Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Ξέσπασμα του Γιώτη κατά των realities

❱❱ Ο τραγουδιστής κατακεραυνώνει το «Next Top Model»! «Αν είχα κόρη, δεν θα της επέτρεπα να πάει»«Κεραυνοί» από τον Δημήτρη Γιώτη για το «Greece’s Next Top Model» και τα σόου ταλέντων! Ο τραγουδιστής με τα ξεσηκωτικά σουξέ, που γνωρίζει μεγάλες δόξες ανά την Ελλάδα, μιλάει στην «Espresso» για τη νέα συνεργασία του με τον Τόνυ Μαυρίδη και… κατακεραυνώνει τα realities.

«Δεν έχω κόρη, αλλά, αν είχα, δεν θα της επέτρεπα ποτέ να πάει στο “Next Top Model”. Για ποιον λόγο; Για να την προσβάλει η Βίκυ Καγιά και κάθε Καγιά; Ετυχε να δω αυτό το reality και πραγματικά απόρησα πώς δεν εξοργίζονταν οι γονείς των κοριτσιών με αυτά που τους έλεγαν η Καγιά και το παρεάκι της. Αυτά τα realities είναι ακόμη χειρότερα από τα shows ταλέντων, τύπου “Voice”. Προκειμένου να ανέβουν τα νούμερα, δεν υπολογίζουν τίποτα, ούτε καν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Είναι κρεατομηχανές» αναφέρει και προσθέτει: «Δεν συμφωνώ καθόλου με τη φιλοσοφία των talent shows, στα οποία προβάλλονται περισσότερο οι κριτές από τους διαγωνιζομένους».

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός, ο οποίος στο παρελθόν έχει γράψει στίχους σε τραγούδια του Τόλη Βοσκόπουλου, αλλά και πολλές επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος, αυτή την περίοδο κάνει live εμφανίσεις. Κάθε Τετάρτη είναι μόνιμα στη Λάρισα και Παρασκευές και Σάββατα γυρίζει όλον τον πλανήτη, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ο κόσμος στο εξωτερικό είναι πολύ πιο ένθερμος, πολύ πιο απροβλημάτιστος, μας αγκαλιάζει. Είχα πάει στο Μόναχο πρόσφατα και ήταν ακριβώς έτσι. Στην Κύπρο θα δεις μεγάλα τραπέζια με πολλά μπουκάλια και λουλούδια» μας λέει και συμπληρώνει: «Κάνω 200 εξτρά τον χρόνο. Μπορεί δηλαδή να μην εμφανίζομαι στην Αθήνα, καθώς τα μεγάλα μαγαζιά είναι λιγοστά και έχουν συγκεντρωθεί σε αυτά τα ονόματα πρώτης γραμμής για να τα γεμίσουν, ωστόσο εμφανίζομαι παντού. Κάθε εβδομάδα είμαι σε δύο πόλεις, μπορεί και τρεις».

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε και το νέο τραγούδι του, με τον τίτλο «Πες μου τι σου λείπει», σε μουσική Τόνυ Μαυρίδη, στίχους Ηλία Γιαννικόπουλου και παραγωγή του dj Νίκου Σουλιώτη, το οποίο έχει ήδη γίνει «ύμνος» στα κλαμπ! «Με τον Τόνυ Μαυρίδη συνεργάζομαι για πρώτη φορά. Eίναι ένας πολύ αληθινός άνθρωπος, ό,τι έχει να πει θα σ’το πει. Γενικώς, μου αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί δεν γίνεται να κρυβόμαστε συνέχεια πίσω από το δάχτυλό μας» τονίζει.

Στη συνέχεια, η κουβέντα οδηγείται και στην πολιτική, με τον Δημήτρη Γιώτη να αποκαλύπτει ότι ανήκει κι αυτός στους καλλιτέχνες που τους γίνονται προτάσεις για να κατέβουν στον πολιτικό στίβο.

«Κάθε τέσσερα χρόνια μού κάνουν» μας λέει και προσθέτει: «Θεωρώ πως είναι λάθος να κατεβαίνουν καλλιτέχνες στην πολιτική. Και έχουμε και παραδείγματα: ας πούμε ο Χαϊκάλης, ο οποίος είναι ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός και βρίσκεται ψηλά στη συνείδηση του κόσμου, όταν μπλέχτηκε με την πολιτική βγήκε χαμένος, τον κατηγόρησαν χωρίς να φταίει».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...