Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Με λάμψη από τις stars του «Orient Express»

❱❱ Ο hairstylist Τηλέμαχος Κωστόπουλος και η make up artist Βάσια Λυμπεροπούλου «μεταμόρφωσαν» για τις γιορτές τις Σαμπρίνα και ΚαρουσάκηΑπό τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Στο φετινό ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς υιοθετήστε τη λάμψη και την κομψότητα των σταρ της θρυλικής ταινίας «Εγκλημα στο Orient Express» και κλέψτε τις εντυπώσεις. 

Με βήματα εύκολα και απλά, ο hairstylist Τηλέμαχος Κωστόπουλος και η make up artist Βάσια Λυμπεροπούλου προτείνουν τα πιο λαμπερά εορταστικά look και μεταμορφώνουν αποκλειστικά για την «Espresso» σε απόλυτες σταρ των ημερών τις τραγουδίστριες Ελένη Καρουσάκη και Σαμπρίνα. Οπως εξηγεί ο γνωστός κομμωτής, ο οποίος βρίσκεται καθημερινά μαζί με τη Βάσια Λυμπεροπούλου στο πλευρό της αγαπημένης παρουσιάστριας του Star Ζήνας Κουτσελίνη, υπογράφοντας ειδικά για φέτος το σούπερ ανανεωμένο look της, η μόδα στα χτενίσματα επιτάσσει γραμμές βασισμένες στη φυσική ομορφιά και στο ανέμελο στιλ.

Τα κορυφαία trends

«Ανάλαφρες μπούκλες, messy buns, πλεξούδες και αλογοουρές όλων των ειδών είναι μερικά από τα κορυφαία hair trends που είναι της μόδας. Γι’ αυτό αφήστε τα πιο στιλιζαρισμένα χτενίσματα για κάποιες άλλες στιγμές και αναδείξτε -ειδικά για το ρεβεγιόν- ένα άλλο κομμάτι του εαυτού σας. Με απλούς τρόπους τονίστε ακόμη περισσότερο το χτένισμά σας, τοποθετώντας πολλαπλά κοκαλάκια ή τα κλασικά τσιμπιδάκια για περισσότερο στιλ. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό και μοντέρνο» εξηγεί ο κομμωτής.

«Αν είστε, μάλιστα, και από τις πιο τολμηρές, κλέψτε τις εντυπώσεις τοποθετώντας στη βάση του χτενίσματός σας αστραφτερά κοκαλάκια και μπαρέτες διακοσμημένες με στρας. Αν, πάλι, χρησιμοποιήσετε απλά τσιμπιδάκια, μπορείτε ανάλογα με τον χρωματικό τόνο που έχετε στα μαλλιά σας να επιλέξετε ένα διαφορετικό χρώμα αξεσουάρ για περισσότερη ένταση» συμπληρώνει ο hairstylist.

0501

Με τις γλυκές αποχρώσεις του καστανού, τα balayages, το ice blonde και το strawberry honey να θεωρούνται τα απόλυτα χρώματα μαλλιών για την περίοδο αυτή, ο Τηλέμαχος Κωστόπουλος προτείνει μικρά μυστικά ομορφιάς τα οποία προλαβαίνετε να κάνετε δικά σας ακόμη και σήμερα.

Oι κυρίαρχες αποχρώσεις

«Τολμήστε να δημιουργήσετε ένα μυστήριο γύρω από σας, όπως ακριβώς έκαναν με το στιλ τους και οι λαμπερές επιβάτισσες του θρυλικού τρένου Orient Express, που έμειναν στην ιστορία της μόδας ως τα απόλυτα θηλυκά. Σε αυτό βοηθάει φέτος και η μόδα στα ρούχα. Ετσι, επιλέξτε χωρίς φόβο το silver-gray blonde ή το strawberry honey, αλλά και τις απαλές αποχρώσεις του χάλκινου ή του έντονου κόκκινου» λέει και εξηγεί: «Το απόλυτο trend στα μαλλιά είναι οι κοντές αφέλειες, όπως της Ελένης Καρουσάκη, ενώ πολύ της μόδας είναι και τα μακριά α λα bob κουρεμένα μαλλιά, όπως της Σαμπρίνας, ένα look που βολεύει πολύ και για χωρίστρα στη μέση, αλλά και για μια βαθιά στο πλάι για όσες έχουν πιο λεπτή τρίχα».

Η εποχή που ήθελε τις γυναίκες αψεγάδιαστες με το μακιγιάζ τους έχει περάσει, αποκαλύπτει η make up artist Βάσια Λυμπεροπούλου. «Η νέα γυναίκα αντιλαμβάνεται πλέον τις ατέλειές της ως στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν. Γι’ αυτό οι τάσεις ομορφιάς αποδεικνύονται ενδιαφέρουσες. Τα χείλη χρωματίζονται με δυναμικές αποχρώσεις, ενώ η σκουροκόκκινη λάμψη τους μπορεί να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα μάτια δείχνουν πιο παιχνιδιάρικα, ενώ η επιδερμίδα σφύζει από υγεία».

Tips για επιβλητικό βλέμμα και ζουμερά χείλη για φίλημα

Για ένα άκρως εορταστικό αποτέλεσμα τοποθετήστε glitter στα μάτια, τόσο ώστε να σας χαρίσει μια πιο glam λάμψη. «Μην το φοβηθείτε καθόλου, είτε στην εσωτερική γωνία είτε στην εσωτερική γραμμή των ματιών το glitter ήρθε για να μείνει. Το ίδιο και το eyeliner, το οποίο όμως αποκτά νέους τρόπους εφαρμογής που κάνουν το βλέμμα να δείχνει επιβλητικό, αφήνοντας ταυτόχρονα μια δημιουργική αίσθηση. Γι’ αυτό κάντε τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα, αφήνοντας κενά στο κέντρο της κάτω ή της άνω γραμμής των ματιών. Επίσης, το δυναμικό βλέμμα παραμένει και φέτος στη μόδα για να δώσει σαγηνευτικό αποτέλεσμα στο look μας. Το smokey μπορεί να γίνει με μαύρες αποχρώσεις, ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας και τη διάθεσή σας» συμβουλεύει η Βάσια Λυμπεροπούλου.

Οσα για τα χείλη, η γνωστή make up artist προτείνει βαθιά κόκκινα, μπορντό, αλλά και καφέ σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις. «Οι υφές στα κραγιόν ποικίλλουν, από ματ ως αρκετά glossy. Θέλει, όμως, προσοχή γιατί, όταν τα μάτια παραμένουν απαλά, τότε και μόνο τότε τα χείλη παίρνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ανάλογα με την απόχρωση γίνονται πιο ζουμερά και έτοιμα για φίλημα».

f1 14

Η φωτογράφιση με την Ελένη Καρουσάκη, τη Σαμπρίνα και τον Χάρη Ακριτίδη πραγματοποιήθηκε στο νυχτερινό κέντρο Bodega στην Πετρούπολη, όπου εμφανίζονται μαζί οι τρεις καλλιτέχνες και δίνουν άλλη διάσταση στη νυχτερινή διασκέδαση.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...