Πρώην junkie και λιποτάκτης έγινε εκατομμυριούχος!

❱❱ Βρετανός έκοψε τις καταχρήσεις, αφιερώθηκε στις φιλανθρωπίες και κάνει ζωάρα στην ΙμπιζαΑπό αναλφάβητος ναρκομανής στην εφηβεία του, που φυλακίστηκε σε στρατιωτικές φυλακές όταν λιποτάκτησε, 36χρονος Βρετανός κατάφερε να γίνει πολυεκατομμυριούχος και να κάνει χλιδάτη ζωή στην Ιμπιζα. 

Τώρα ο Κάι Καντ από το Κεντ έχει αφιερωθεί στον υγιεινό τρόπο ζωής, στο αυτιστικό παιδί του και στις φιλανθρωπίες για τα παιδιά της Αφρικής. Οπως αποκαλύπτει στην «Daily Mail», όταν στα 16 του κατατάχθηκε στον βρετανικό στρατό δεν μπορούσε ούτε να διαβάσει ούτε να γράψει. Είχε περάσει τα προηγούμενα χρόνια βυθισμένος στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ.

8932744 6627675 kai s public instagram account is testament to his new lifestyle m 2 1548698625845

Τρία χρόνια αργότερα, ενώ υπηρετούσε σε βρετανική βάση της Ευρώπης, πήρε άδεια και πήγε να διασκεδάσει στην Ιμπιζα. Ξετρελάθηκε με τα ξέφρενα πάρτι και αποφάσισε να μην επιστρέψει στη μονάδα του. Ομως, συνελήφθη ως λιποτάκτης και στάλθηκε στρατιωτική φυλακή του Εσεξ, όπου παρέμεινε δύο χρόνια.

Οταν αφέθηκε ελεύθερος, παντρεύτηκε, απέκτησε ένα παιδί, έκοψε τις καταχρήσεις και όταν απέτυχε ως χρηματιστής μετακόμισε στην Ιμπιζα. Εργασιομανής και φιλόδοξος όπως ήταν, ίδρυσε δύο εταιρίες που τον έκαναν εκατομμυριούχο. Η μία, η Abode, είναι εταιρία παραγωγής χορευτικής μουσικής και προώθησης δημοσίων σχέσεων νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, ενώ η άλλη εταιρία ενοικιάζει πολυτελή σκάφη και διαμερίσματα.

8932748 6627675 image m 16 1548339230677

Ο Καντ αναρτά συχνά φωτογραφίες στο Instagram από τη χλιδάτη ζωή του, στις οποίες πρωταγωνιστεί ο πεντάχρονος αυτιστικός γιος του.
Ιδρυσε επίσης φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία έχτισε δύο ορφανοτροφεία και δύο σχολεία στην Ουγκάντα, βοηθώντας δεκάδες παιδιά.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ