυρίες της Ν.Δ., ό,τι κι αν φορούσαν, μετά τη δεξίωση της προεδρίας πήγαν απέναντι, στο Athénée και του… έδωσαν και κατάλαβε!

Απελευθερωμένες από φορέματα, τακούνια και πρωτόκολλα, ήπιαν τα ποτά τους και πέρασαν μια ενδιαφέρουσα αλλά και σπάνια βραδιά, αφού αυτές οι συγκεντρώσεις δεν συνηθίζονται μεταξύ τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.