Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

«Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια»: Η Λένα επιστρέφει τη...

Ο κόσμος του Αντρέα καταρρέει όταν μαθαίνει ότι η Αγγελική δούλευε για τον πατέρα του, ενώ η Λένα παραδέχεται στον Χρόνη την αλήθεια γ

«Να μ’αγαπάς»: Ένα λάθος του Άγγελου ταράζει τη Φωτεινή

Ο Άγγελος αποκαλύπτει ποιος πραγματικά είναι στους εμβρόντητους Καλλιγά, το παρελθόν έρχεται στο φως και στα μάτια του σαστισμένου Ορφέα στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Η «μαμά» Καγιά, ο «κοιμισμένος» και οι τσακωμοί

❱❱ Η «Σκάρλετ Γιόχανσον του Αγρινίου» Γαρυφαλλιά Καλιφώνη έβγαλε στη φόρα τα άπλυτα του «Next Top Model»Η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη, το νεαρό μοντέλο που αποχώρησε οικειοθελώς, βγάζει τα άπλυτα του «GNTM» στη φόρα! 

Φιλοξενούμενη στο YouTube κανάλι του Gingerbread Bae, η «Σκάρλετ Γιόχανσον του Αγρινίου» μίλησε αρχικά για την κριτική επιτροπή και στη συνέχεια για τις συνδιαγωνιζόμενές της…

«Η Βίκυ Καγιά off camera ήταν λίγο πιο μαμά, πιο ο εαυτός της, ενώ on camera ήταν λίγο πιο αυστηρή» είπε, την ώρα που ο οικοδεσπότης, ένα ιδιαίτερο αγόρι, τη μακιγιάριζε. «Ο Αγγελος Μπράτης δεν υπήρχε. Ο Μπράτης και off και on camera δεν ξέραμε αν υπάρχει. Λέγαμε: “Τον πήρε ο ύπνος, κούνα τον λίγο να ξυπνήσει”. Δεν ξέραμε τι γίνεται» είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, σειρά είχαν οι συμπαίκτριές της.

«Εκεί μέσα φοβόμουνα μη με σκοτώσουν, φοβόμουνα για τη ζωή μου…» είπε και αναφερόμενη στους τσακωμούς που είχαν τα κορίτσια μέσα στο σπίτι είπε ότι ήταν πέρα για πέρα αληθινοί: «Οι τσακωμοί ήταν όλοι αυθόρμητοι και με κακία, δεν ήταν τίποτα στημένο (…) Φέτος απλώς τα κορίτσια είχαν μπει με το σκεπτικό “αν μιλάω μπροστά στην κάμερα και βγάζω κακίες και όλα αυτά, και με αγαπήσει ο κόσμος, θα μείνω παραπάνω στο παιχνίδι, γιατί θα έχω τηλεθέαση”».

Το 22χρονο μοντέλο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ειρήνη Ερμίδου, αφού ανέφερε ότι έχει τον καλύτερο χαρακτήρα από όλες, και πρόσθεσε: «Αυτές που δεν έδειχναν αυτό που είναι είναι η Ξανθούλα, η Εύη, η Μικαέλα, η Μέγκι και η Ειρήνη Στεριανού… Είχαν γίνει πολλά σκηνικά με τη Στεριανού, έλεγε πολλά ψέματα, αλλά και η Ξανθούλα». Οταν ο νεαρός youtuber τη ρώτησε αν όντως η Αμανατίδου είναι διπρόσωπη, όπως έχει πει η Μέγκι, εκείνη απάντησε: «Σε κάποια που έχει πει η Μέγκι συμφωνώ. Συγγνώμη που θα σας απογοητεύσω, αλλά θα δείτε στη συνέχεια κάποια επεισόδια και θα καταλάβετε».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα