Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Στο φως η αμαρτωλή ζωή των «γαμπρών» του «Power of Love»

❱❱ «Καυτά» μυστικά στη βίλα του έρωτα • Ταινίες πορνό και ροζ σκάνδαλα  κρύβει το παρελθόν «γαμπρών» του «Power of love 2»«Αμαρτωλό» και… πικάντικο το παρελθόν των παικτών του «Power of love 2»! Στη λίστα με τα «καυτά» μυστικά τους υπάρχουν από… κρυφά παιδιά μέχρι συμμετοχές σε ταινίες αυστηρώς ακατάλληλες για ανηλίκους, όπως και ερωτικά σκάνδαλα, στα οποία εμπλέκονται celebrities.

Μεταξύ των 14 που λαμβάνουν μέρος στο κυνήγι του ιδανικού συντρόφου υπάρχουν και κάποιοι που πετάγονται στον ύπνο τους στη σκέψη μη μαθευτεί ο πρότερος βίος τους… Κάποιοι που έχουν κάνει… κουτσουκέλες και δεν θέλουν να αποκαλυφθούν.

Στο sequel, λοιπόν, του reality σχέσεων υπάρχει μια δεύτερη περίπτωση Δώρου Παναγίδη, ο οποίος είχε αποκρύψει την ύπαρξη του παιδιού του για να μπει στη βίλα της Κωνσταντινούπολης. Θυμάστε; Ε, αυτό έχει κάνει και ο παίκτης του δεύτερου κύκλου, ο οποίος θέλει να γνωρίσει την πραγματική αγάπη, αλλά λίγα χρόνια πριν είχε γίνει μπαμπάς! Με παιδί λοιπόν, την ύπαρξη του οποίου αποκρύπτει, μπήκε στο σπίτι-πλατό αφού χώρισε προηγουμένως και συστήθηκε για γαμπρός, κυριολεκτικά! Να τονίσουμε δε ότι το προφίλ του μέσα στο παιχνίδι, ως τώρα τουλάχιστον, είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Για τα παλιά «δεν λέει κουβέντα».

Αλλά δεν είναι μόνο αυτός που «κρατάει κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα», που είπε και η Σωτηρία Μπέλλου… Κάποιος άλλος από τους συμμετέχοντες, εντυπωσιακός, γυμνασμένος, νέος και ωραίος, είχε αξιοποιήσει τα φανερά, αλλά κυρίως τα κρυφά προσόντα του στον κινηματογράφο κατά το παρελθόν. Και όχι, δεν πήρε μέρος σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή στα γυμναστήρια ούτε σε ταινία μικρού μήκους για τη μυϊκή ενδυνάμωση. Σε ταινία πορνό έπαιξε. Και τώρα που έχει μπει στο «Power of love» και γίνεται σιγά σιγά γνωστός στο ευρύ κοινό τρέμει το φυλλοκάρδι του μη τυχόν και κάποιος / κάποια τον αναγνωρίσει και οι… υποκριτικές -και όχι μόνο- ικανότητές του δουν το φως της δημοσιότητας. Πράγμα που μάλλον δεν θα αργήσει να συμβεί, αφού τέτοια μαντάτα μεταδίδονται πιο γρήγορα και από φλόγα σε υγραέριο!

Και μιλώντας για εύφλεκτα υλικά, να σας αποκαλύψουμε και τη «φωτιά» που έβαλε στο σπίτι πασίγνωστου παρουσιαστή άλλος πρωταγωνιστής του reality του Σκάι. Ο γοητευτικός νεαρός, με τον ρομαντικό τύπο, μέχρι να δηλώσει συμμετοχή για να ψάξει στην Κωνσταντινούπολη το ταίρι του, έψαχνε τον έρωτα γενικώς κι αορίστως. Ακόμα και με δεσμευμένες. Και κάπως έτσι μπλέχτηκε και με την πρώην σύντροφο του παρουσιαστή κι έγινε η πέτρα του σκανδάλου για τον χωρισμό του επώνυμου ζευγαριού. Οπως, μάλιστα, διαβάσαμε και στην κυπριακή ιστοσελίδα ShowTime-cy, η σχέση τους ήταν σοβαρή και οι δυο τους έζησαν φλογερές στιγμές μαζί. 

Οι τρεις προαναφερθέντες και οι υπόλοιποι -που δεν μπορεί, όλο και κάτι θα βγει στη φόρα και γι’ αυτούς- καλούνται τώρα να πείσουν το τηλεοπτικό κοινό για τις αγνές προθέσεις τους προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο ή τον έρωτα ή ιδανικά και τα δύο! Αλλά αυτή είναι και η μαγεία του reality!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...