Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Αγγελίδης έσφιξε μετά από έναν χρόνο στην αγκαλιά του τον γιο του

❱❱ Συγκλονίζει ο γνωστός παρουσιαστής που δίνει μάχη ζωής μετά το φοβερό τροχαίοΤο χαμόγελό του ξαναβρήκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του! Ο άνθρωπος που έδωσε χαρά και ελπίδα στον παρουσιαστή είναι ο επτάχρονος γιος του Αλέξανδρος, ο οποίος τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά μετά το φρικτό τροχαίο με μηχανή, στο κέντρο όπου καθημερινά δίνει σκληρή μάχη για την αποκατάσταση της υγείας του!

Η εκπομπή «Μαζί σου» στον Σκάι μετέφερε συγκλονιστικές εικόνες από την πρώτη συνάντηση του γνωστού παρουσιαστή με τον μονάκριβο γιο του, στις 26 Δεκεμβρίου, ενώ εξασφάλισε πλάνα και από το πάρτι-έκπληξη που ετοίμασε η σύζυγος του 45χρονου, Εβελίνα Βαρσάμη, με αφορμή τα χθεσινά γενέθλιά του.

Οι φωτογραφίες, στις οποίες εικονίζεται ο μικρός Αλέξανδρος να αγκαλιάζει τον καθηλωμένο σε αναπηρικό αμαξίδιο πατέρα του, φέρνουν δάκρυα στα μάτια και κάνουν ακόμη και τους πιο ψύχραιμους να νιώσουν ρίγος!

Οπως δήλωσε στην εκπομπή η σύζυγος του παρουσιαστή, εδώ και καιρό περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να ενώσει τα δύο αγαπημένα της πρόσωπα.

Παράλληλα, όμως, όλο αυτό το διάστημα φρόντιζε να ενημερώνει τον γιο της για την κατάσταση της υγείας του μπαμπά του, δείχνοντάς του φωτογραφίες και βιντεάκια. Οταν βεβαιώθηκε ότι και οι δύο ήταν έτοιμοι να κάνουν το σημαντικό βήμα, κανόνισε τη συνάντηση, η οποία έγινε την επομένη των Χριστουγέννων.

«Σ’ αγαπώ πάρα πολύ»

«Είναι εικόνες που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ευτυχώς, όλα κύλησαν τέλεια και μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος» ανέφερε η κυρία Βαρσάμη και περιέγραψε συγκινημένη τη στιγμή που ο λατρεμένος γιος της αντίκρισε τον πατέρα του, ύστερα από έναν χρόνο: «Ετρεξε πάνω του, τον αγκάλιαζε, τον χάιδευε και του έλεγε: ”Σ’ αγαπώ πάρα πολύ, μπαμπά μου”».

Ομως, και ο 45χρονος παρουσιαστής έδειχνε συνεπαρμένος από τη μαγεία της στιγμής, αν και δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει. «Μόλις είδε τον γιο του να βγαίνει από το ασανσέρ, χαμογέλασε διάπλατα… Αφού έγινε η πρώτη επαφή με τα χέρια, μετά κοιτάζονταν στα μάτια για ένα λεπτό. Το 2018 μπήκε πολύ άσχημα για εμάς, παρακαλούσαμε να μείνει στη ζωή ο Κωνσταντίνος, και τώρα λέμε, τέλος του 2019, να είναι στο σπίτι μας!» τόνισε η Εβελίνα Βαρσάμη, προσθέτοντας ότι όσην ώρα παρέμεινε ο γιος της στο κέντρο αποκατάστασης χόρτασε αγκαλιές, παιχνίδια και βόλτες με το… αμαξίδιο!

«Ηταν τρελαμένος από χαρά. Τον πήγαινε βόλτες με το καρότσι, μετά του έδειξα το δωμάτιο. Ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι, μέχρι που μου είπε: ”Να μείνουμε εδώ”! Φεύγοντας, ζήτησε από τον πατέρα του να του υποσχεθεί ότι θα προσπαθήσει να μιλήσει και να περπατήσει. Και έκλεισε τα μάτια του ο Κωνσταντίνος, σαν να του έλεγε ότι θα τα καταφέρει, θα προσπαθήσει»!

Χθες, ανήμερα των 45ων γενεθλίων του «Mr Mega Star», τον παρουσιαστή περίμενε ακόμα μία έκπληξη, καθώς η σύζυγός του τού έκανε πάρτι με μπαλόνια και μουσική, παρουσία συγγενών και φίλων.

Ο 45χρονος δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό, λαμπερό εαυτό του. Είναι αρκετά αδυνατισμένος, καθώς τρέφεται μέσω σωλήνα λεβάιν και μετακινείται με καροτσάκι.

Ωστόσο, οι θεραπευτές και ιδιαίτερα ο επιστημονικός διευθυντής του κέντρου αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» Γιώργος Βησσαράκης επισημαίνουν ότι έχει καταφέρει να είναι λειτουργικός.

«Κάναμε μια επέμβαση στο κεφάλι για το μόσχευμα, η οποία τον πήγε πίσω… Αισθάνομαι ότι καταλαβαίνει – αυτήν την εντύπωση μου δίνει με κάποιες κινήσεις, με τα μάτια, με τα χέρια του» ανέφερε η Εβελίνα Βαρσάμη. 

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...