Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Στον… αέρα με τη sexy Στεριανού!

❱❱ Η πρώην παίκτρια του «Greece’s next top model», που ετοιμάζεται για το ραδιοφωνικό της ντεμπούτο, κάνει αποκαλύψεις για το reality μόδαςΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά το «Greece’s next top model», σειρά έχει το ραδιόφωνο! Μία από τις πιο sexy πρώην παίκτριες του reality μόδας του Star, η Ειρήνη Στεριανού, μιλά στην «Espresso» για το νέο επαγγελματικό βήμα της στη ραδιοφωνική εκπομπή των Κεν Αλεξανδράτου και Παναγιώτη Θεοφίλου στη διαδικτυακή συχνότητα του Fresh Radio Athens, αλλά και για την εμπειρία της στο πολυσυζητημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα που σάρωσε σε τηλεθέαση.

«Το ραδιόφωνο μού αρέσει. Είχα ασχοληθεί και πιο παλιά, πάλι σε ιντερνετική συχνότητα. Αυτή η συνεργασία έτυχε, αλλά μου άρεσε πολύ και η χημεία που είχαμε με τα παιδιά, τον Κεν και τον Παναγιώτη, και λέμε από τη νέα χρονιά να ξεκινήσουμε εκπομπή όλοι μαζί!» μας λέει με ενθουσιασμό η Ειρήνη και συνεχίζει μιλώντας για τη γεύση που της άφησε η συμμετοχή της στο «GNTM».

f2 21

«Ηταν ωραία εμπειρία. Είδα τι πίεση έχει αυτή η δουλειά. Γνώρισα και καλές κοπέλες και κακές κοπέλες… Κάποιες το παράκαναν μπροστά στις κάμερες γιατί τους άρεσε να τραβούν την προσοχή. Οπως η “τριάδα της φωτιάς”, για παράδειγμα… Αλλά υπήρχαν κι άλλες, που έδειχναν χαμηλών τόνων μπροστά στις κάμερες και πίσω ήταν χειρότερες! Οι συγκεκριμένες, μάλιστα, βγαίνουν τώρα και κράζουν… Γενικά υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός στο παιχνίδι και ζήλια και κακία. Και είναι λογικό. Τόσες κοπέλες ήμασταν…» αναφέρει η όμορφη Μυτιληνιά, χωρίς όμως να επεκταθεί παραπάνω λέγοντας ονόματα. Η ίδια πάντως δεν αντιμετώπισε καμία κατά μέτωπον επίθεση. «Κόντρα εγώ δεν είχα με καμία. Κακία αντιμετώπισα, αλλά όχι μπροστά μου. Πίσω μου λέγανε διάφορα και τα μάθαινα μετά» σχολιάζει.Οταν έγινε αναγνωρίσιμη, πολλά στοιχεία από την προσωπική της ζωή και ιστορίες από το παρελθόν της είδαν το φως της δημοσιότητας. Η ίδια μάς εξομολογείται τι την ενόχλησε και τι όχι. «Η διαφήμιση για το ξενοδοχείο ημιδιαμονής που βγήκε στη φόρα δεν με πείραξε, γιατί ήταν απλώς μια δουλειά. Εκείνο που με ενόχλησε πολύ ήταν η ιστορία με τις σαμπάνιες στη Μύκονο και ο τρόπος που το παρουσίασαν κάποιοι. Το παρουσίασαν σαν να είχα πάει στη Μύκονο για να κάνω κάτι κακό, ενώ στην πραγματικότητα ήμουν με τη σχολή μου και το αγόρι μου και πάνω σε ένα γλέντι ανοίχτηκαν αυτές οι σαμπάνιες» εξηγεί.

Οσο για το αγόρι της, είναι ο Μανώλης Κολλονέλος, γνωστός επιχειρηματίας με δική του εταιρία ναυτιλιακών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Είναι καιρό μαζί και τη στήριξε στην απόφασή της να λάβει μέρος στο reality. «Μου είπε βέβαια πως δεν είχα πολλές πιθανότητες να κερδίσω, διότι είναι τηλεόραση και υπάρχουν συμφέροντα» καταλήγει η Ειρήνη.

f1 15

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...