Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

Ειρηνοποιός η Πάολα ανάμεσα σε Νότη και Μουκίδη!

❱❱ Η τραγουδίστρια με σύμμαχο τον πρώην σύζυγό της Φώτη Ζογγλοπίτη προσπαθεί να γεφυρώσει τις σχέσεις του Σφακιανάκη με τον συνθέτηΗ Πάολα ρίχνει γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα στον Νότη Σφακιανάκη και τον Γιώργο Μουκίδη, οι οποίοι βρίσκονται σε κόντρα και ο δεύτερος έχει απαγορεύσει στον πρώτο τη δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η γνωστή τραγουδίστρια και o στενός της συνεργάτης και πρώην σύζυγός της Φώτης Ζογγλοπίτης καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες να τα ξαναβρεί ο εκκεντρικός καλλιτέχνης με τον συνθέτη που του έχει γράψει τις περισσότερες από τις μεγάλες επιτυχίες του. Στόχος τους είναι να μπορέσει επιτέλους ο Νότης να εντάξει πάλι στο πρόγραμμά του αγαπημένα τραγούδια που ζητά επιτακτικά το κοινό του.

Οπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, το γεγονός ότι διαχρονικά σουξέ με την υπογραφή του Γιώργου Μουκίδη, όπως το «Μια ματιά σου μόνο φτάνει», «Δεν σε χρειάζομαι» και «Στέλλα, η Σμυρνιά» λείπουν από τη λίστα με τα τραγούδια που ερμηνεύει φέτος ο Νότης στο νυχτερινό κέντρο, όπου συμπράττει με την Πάολα, έχει απογοητεύσει πολλούς θαυμαστές του. Αποτέλεσμα; Κάποιοι από αυτούς πήγαν μια φορά στο μαγαζί και δεν ξαναπήγαν, όπως έκαναν άλλες χρονιές για να χορέψουν, να… πνίξουν τον πόνο τους ή να τραγουδήσουν την «καψούρα» τους. Ολες αυτές οι απουσίες, λοιπόν, φαίνεται πως έχουν θορυβήσει τόσο την Πάολα όσο και τον f4Φώτη Ζογγλοπίτη, καθώς, όπως μας είπε άνθρωπος που κινείται στα καλλιτεχνικά παρασκήνια, έχουν κάνει οικονομική συμφωνία επί των εισπράξεων με την επιχείρηση του Γκάζι Live. Ως εκ τούτου, επιθυμία τους είναι να συρρέουν τα πλήθη στο κέντρο και όχι να χάνεται κόσμος επειδή δεν μπορεί να ακούσει τα τραγούδια που του αρέσουν. Ετσι, προσπαθούν να συμβιβάσουν την κατάσταση με τον Γιώργο Μουκίδη ώστε ο Νότης να μπορέσει να ερμηνεύει πάλι δημόσια τις επιτυχίες που του έχει απαγορεύσει ο Γιώργος Μουκίδης με σχετικό εξώδικο από τον περασμένο Ιούνιο.

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η live εμφάνιση του Σφακιανάκη στα Τίρανα λίγο καιρό νωρίτερα και όσα είπε ο τραγουδιστής για τους Ελληνες στα μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας, τους οποίους λίγο πολύ χαρακτήρισε «τεμπέληδες». Το σίγουρο είναι ότι ο κατάλογος με τα τραγούδια του Γιώργου Μουκίδη που έγιναν σουξέ ερμηνευμένα από τον Νότη είναι μεγάλος: «Να ξαναρθείς», «Θέλω να σε ξαναδώ», «Ενα γράμμα», «Δεν μπορώ να καταλάβω», «Δεν θα πας πουθενά» και πολλά ακόμη. Πρόκειται για μια λίστα γνήσιων λαϊκών τραγουδιών, για τα οποία ο Νότης έγινε επτά φορές πλατινένιος. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το ένθερμο κοινό του απογοητεύεται όταν δεν τ’ ακούει στα live του.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...