Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σύννεφα στο φλογερό ειδύλλιο του Μπόγρη με την ωραία κόρη του Μαντούβαλου

❱❱ Σοβαρή κρίση στη σχέση του Μπόγρη με τη Μαντούβαλου! Κινδυνεύει να σβήσει το άλλοτε φλογερό ειδύλλιο 
❱❱ Ο παίκτης του Ολυμπιακού εθεάθη στον Γιώργο Σαμπάνη να διασκεδάζει και να φλερτάρειΓκρίζα σύννεφα στη σχέση του Γιώργου Μπόγρη με τη Σοφία Μαντούβαλου. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας και η κόρη του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Πέτρου Μαντούβαλου λέγεται ότι περνούν σοβαρή κρίση στη σχέση τους, που μετρά λίγους μήνες, και ότι υπάρχει κίνδυνος το άλλοτε φλογερό ειδύλλιό τους να τελειώσει άδοξα.

Ο «ερυθρόλευκος» αθλητής εθεάθη πρόσφατα να διασκεδάζει χωρίς τη σύντροφό του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης και να φλερτάρει με αιθέριες υπάρξεις. Μάλιστα, οι κακές γλώσσες επιμένουν πως ο ίδιος τον τελευταίο καιρό γλεντά με μεγάλες παρέες και εντυπωσιακές κοπέλες και σε λιγότερο κοσμικά μαγαζιά, ενώ φαίνεται να απολαμβάνει κιόλας αυτά τα σόλο νυχτοπερπατήματά του…

Γιώργος και Σοφία γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας φίλων και από τον περασμένο Σεπτέμβριο -έως και πριν από λίγο καιρό- ήταν σχεδόν αχώριστοι. Το πρώτο διάστημα έκρυβαν επιμελώς τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο στην πορεία ήταν πολλοί εκείνοι που τους είδαν να κυκλοφορούν μαζί σε διάφορα στέκια στη Γλυφάδα αλλά και να κάνουν βόλτες στα νότια προάστια μαζί με τον σκύλο του γοητευτικού καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ετσι, ο δεσμός τους δεν άργησε να γίνει γνωστός. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η Σοφία γνώρισε τον Γιώργο και στον πατέρα της Πέτρο Μαντούβαλο. Φαίνεται όμως πως τα πράγματα μεταξύ τους δεν εξελίσσονται τελικά όπως φαντάζονταν στην αρχή του δεσμού τους. 

screen shot 2018 12 30 at 17.57

Σημειώνεται πως τόσο ο Γιώργος Μπόγρης όσο και η Σοφία Μαντούβαλου ήρθαν κοντά αφού προηγουμένως είχαν βγει από πολύχρονες σχέσεις τους. Εκείνος ήταν ζευγάρι για εφτά χρόνια με την Ελλη Κοκκίνου, από την οποία χώρισε το 2017 και για μία διετία επιδόθηκε σε εντατική εργασιοθεραπεία. Η Σοφία, από την άλλη μεριά, η οποία είναι πτυχιούχος της Νομικής αλλά και της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, ήταν single μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μαρακάκη. Με τον γνωστό δικηγόρο έμειναν τέσσερα χρόνια μαζί, περνώντας και από το στάδιο της συγκατοίκησης, αλλά το 2015 χώρισαν.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...