Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Ο «εφιάλτης» του «Glee»

❱❱ Νέο δυσάρεστο περιστατικό με ηθοποιό της σειράς! Στο κελί ο Τζέσι Λούκεν, ο οποίος οδηγούσε σκνίπα το αυτοκίνητό του και τράκαρεΤύφλα στο μεθύσι οδηγούσε ο ηθοποιός του «Glee» Τζέσι Λούκεν, όταν τράκαρε με το αυτοκίνητό του για να καταλήξει σε κελί αστυνομικού τμήματος της Καλιφόρνιας.

Αυτό είναι το πιο πρόσφατο δυσάρεστο γεγονός σε μέλος του καστ της τηλεοπτικής σειράς, καθώς είχαν προηγηθεί η σύλληψη της Νάγια Ριβέρα για ενδοοικογενειακή βία, η αυτοκτονία του Μαρκ Σάλινγκ και ο θάνατος από υπερβολική δόση ναρκωτικών του Κόρι Μοντέιθ, κάνοντας πολλούς να μιλούν για την «κατάρα του ”Glee”».

Στις 6 Δεκεμβρίου, όπως αποκάλυψε το ΤΜΖ, η αστυνομία της Καλιφόρνιας δέχθηκε κλήση για τροχαίο σε δρόμο του Γκλέντεϊλ. Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του Λούκεν ακινητοποιημένο πάνω σε πεζοδρόμιο, με το μπροστινό δεξί λάστιχο σκασμένο και ενεργοποιημένο τον αερόσακο, ενώ στο ατύχημα δεν είχαν εμπλακεί άλλα οχήματα. Ο 35χρονος, που στο «Glee» υποδυόταν τον Μπόμπι Σουρέτ, καθόταν στη θέση του οδηγού και μύριζε αλκοόλ. Απέτυχε να περάσει το αλκοτέστ και συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος. Οδηγήθηκε στο κρατητήριο, όπου παρέμεινε μέχρι που πλήρωσε εγγύηση 4.400 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του.

Τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι πρωταγωνίστριες και οι πρωταγωνιστές της μουσικής τηλεοπτικής σειράς δεν έχουν τέλος τα τελευταία χρόνια. Η Λία Μισέλ, η Χέδερ Μόρις, η Μπέκα Τόμπιν και η Μελίσα Μπενόιστ είδαν γυμνές φωτογραφίες τους να διαρρέουν στο διαδίκτυο, προκαλώντας σάλο. Η «Σαντάνα Λόπεζ» της σειράς, Νάγια Ριβέρα, συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2017, διότι ξυλοφόρτωσε τον τότε σύζυγό της Ράιαν Ντόρσεϊ, από τον οποίο πήρε διαζύγιο φέτος. Ο Μαρκ Σάλινγκ, που στο «Glee» υποδυόταν τον Νόα Πάκερμαν, κατηγορήθηκε για παιδοπορνογραφία και δήλωσε ένοχος για την κατοχή 50.000 πορνογραφικών φωτογραφιών με παιδιά. Ενώ περίμενε την ανακοίνωση της ποινής του, κρεμάστηκε από δέντρο στις 30 Ιανουαρίου 2018 κοντά στο σπίτι του, στο Σάνλαντ του Λος Αντζελες.

Ο «Φιν Χάντσον», Κόρι Μοντέιθ, βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου του Βανκούβερ στον Καναδά, στις 13 Ιουλίου 2013. Η νεκροψία έδειξε ότι πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης σε συνδυασμό με κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...

Σμπαραλιάστηκε Maserati στον Κηφισό

Ενα πρωτοφανές τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα στον Κηφισό, το...