ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Μικαέλα Φωτιάδη

❱❱ «Δεν αποφάσισα εγώ τι πρόσωπο θα δείξω. Απαντούσα σε όποια ερώτηση μου έκαναν με ειλικρίνεια. Αλλά, δυστυχώς, έδειξαν μόνο τις “σκληρές” απαντήσεις μου… Θα ήθελα να είχαν δείξει τον αληθινό μου εαυτό» είπε η Μικαέλα Φωτιάδη και σε ερώτηση για το τι θα άλλαζε, πρόσθεσε: «Θα ήμουν ο εαυτός μου. Δεν είναι κακό να λες την άποψή σου. Απλώς απαντούσα με λάθος τρόπο. Είμαι αυθόρμητη».

Κυρία Φωτιάδη, η ειλικρίνεια, η αλήθεια και ο αυθορμητισμός πηγαίνουν μαζί. Δεν μπορείτε από τη μία να λέτε ότι δεν έδειξαν τον αληθινό σας εαυτό στο παιχνίδι και από την άλλη ότι είστε πάντα αυθόρμητη.

Διαλέξτε ένα από τα δύο και υποστηρίξτε το αντίστοιχα. Επίσης, μετά την εικόνα που δείξατε στο πανελλήνιο, μέσα από τη συμμετοχή σας στο «Greece’s next top model», έχουμε κάθε λόγο και κάθε δικαίωμα να πιστεύουμε πως ορθώς η παραγωγή δεν έδειξε τον αληθινό σας εαυτό για να σας προστατέψει!

Διότι με όλα όσα λέγατε και κάνατε μέσα στο σπίτι, αλλά και στο πλατό του reality, το πιθανότερο είναι η Κρουέλα ντε Βιλ να έμοιαζε με αγία μπροστά σας!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ