Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Επεσαν οι υπογραφές για «τριπλό» Κανάκη

❱❱ Εκλεισε με τον Σκάι γιατί του υποσχέθηκαν πλήρη ελευθερία λόγου και ακόμη μία εκπομπή εκτός από το «Βινύλιο»και το «Ράδιο Αρβύλα»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Η τρίτη εκπομπή και οι εγγυήσεις για πλήρη ελευθερία λόγου φαίνεται ότι έδωσαν τελικά το προβάδισμα στον Σκάι! Το παρασκήνιο της συνεργασίας του Αντώνη Κανάκη με το κανάλι του Φαλήρου έχει έντονο ενδιαφέρον, καθώς πολλά ακούγονται και γράφονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» από πρόσωπο του περιβάλλοντος του παρουσιαστή, ως το βράδυ της περασμένης Παρασκευής τον διεκδικούσαν τόσο ο Alpha όσο και ο Σκάι. Η μάχη κρίθηκε στα σημεία και όχι στις οικονομικές απολαβές. Μάλιστα, αυτό που διαδίδεται ότι ο Alpha δεν επιθυμούσε την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη «Βινύλιο» στο πρόγραμμά του, γεγονός που τον έκανε να επιλέξει τον Σκάι, είναι αναληθές, αφού -όπως μας τονίζει η πηγή μας- ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα.

f12

Ο «Mr Ράδιο Αρβύλα» προτίμησε το κανάλι του Φαλήρου, γιατί του υποσχέθηκε πλήρη ελευθερία λόγου και ποιοτικές προδιαγραφές παραγωγής. Επίσης το δομημένο πρόγραμμα του Σκάι στην prime time ζώνη με το ήδη διαμορφωμένο τηλεοπτικό κοινό που στηρίζει σταθερά το κανάλι ήταν ένα εξαιρετικό ατού. Παράλληλα, οι εγγυήσεις των διευθυντικών στελεχών του καναλιού έκαναν τον Αντώνη Κανάκη, ακόμη και ενστικτωδώς, να κλείσει προς… Φάληρο μεριά.

Ιδανικό lead in

Ο τηλεοπτικός δημιουργός από τη Θεσσαλονίκη υπέγραψε με τον Σκάι συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια το βράδυ του Σαββάτου, και μάλιστα όχι για δύο εκπομπές αλλά και για μια τρίτη. Το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο» θα προβάλλονται μία φορά την εβδομάδα στο πρόγραμμα, αμέσως μετά το «Survivor». Θα έχουν δηλαδή το ιδανικό lead in.

Πότε βγαίνουν όμως στον αέρα οι «Ράδιο Αρβύλα»; Σύμφωνα με πληροφορίες, θα τους δούμε στις αρχές Φεβρουαρίου, μαζί με το υπόλοιπο, νέο πρόγραμμα του καναλιού. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και το επίσημο δελτίο Τύπου για την ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Οπως πληροφορηθήκαμε, αυτό επρόκειτο να γίνει χθες, αλλά το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του Σκάι έφερε την ανατροπή.

f11

Διαδόσεις που ήθελαν τον Αντώνη Κανάκη να θέλει να βγει ξανά on air αφού θα είχαν τελειώσει όλες οι εκλογικές αναμετρήσεις έχουν κάποια βάση. Ομως ο παρουσιαστής δρα συλλογικά, καθώς η ομάδα του είχε μείνει χωρίς δουλειά. Ετσι έκανε το καλύτερο δυνατό deal. Ο Αντώνης Κανάκης, που ήταν το «μήλον της Εριδος» για όλα τα κανάλια από την ημέρα που αποχώρησε από τον ΑΝΤ1, δέχθηκε την πιο προσοδοφόρα πρόταση από το κανάλι Open του Ιβάν Σαββίδη, μέσω του διευθυντή προγράμματος Τζώνη Καλημέρη.

Η πολύ καλή σχέση που έχει ο Κανάκης με τον τελευταίο αποτελούσε μια καλή βάση συνεργασίας, αλλά ο δημιουργός από τη Θεσσαλονίκη ήθελε να κινηθεί για εκείνον και την ομάδα του πιο σταθερά, καθώς το Open είναι ένα κανάλι υπό διαμόρφωση και το ρίσκο ήταν μεγάλο.
Οσον αφορά το τρέιλερ που προβλήθηκε από τον Σκάι το βράδυ της Κυριακής στον τελικό τού «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» και ανακοίνωνε με ένα χαμόγελο και τη χαρακτηριστική μουσική της εκπομπής των «Ράδιο Αρβύλα» τη συνεργασία τους με τον Σκάι, το έφτιαξε ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης και το έστειλε στο Φάληρο.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...