Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Νάιρα Αλεξοπούλου: Ηταν η μεγαλύτερη επιθυμία μου να βαφτιστώ! Και, με τη βοήθεια του Κυρίου, τα κατάφερα

❱❱ H τραγουδίστρια από την Αρμενία Νάιρα Αλεξοπούλου αποκαλύπτει πώς έγινε χριστιανή ορθόδοξηΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Εκπληρώνοντας το προσωπικό της τάμα, η Νάιρα Αλεξοπούλου βαφτίστηκε χριστιανή ορθόδοξη στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη. Η τραγουδίστρια, με καταγωγή από την Αρμενία, το μόνο που πλέον ζητάει από τον Θεό είναι να προστατεύει από οποιοδήποτε κακό την ίδια και την οικογένειά της.

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η ερμηνεύτρια βίωσε το μεγαλύτερο και το πιο σημαντικό μυστήριο της εκκλησίας. Συγκινημένη, περιγράφει στην «Espresso» τη στιγμή που μπήκε στην κολυμπήθρα και ο παπάς έριξε πάνω της το αγιασμένο νερό. «Εζησα με απόλυτη ηρεμία κάθε λεπτό του ιερού μυστηρίου. Η καρδιά μου χτυπούσε τόσο δυνατά! Τα λόγια των ευχών με έκαναν να μην μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Τη στιγμή που η νονά μου μού έβαλε το λάδι, ένιωσα μια γενναία δόση χαράς, εσωτερικής ειρήνης, ηρεμίας και ευλογίας. Ηταν η μεγαλύτερη επιθυμία της ζωής μου να βαφτιστώ. Και, με τη βοήθεια του Κυρίου, τα κατάφερα».

Οταν ήρθε με τη μητέρα της στην Ελλάδα, η τραγουδίστρια ήταν μόλις τριών ετών. Η μαμά της, βαφτισμένη χριστιανή ορθόδοξη, χρειάστηκε να εργαστεί για να τη μεγαλώσει και έτσι δεν υπήρξε το timing να πάρει το χρίσμα. Η μικρή Νάιρα, που από τα πέντε της έπαιζε πιάνο και τραγουδούσε, αριστούχος μαθήτρια στο σχολείο, όμορφη και με όνειρα για καριέρα στο πεντάγραμμο, στις προσευχές της υποσχόταν πως μια μέρα θα βαφτιζόταν.

Ο άνθρωπος που την καθοδήγησε και κατόπιν τη βάφτισε ήταν ο ιερέας στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής. Οταν πριν από τέσσερα χρόνια τού ανακοίνωσε την επιθυμία της, εκείνος δεν της αρνήθηκε, ωστόσο, όπως της είπε, θα έπρεπε για έναν μήνα να προσέρχεται στον ναό για να της διδάξει τον λόγο του Θεού…

«Την ημέρα της βάπτισής μου καλεσμένοι ήταν μόνο πέντε άτομα, όλοι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον μου. Μοίρασα μπομπονιέρες, μαρτυρικά και δέχτηκα ευχές από καρδιάς. Η μαμά μου ήταν πολύ περήφανη για μένα, τη νεοφώτιστη, όπως έλεγε!» ανέφερε η τραγουδίστρια που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, από τον Νότη Σφακιανάκη και τον Βασίλη Καρρά έως τον Πλούταρχο. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της, με τίτλο «Παραφέρεσαι», ενώ συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε γνωστό κέντρο διασκέδασης, δίπλα στον Πέτρο Ιμβριο.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...