Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Καμήλες, χιόνια και σκουπίδια!

❱❱ Από μέρη εξωτικά ή από το σπίτι τους οι celebrities έστειλαν ευχές για «Καλή Χρονιά» στους fans τουςΤο 2019 βρήκε την ελληνική showbiz… παντού! Κάποιοι επέλεξαν να ποστάρουν φωτογραφίες με τα ταίρια τους, άλλοι μόνοι τους και άλλοι βρήκαν πρωτότυπους τρόπους να μας ευχηθούν «χρόνια πολλά», όπως, για παράδειγμα, η Ιωάννα Τούνη, η οποία πόζαρε δίπλα στα σκουπίδια!

Η αλλαγή του χρόνου βρήκε το ζεύγος Τανιμανίδη χιλιάδες μίλια μακριά, στην Ταϊβάν, τη συναρπαστική ασιατική χώρα που ακροβατεί ανάμεσα στην κινεζική παράδοση και στο δυτικότροπο lifestyle, ενώ η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα τρία κορίτσια της οικογένειας επέλεξαν κάτι πιο ζεστό και εξωτικό για τούτες τις μέρες.

Η Μαριάννα Γουλανδρή, από την άλλη, πιστή στις… παραδόσεις, έκανε και φέτος ποδαρικό στη χρονιά από τις Ελβετικές Αλπεις. 

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο Δημήτρης Μηλιώνης ανέβασαν την πρώτη κοινή φωτογραφία τους έπειτα από καιρό, ενώ ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη -πάντα αγκαλιά- έδωσαν τις πιο θερμές ευχές τους από το σπίτι τους!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ – ΜΑΚΗΣ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

20 21 f1

Σε ένα εξωτικό μέρος, άγνωστο πού (θα μπορούσε να είναι το Ντουμπάι), άλλαξαν τον χρόνο η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, με τη Λάουρα, τη Βαλέρια και τη Μαρίνα. Η ωραία Ελένη έκανε -για πρώτη φορά- ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, βόλτα με καμήλα σε έρημο και υποδέχθηκε τη νέα χρονιά ντυμένη στα κόκκινα με χρυσό καπέλο.

ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ

20 21 f7 ioanna toyni

Ηταν -με διαφορά- το πιο πρωτότυπο μέρος να φωτογραφηθεί κανείς για να ευχηθεί για το νέο έτος! Η Ιωάννα Τούνη, κρατώντας σακούλες σκουπιδιών και με φόντο έναν -υπερχειλισμένο- κάδο, έγραψε στους followers της: «Πετώντας όλα τα σκουπίδια και τον… αρνητισμό».

ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ

20 21 f3 tanimanidis mpompa

Η αλλαγή του χρόνου ήταν φαντασμαγορική για το ζευγάρι, που επέλεξε να ταξιδέψει αρχικά στην Κορέα, παρέα με τους κουμπάρους του Μίλτο Καμπουρίδη και Μαρίνα Βερνίκου, και για την Πρωτοχρονιά βρέθηκε στην Ταϊβάν. Ολοι μαζί υποδέχθηκαν το 2019 στον εμβληματικό πύργο της Ταϊπέι με πυροτεχνήματα.

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΛΗ

20 21 f8 nikoletta ralli

Με το πληθωρικό στήθος της σε πρώτο πλάνο, η παρουσιάστρια ευχήθηκε στους διαδικτυακούς φίλους της γιατί… μπορεί! «Κλείνω τη χρονιά με αυτή τη φωτογραφία, γιατί μπορώ.❤️ Σας εύχομαι και εσάς να “μπορείτε” πάντα» έγραψε, μεταξύ άλλων.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ

20 21 f4 marianna goylandri

Στο πανέμορφο χιονισμένο τοπίο του ελβετικού θερέτρου Γκστάαντ περνάει τις διακοπές της η Μαριάννα Γουλανδρή και παρότι δεν κάνει σκι -όπως λέει η ίδια- δίνει το ιδανικό outfit για μια εκδρομή στο βουνό.

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ – ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ

20 21 f5 royvas zygoyli

Αγκαλιασμένοι ευχήθηκαν μέσω Instagram μια υπέροχη νέα χρονιά και πέρασαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μαζί με τα παιδάκια τους και αγαπημένους τους ανθρώπους. «Ας είναι φέτος η χρονιά που θα κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα!» έγραψε ο τραγουδιστής.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ

20 21 f6 alexandraki milionis

Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Δήμητρας με τον σύντροφό της, ύστερα από τις φήμες ότι ο τελευταίος νυχτοπερπατούσε με την Ιωάννα Μπέλλα όσο εκείνη έλειπε στη Μαδαγασκάρη, είναι γεγονός! Μαζί ευχήθηκαν «Καλή χρονιά»!

offer

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...