Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

O Kρομμύδας μαθητής της Σαμάνθα του «Sex & the city»

❱❱ Ο Θάνος, ανιψιός του ηθοποιού, παρακολούθησε σεμινάριο υποκριτικής από την πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» Κιμ ΚατράλΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ανιψιός του Κώστα Κρομμύδα είχε δασκάλα τη Σαμάνθα του «Sex and the city»! Ηθοποιός και ο ίδιος, ο νεαρός Θάνος Κρομμύδας πέρασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, αλλά δεν του άρεσε η προοπτική να δουλέψει πάνω στο αντικείμενο των σπουδών του.

Τελικά, έφυγε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, για να σπουδάσει υποκριτική στη Νέα Υόρκη και στο Λος Αντζελες, και πρόσφατα άφησε στρωμένη δουλειά στα Universal Studios για να κάνει ένα… διάλειμμα στα πάτρια εδάφη.

Ωστόσο, διαβάζοντας κανείς το πολύ πλούσιο για το νεαρό της ηλικίας του βιογραφικό του, εστιάζει στο όνομα της πιο σέξι πρωταγωνίστριας του απόλυτου τηλεοπτικού hit «Sex and the city» Κιμ Κατράλ, η οποία υπήρξε καθηγήτριά του!

«Δεν έκανε αγγαρεία»

«Τελείωσα μια δραματική σχολή και πήρα υποτροφία για την Αμερικανική Ακαδημία Δραματικών Τεχνών στη Νέα Υόρκη. Εκεί έρχονται διάφοροι διάσημοι ηθοποιοί, απόφοιτοι αυτής σχολής, και παραδίδουν σεμινάρια. Σε εμένα ήταν η Κιμ Κατράλ! Μας έκανε σεμινάριο περίπου έναν μήνα και είχε πολλή όρεξη να μας μάθει πράγματα, δεν έκανε αγγαρεία. Ως άνθρωπος είναι πολύ φιλική, πολύ απλή, χωρίς τουπέ, και απαντούσε σε όλες μας τις απορίες με χαμόγελο» αποκαλύπτει στην «Espresso» ο νεαρός ηθοποιός και συνεχίζει με τα… έργα και τις ημέρες του στην Αμερική:

«Τη δεύτερη χρονιά πήγα στην ίδια σχολή στο Λος Αντζελες γιατί ήθελα να κάνω και κινηματογράφο, όχι μόνο θέατρο. Πήρα το πτυχίο μου και στάθηκα τυχερός γιατί με επέλεξαν στην εταιρία παραγωγής της σχολής και έκανα τέσσερις παραστάσεις και δύο ταινίες μικρού μήκους. Είχα αρχίσει να δουλεύω στη Universal, αλλά ήθελα ένα διάλειμμα. Μου έλειψαν και η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και το να παίζω στη μητρική μου γλώσσα και επέστρεψα στην Ελλάδα. Ωστόσο, σκοπεύω να ξαναγυρίσω στην Αμερική να κυνηγήσω τα όνειρά μου» συμπληρώνει ο Θάνος Κρομμύδας, ο οποίος για χόμπι ασχολείται και με το μόντελινγκ!

Οσο για τον θείο του, τον Κώστα Κρομμύδα, δεν τον επηρέασε στο να γίνει ηθοποιός, όπως αναφέρει, απλώς τον συμβούλευσε πώς να ξεκινήσει.

Αυτή την περίοδο ο νεαρός ηθοποιός παίζει στο θέατρο Αλκμήνη στην παράσταση «Η σημασία να είναι κανείς ειλικρινής» και το όνειρο της ζωής του είναι να παίξει τον Στάνλεϊ στο «Λεωφορείο ο Πόθος»!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...