Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

Πάνος Σταθακόπουλος: «Εχω λίγο μέσα μου το… ψώνιο της ανασκαφής»

❱❱ Ο Πάνος Σταθακόπουλος μιλάει για τον ρόλο του αρχαιολόγου στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα»Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες σειρές της σεζόν κι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας της είναι οι guest εμφανίσεις αγαπημένων ηθοποιών, που διαδέχονται η μία την άλλη.

Μετά, λοιπόν, τη Δονούσα (Κατερίνα Λέχου), που έφτασε στο Φτασμένο και τους έκανε όλους άνω κάτω, στο χωριό θα βρεθεί οσονούπω ο αρχαιολόγος Ερρίκος Καρασαβίδης (Πάνος Σταθακόπουλος).

Σύμφωνα με το σενάριο, ο ιδιαίτερος αυτός τύπος θέλει να κάνει ανασκαφές κάτω από την ταβέρνα «Λαγουδέρα», καθώς πιστεύει ότι εκεί βρίσκονται θαμμένα αρχαία. Αυτό που δεν περιμένει, όμως, είναι ότι θα ερωτευτεί τη Ζαμπέλα (Ελένη Ουζουνίδου).

Ο Πάνος Σταθακόπουλος, που θεατρικά τον συναντάμε στην παράσταση «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες», στη σκηνή του «Βέμπο», μιλάει στην «Espresso» για τη συμμετοχή του στη σειρά του ΑΝΤ1 και τη σχέση του με την Ελένη Ουζουνίδου. «Ευτυχώς, έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ καλές δουλειές, μεταξύ των οποίων είναι και το “Πέτα τη φριτέζα”.
Στη σειρά παίζουν εξαιρετικοί συνάδελφοι κι έχει καταπληκτικό σενάριο» μας λέει και προσθέτει: «Εχω συνεργαστεί -και γνωρίζω πολύ καλά- τον σκηνοθέτη Ανδρέα Μορφονιό. Σε σειρές που πρωταγωνιστούσε ο κύριος Μπέζος έχω κάνει δύο φορές guest εμφανίσεις, αλλά με τον ίδιο δεν έχουμε συνεργαστεί θεατρικά, κάτι που θα ήθελα να συμβεί στο μέλλον».

Ο Πάνος Σταθακόπουλος μοιράζεται μαζί μας και όσα συζήτησε με τη συνάδελφό του Ελένη Ουζουνίδου, όταν συμφώνησε να μπει για λίγα επεισόδια στο σίριαλ. «Αυτό που συμβαίνει είναι υπέροχο, γιατί με τη Λένα έχουμε παίξει το ζευγάρι και σε ένα έργο στο ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας -μια επιθεώρηση για τα 30 χρόνια του θεατρικού οργανισμού, σε σκηνοθεσία του Κώστα Τσιάνου. Κάναμε λοιπόν ένα καταπληκτικό ζευγάρι, που είχε τρομερή απήχηση. Ημασταν απίστευτο δίδυμο. Ο ένας είχε βρει τα ”κουμπιά” του άλλου, γιατί μέναμε και σε διπλανά δωμάτια στη Λάρισα και κάναμε πολλή παρέα. Επίσης, ήμασταν δάσκαλοι και στη σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου, όποτε είμαστε μια… φουρνιά που αγαπιόμαστε, και χαίρομαι που πάλι θα είμαστε ζευγάρι. Μάλιστα, μιλώντας στο τηλέφωνο της είπα: “Πρόσεξε, γράφει μέσα στο σενάριο ότι σου δίνω ένα φιλί στο στόμα”. Ε, καταλαβαίνετε τι έγινε… Ανυπομονούμε γι’ αυτό. Είναι ευλογία να δουλεύεις με συναδέλφους που έχουν ψυχική υγεία και περνάς καλά. Της είπα επίσης: “Κανόνισε να μ’ ερωτευτείς τόσο, που να έρχομαι και να ξανάρχομαι στη σειρά”» μας λέει χαριτολογώντας και συμπληρώνει: «Περιμένω με αγωνία να πάω στο πρώτο γύρισμα και, επειδή τους ξέρω όλους, νομίζω ότι θα είναι σαν να κάνω καθημερινά γυρίσματα μαζί τους».

Είναι, άραγε, απαιτητικός ο ρόλος του αρχαιολόγου; Χρειάζεται να «ψάξει» κάτι περισσότερο γ’ αυτόν; «Λόγω τόπου -είμαι από την Αρχαία Ηλιδα, που ήταν η διοργανώτρια πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων για πάνω από μια χιλιετία-, όταν κατεβαίνω στο χωριό μου πηγαίνω με τους αρχαιολόγους και συζητάμε. Το ’χω λίγο μέσα μου το… ψώνιο της ανασκαφής. Δεν θα σας πω, όμως, περισσότερα για τον ρόλο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι, επειδή είμαι από αγροτική οικογένεια, ξέρω και το φτυάρι, και τον κασμά, και την αξίνα».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...