Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Χαστούκι» made in Thailand στην Μπέλλα

❱❱ Η Σταρ Ελλάς 2018 πέρασε… απαρατήρητη! Εμεινε εκτός 20άδας στο Μις Υφήλιος στην ΤαϊλάνδηΗχηρό «χαστούκι» made in Thailand για την Ιωάννα Μπέλλα. Η Σταρ Ελλάς 2018 έχασε τελικά τη μάχη στη γέφυρα της ομορφιάς του διαγωνισμού Μις Υφήλιος, τον πρώτο τίτλο του οποίου κατέκτησε η 24χρονη Κατριόνα Γκρέι από τις Φιλιππίνες. 

Παρά τις εντυπωσιακές αναλογίες της, η εστεμμένη από τη Βέροια προφανώς δεν εντυπωσίασε τα μέλη της κριτικής επιτροπής, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να εξασφαλίσει μια θέση στην τελική εικοσάδα. «Μια υπέροχη εμπειρία τελειώνει σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα σε αυτό τον διαγωνισμό» σχολίασε η ίδια στο Instagram λίγες ώρες μετά το άδοξο φινάλε της συμμετοχής της στα μεγαλύτερα καλλιστεία του πλανήτη, τα οποία ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής.

f2 16

Η ωραία Ιωάννα, λοιπόν, πέρασε μάλλον απαρατήρητη δίπλα στη νικήτρια της φετινής διοργάνωσης. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται ότι κέρδισε με το μεσογειακό ταμπεραμέντο και το εκτυφλωτικό χαμόγελό της αρκετούς ξένους δημοσιογράφους, δίνοντας σειρά από συνεντεύξεις σε περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας.

Πάντως, λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα, έκανε τις πρώτες δηλώσεις της, αφήνοντας αιχμές περί ευνοϊκής μεταχείρισης ορισμένων χωρών από τους ιθύνοντες. «Νιώθω πολύ όμορφα και μόνο που συμμετείχα σε έναν τέτοιο διαγωνισμό. Ηταν πάρα πολύ δύσκολα. Φέτος ήταν όλες οι χώρες πολύ όμορφες. Δυστυχώς, δεν μπόρεσα να μπω στην εικοσάδα. Αυτοί οι διαγωνισμοί είναι πολύ δύσκολοι και δεν παίζει ρόλο μόνο η εμφάνιση» αποκάλυψε μέσω Skype στην εκπομπή «Happy day». Και συνέχισε πιο… καταγγελτική: «Παίζουν και άλλα πράγματα. Πίστευα πως θα ήμουν στην εικοσάδα. Δεν έφταιξε κάτι συγκεκριμένο. Κάποιες χώρες διακρίνονται κάθε χρόνο σε αυτόν τον διαγωνισμό».

«Ενα ράκος»

Το πρώτο άτομο στο οποίο είπε τα κακά… μαντάτα ήταν η μητέρα της, όπως αποκάλυψε η ίδια, προσθέτοντας βέβαια πως η νέα Μις Υφήλιος ήταν η αγαπημένη της ανάμεσα στις 93 υποψήφιες. Η μελαχρινή καλλονή, που αναχώρησε από την Ελλάδα με μεγάλες προσδοκίες, δεν είχε καλή ψυχολογία στην εξωτική Ταϊλάνδη. «Ημουν ένα ράκος! Δεν έδωσα το 100% εδώ όπου βρίσκομαι. Αντί να το ζω και να περνάω τέλεια, έκλαιγα συνεχώς. Μέχρι και οι υπεύθυνοι με καταλάβαιναν και με ρώταγαν αν είμαι καλά» αποκάλυψε σε άλλη συνέντευξή της από τη μακρινή Μπανγκόκ, αναφερόμενη στον σάλο που ξέσπασε μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή «The 2 night show», όπου έκανε χαμογελαστή την επίμαχη δήλωση για το χαστούκι.

Φιλιππινέζα η ομορφότερη του πλανήτη

f3

H Κατριόνα Γκρέι από τις Φιλιππίνες φόρεσε το πολυπόθητο στέμμα της «Μις Υφήλιος», σε μια τελετή που σημαδεύτηκε από κόντρες μεταξύ των συμμετεχόντων και φιλοξένησε την πρώτη τρανσέξουαλ υποψήφια στην ιστορία του θεσμού.

Η 24χρονη Φιλιππινοαυστραλή μουσικός και μοντέλο, η οποία δήλωσε ότι έχει εργαστεί σε παραγκούπολη της Μανίλας και ως εκ τούτου έχει μάθει να βρίσκει την ομορφιά ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις, χάρισε στη χώρα της τον 4ο τίτλο στην ιστορία της.

«Υπήρξαν στιγμές που αμφέβαλλα και ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, ένιωθα την πίεση» δήλωσε η Γκρέι, η οποία αποκάλυψε επίσης ότι επέλεξε κόκκινη τουαλέτα, επειδή όταν ήταν 13 ετών η μητέρα της την είδε στον ύπνο της να κερδίζει τον τίτλο με κόκκινο φόρεμα.
Η 27χρονη τρανσέξουαλ Μις Ισπανία Αντζελα Πόνσε δεν κατάφερε να μπει στην τελική 20άδα, ενώ αντιθέτως η Μις ΗΠΑ Σάρα Ρόουζ Σάμερς τα κατάφερε, παρότι είχε κοροϊδέψει νωρίτερα στα social media τη Μις Καμπότζη και τη Μις Βιετνάμ για τα «κακά αγγλικά» τους.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...