Εξώγαμο, η άγνωστη κόρη του Ιστγουντ

❱❱ Η ιστορία της 64χρονης Λόρι μοιάζει βγαλμένη από το σενάριο ταινίας του ΧόλιγουντΑν και επί χρόνια τον συνόδευε σε δημόσιες εμφανίσεις, μόλις την περασμένη Δευτέρα ο κόσμος έμαθε ότι ο Κλιντ Ιστγουντ είχε μια άγνωστη στο ευρύ κοινό κόρη. Η ιστορία της 64χρονης Λόρι Μάρεϊ μοιάζει βγαλμένη από το σενάριο ταινίας, καθώς δόθηκε για υιοθεσία από τη μητέρα της και κατάφερε να εντοπίσει τον Ιστγουντ πριν από 30 χρόνια.

Προτού γίνει διάσημος ο Ιστγουντ έκανε ερωτικό δεσμό με τη μητέρα της Λόρι και στη συνέχεια χώρισαν. Η γυναίκα, σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της «Daily Mail», δεν του είπε ότι έμεινε έγκυος και όταν γέννησε έδωσε την κόρη της για υιοθεσία σε πλούσια οικογένεια. Η Λόρι μεγάλωσε, παντρεύτηκε στο Λέικγουντ κοντά στο Σιάτλ, απέκτησε δύο παιδιά και πριν από 30 χρόνια θέλησε να βρει τους βιολογικούς γονείς της. Εντόπισε τη μητέρα της, αλλά εκείνη δεν ήθελε να έχουν επαφή, ενώ από το πιστοποιητικό γέννησης ανακάλυψε ότι ο Κλιντ Ιστγουντ ήταν ο πατέρας της.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης τη δέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες και, όπως λένε τα παιδιά της Λόρι, είναι «καλός πατέρας για τη Λόρι». Ο Ιστγουντ και η Λόρι παίζουν συχνά γκολφ, περνούν τις γιορτές μαζί, ενώ το 2004 την πήρε μαζί του στην τελετή απονομής των Οσκαρ, όμως κανένας δεν ήξερε ότι είναι κόρη του. Την ύπαρξή της αποκάλυψε βιογραφία του Ιστγουντ. Τη Δευτέρα, στην πρεμιέρα της ταινίας του Ιστγουντ «The Mule» στο Λος Αντζελες, η Λόρι δηλώθηκε ως «Λόρι Ιστγουντ» αποκαλύπτοντας ποιος ήταν ο πατέρας της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...