Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος βλέπει την φωτογραφία του Ντίνου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ιάκωβος Γκόγκουα: Ο sexy γιατρός που έχει… ταλέντο

❱❱ Το «παραμύθι» του Ιάκωβου Γκόγκουα από το talent show ως τη Eurovision και τον τίτλο ομορφιάς σε διαγωνισμό στο InstagramΑπό την
Κλάρα Ασημακοπούλου 

Παρ’ ολίγον νικητής στο «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» το 2007, χορευτής του Γιώργου Αλκαίου στη Eurovision το 2010, συνθέτης και τραγουδιστής, σύγχρονος «Φιλέας Φογκ» και ο πιο sexy γιατρός του Instagram!

Ο Ιάκωβος Γκόγκουα διηγείται στην «Espresso» την ενδιαφέρουσα ζωή του. Πατέρας Γεωργιανός, μητέρα Ελληνίδα. Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Ναύπλιο, σε ηλικία 11 ετών μετακόμισε στη Γεωργία, όπου έμεινε για δύο «δύσκολα χρόνια», όπως τα χαρακτηρίζει ο ίδιος, κι έπειτα επέστρεψε στην Ελλάδα και σπούδασε Ιατρική στην Πάτρα.
«Από μικρός είχα κλίση στα καλλιτεχνικά. Ξεκίνησα πιάνο στα έξι μου χρόνια. Βέβαια, το όνειρό μου από παιδί ήταν να γίνω γιατρός. Πέρασα στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και παράλληλα με τις σπουδές μου δούλευα σε διάφορα κλαμπ χορεύοντας και τραγουδώντας» μας λέει ξετυλίγοντας το κουβάρι των αναμνήσεών του.

screen shot 2019 01 03 at 6.52.55 pm

Το σχόλιο του Μεταξόπουλου

«Αφορμή για να δηλώσω συμμετοχή στο “Ελλάδα, έχεις ταλέντο” του ΑΝΤ1 το 2007 χορεύοντας οριεντάλ στάθηκε μια αρνητική κριτική του Πάνου Μεταξόπουλου σε κάποιον άλλο χορευτή που έλαβε μέρος στο “So you can think you can dance” παρουσιάζοντας έναν αντίστοιχο χορό. Θυμάμαι ακόμη τα λόγια του και πόσο με είχαν στενοχωρήσει: “Οι γονείς σου το ξέρουν ότι χορεύεις έτσι;” του είχε πει. Ετσι αποφάσισα να στείλω στην εκπομπή ένα βιντεάκι με τον χορό μου για να δείξω πως αν κάτι γίνεται σωστά δεν είναι ούτε γραφικό ούτε αστείο και πως έτσι κι αλλιώς δεν πρέπει να βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους» εξηγεί ο Ιάκωβος και συνεχίζει: «Πήγα λοιπόν στην πρώτη εκπομπή, τους άρεσα, πέρασα το μήνυμα που ήθελα και στις υπόλοιπες εμφανίστηκα απλά επειδή είχα υπογράψει. Μετά το talent show είχα πολλές προτάσεις. Είχα όμως και εξεταστική! Οπότε δεν μπόρεσα να τις εκμεταλλευτώ».

f7

Τρία χρόνια μετά ο φαντασμαγορικός κόσμος της Eurovision ξεδιπλώθηκε μπροστά του: «Κάποια στιγμή μού έγινε μία πρόταση να εμφανιστώ σ’ ένα μαγαζί στον Βόλο. Πήγα και εκεί ήταν ο επιχειρηματίας ενός γνωστού κέντρου από την Αθήνα. Με είδε, με άκουσε και μου πρότεινε να έρθω στην πρωτεύουσα για δουλειά. Πηγαινοερχόμουν Πάτρα τότε κι ένα βράδυ ήρθε στο μαγαζί ένας χορογράφος να δει έναν άλλο χορευτή. Είδε όμως κι εμένα και μας διάλεξε και τους δυο για τη Eurovision. Για να είμαι ειλικρινής, μου ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή ν’ ακολουθήσω τη χορογραφία του “OPA”. Κι αυτό γιατί δεν είχα μάθει να χορεύω ομαδικά και με χορογραφίες. Ημουν ένα… στοίχημα για τη χορογράφο, που τελικά το κερδίσαμε και οι δύο. Ηταν μοναδική εμπειρία. Με τον Γιώργο Αλκαίο που τραγούδησε το κομμάτι έχουμε πλέον χαθεί λόγω συνθηκών»

esr 0401 021 cmyk

Κοσμητική δερματολογία

Το επόμενο κεφάλαιο της ζωής του βρίσκει τον Ιάκωβο ν’ αφήνει πίσω του τα καλλιτεχνικά δρώμενα και ν’ αφοσιώνεται στην Ιατρική και συγκεκριμένα στην κοσμητική δερματολογία. Εχει ψηφιστεί, μάλιστα, ο πιο σέξι γιατρός στον κόσμο σε σχετικό διαγωνισμό του Instagram: «Είναι διεθνής τίτλος!» μας λέει με χιούμορ και τοποθετείται όσον αφορά την εμφάνισή του: «Η εμφάνιση του καθενός είναι τυχαία. Ωστόσο αποτελεί όπλο και εφόδιο κι εξαρτάται από σένα πως θα το διαχειριστείς». Τι ζητούν όμως πιο πολύ οι Ελληνίδες από τον δερματολόγο τους; Ποιες είναι οι αισθητικές μικροεπεμβάσεις που γίνονται πιο συχνά; Ο δρ Γκόγκουα απαντά και σ’ αυτό: «Στις νεαρές ηλικίες ζητούν πολύ αύξηση χειλιών και μετά διόρθωση των παρειακών ρυτίδων και φυσικά botox».

f2

Ο πιο σέξι γιατρός του Instagram λατρεύει τα ταξίδια και δεν τον έχουν χαρακτηρίσει τυχαία σύγχρονο «Φιλέα Φογκ»: «Εχω ταξιδέψει σε 42 χώρες συνολικά, 15 από αυτές εκτός Ευρώπης, και συνεχίζω. Δεν έχω γυρίσει όλο τον κόσμο ακόμα, αλλά ευελπιστώ να τα καταφέρω σύντομα. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια και φροντίζω να συνδυάζω και επαγγελματικές υποχρεώσεις, όταν μπορώ, για να μένω παραπάνω στα μέρη που επισκέπτομαι» μας εξομολογείται.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...