Ο πόλεμος Ανανιάδη και Γαζή καλά κρατεί

❱❱ Μαίνεται ο… πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Ανθιμου Ανανιάδη και της Μαρίας Νεφέλης Γαζή με νέες δηλώσεις και ανακοινώσεις! Η νεαρή χορεύτρια, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είπε πως ο ηθοποιός και όχι εκείνη αμφισβητεί την πατρότητα του παιδιού, ενώ ειπώθηκε και ότι η οικογένειά της έχει στην κατοχή της ηχογραφημένες συνομιλίες που ο ηθοποιός απειλεί την ίδια κι εκείνους.

Η συνέχεια δόθηκε με ανακοίνωση του ηθοποιού στα μέσα: «Οσο κι αν ως έναν κοινό άνθρωπο με πνίγουν συναισθήματα αγανάκτησης και θυμού από τη διαχείριση και την εκμετάλλευση, από την πλευρά της πρώην συντρόφου μου και του στενού της περιβάλλοντος, ψευδών πτυχών της διαπροσωπικής μας σχέσης, συνειδητά επιλέγω, με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες, να μην παρακολουθήσω τον ολισθηρό κατήφορο της άλλης πλευράς, έστω και αν σκοπίμως αποσκοπεί στη δημόσια απαξίωση και διαπόμπευση του προσώπου μου και στον στιγματισμό της δημόσιας εικόνας μου, και να προτάξω την υπεράσπιση του συμφέροντος ενός νηπίου άμοιρου των όποιων δόλιων κινήτρων.

Αυτό το τελευταίο πάντα πρυτανεύει στο μυαλό και στην ψυχή μου ανεξάρτητα της εκβάσεως της επιστημονικής διερεύνησης της βιολογικής μου σχέσεως με αυτό» έγραψε και ολοκλήρωσε με μια ευχή: «Εύχομαι και λόγω των ημερών ο Θεός να μας φωτίσει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων, όπως επιτάσσει το δίκαιο και η ηθική. Με την πεποίθηση ότι θα γίνουν σεβαστές η αλήθεια και η έκκλησή μου».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ