Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Μπέμπης Νο 2 για τον Βασίλη Δήμα

❱❱ Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός και η σύζυγός του Θάλεια-Αννα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς απέκτησαν ακόμη ένα αγοράκιΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Βασίλης Δήμας και η σύζυγός του Θάλεια-Αννα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η οικογένειά τους μεγάλωσε με τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, που είναι αγοράκι και ήρθε πρόσφατα στον κόσμο.

Το ζευγάρι έχει ακόμα έναν γιο, τον Οδυσσέα, που είναι σήμερα τριών ετών. «Γεννήθηκε τρία κιλά και 100 γραμμάρια!

Το καλοκαίρι θα τον βαφτίσουμε, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα τι όνομα θα του δώσουμε» δηλώνει στην «Espresso» ο δημιουργός και συνεχίζει με τρυφερά λόγια αγάπης για την οικογένειά του και τη γυναίκα της ζωής του: «Τα παιδιά είναι το ομορφότερο δώρο, γιατί σε μαθαίνουν τι σημαίνουν το ρήμα “αγαπώ” και το ρήμα “δίνω”. Είναι μαγικό να μεγαλώνεις παιδιά, γιατί είναι ευθύνη. Η γυναίκα μου είναι πανέμορφη, αλλά είμαι ερωτευμένος με τον χαρακτήρα της. Με υπομένει και με στηρίζει, και έχουμε ισορροπία στη σχέση μας και την οικογένειά μας χάρη σε εκείνη, κάτι που είναι δύσκολο, λόγω της δουλειάς μου. Είναι βράχος δίπλα μου».

f2 20

Πέραν όμως της προσωπικής ευτυχίας που βιώνει, ο καλλιτέχνης γνωρίζει και μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Μαζί με τον Μάκη Δημάκη, τον Αντύπα και τη Ραλλία Χρηστίδου στον «Βοτανικό» κάνουν τις νύχτες της Αθήνας πιο ενδιαφέρουσες και μας εξηγεί γιατί ο κόσμος τούς έχει λατρέψει: «Είναι ένα σχήμα που καλύπτει όλες τις προτιμήσεις, γιατί καθένας από εμάς έχει το δικό του ρεπερτόριο και το δικό του κοινό. Ολοι μαζί καλύπτουμε πολλές διαφορετικές ηλικίες και δεν είναι βαρετό το πρόγραμμα, όπως άλλα, όπου ακούς όλη νύχτα τα ίδια. Ο Αντύπας είναι ένας καταξιωμένος τραγουδιστής και ο Μάκης είναι κορυφαίος στο είδος του. Ο κόσμος κάθε βράδυ γίνεται ένα, μια παρέα!»

Κουμπάρος του είναι ο Σταμάτης Γονίδης, με τον οποίο συνεργάζονται κιόλας, δίνοντας ο ένας τραγούδια στον άλλον. «Είναι δίπλα μου από τα πρώτα μου βήματα. Η καλύτερη συμβουλή που μου έδωσε είναι “να είσαι ο εαυτός σου. Να είσαι αυθεντικός και ταπεινός”. Ετσι είναι και ο ίδιος. Δεν είναι τυχαίο που τον λένε αυθεντικό» μας λέει.

f3 18

Ο Βασίλης έχει γράψει μερικά από τα ομορφότερα τραγούδια, τα οποία έχει δώσει στους Σφακιανάκη, Ρόκκο, Γονίδη κ.ά. Ολα μεγάλες επιτυχίες! «Εκτός από τον έρωτα, που είναι η μέγιστη έμπνευση κάθε καλλιτέχνη, μπορεί να εμπνευστώ από οτιδήποτε δω ή ακούσω» αναφέρει και συνεχίζει: «Είναι τιμή μου να ερμηνεύουν τραγούδια μου τόσο σημαντικά ονόματα. Δεν κυνήγησα ποτέ την αναγνωρισιμότητα. Κυνηγούσα πάντα την αναγνώριση». 

Το νέο τραγούδι του κυκλοφόρησε σχεδόν ταυτόχρονα με τη γέννηση του μπέμπη! Ο τίτλος είναι «Πού να τα πω;», είναι εξ ολοκλήρου δικό του και κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...