Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Σκοτεινά» γενέθλια για Πάρη Κασικόκωστα!

❱❱ Ο Κασιδόκωστας έγινε 36 ετών και το γιόρτασε με γκόθικ πάρτι και λαμπερούς καλεσμένουςΓοτθικό στιλ που… τα σπάει στο πάρτι γενεθλίων για τον Πάρη Κασιδόκωστα. Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, σε διεθνή κινηματογραφικά πρότζεκτ, έγινε 36 ετών και το γιόρτασε με την οικογένειά του, τη σύντροφό του Τάμτα και καλούς φίλους, μέλη του τζετ σετ, αλλά και προσωπικότητες της showbiz. 

f1 7

Γεννημένος στον αστερισμό του Τοξότη, στις 16 Δεκεμβρίου 1982, ο ωραίος γιος της Μαριάννας Λάτση και του Γρηγόρη Κασιδόκωστα συζητιέται κάθε χρόνο γι’ αυτό ακριβώς το πάρτι, καθώς είναι θεματικό. Πέρυσι ο ενδυματολογικός κώδικας που είχε οριστεί για τους καλεσμένους αφορούσε το κόκκινο χρώμα.
Φέτος ο εορτάζων επέλεξε κάτι πιο dark, αφού οι προσκλήσεις που εστάλησαν είχαν τη λέξη «gothic» δίπλα στο dress code. Ετσι, ντύθηκαν όλοι αναλόγως.

f3 12

Και μπορεί το πάρτι, το οποίο δόθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, να είχε… πόρτα για φωτογράφους και τηλεοπτικές κάμερες, ωστόσο πολλές από τις εμφανίσεις εκείνων που βρέθηκαν εκεί διοχετεύθηκαν στα social media, κυρίως στο Instagram.

Ντύθηκε τζόκερ

Την εντυπωσιακή αμφίεση του Πάρη, που παρέπεμπε στον κινηματογραφικό Τζόκερ, αποκάλυψε ένα ασπρόμαυρο story που ανέβασε στον λογαριασμό του ο στενός συνεργάτης του Τέρι Ντούγκας.

f2 17

Η αδελφή του εορτάζοντος Εριέττα Κούρκουλου πόζαρε με τις κολλητές της στον φακό φορώντας κοντό μαύρο φόρεμα με δαντέλες, ενώ ο μικρότερος αδελφός και των δύο, ο Φίλιππος Κούρκουλος, εμφανίστηκε με μαύρα φτερά στην πλάτη του!

erietta me files

Εκείνη βέβαια που έκλεψε τις εντυπώσεις δεν ήταν άλλη από την Τάμτα, η οποία θύμιζε ηρωίδα από ταινία φαντασίας. Από το πάρτι δεν έλειψε και η Μαριάννα Λάτση, η οποία φορούσε κομψό σύνολο του οίκου Vrettos Vrettakos.

screen shot 2018 12 18 at 5.46.05 pm

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν επίσης η Γιάννα Αγγελοπούλου, οι κολλητές Κατρίνα Τσάνταλη, Μαίρη Συνατσάκη και Τόνια Σωτηροπούλου, η Αναστασία Περράκη, η Βίκυ Κάβουρα, η Ζοζεφίν Βέντελ, η Κρυσταλλία και πολλοί άλλοι.

f6

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι στον χώρο που δόθηκε το gothic birthday party του Πάρη είχε στηθεί μια εντυπωσιακή κατασκευή με τεράστιες αψίδες, ενώ ο dj έπαιζε μουσική μέσα από κάτι που έμοιαζε με κρανίο που λαμπύριζε.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...