Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Καλλίτσης on fire!

❱❱ Ο κομμωτής των celebrities σε ανάρτηση για τα τρία χρόνια από τη δολοφονική επίθεση εναντίον του αφήνει υπονοούμενα για… σκιές «που ζουν στη φυλακή της απληστίας»Σε μια ανάρτηση-ποταμό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Πάνος Καλλίτσης αναφέρεται στη δολοφονική επίθεση που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή πριν από τρία χρόνια στην πιλοτή του σπιτιού του στον Λυκαβηττό, αλλά αφήνει αιχμές για… σκιές «που ζουν στη φυλακή της απληστίας, του φθόνου, της ανάγκης να ξεχωρίσουν με όποιο τρόπο και όποιο κόστος».

Πέντε ημέρες προτού βρεθεί για ακόμη μία φορά τετ α τετ με τους κατηγορουμένους που άνοιξαν πυρ σε βάρος του ίδιου και της τότε συζύγου του Ελενας Χριστοπούλου τη μοιραία νύχτα του Ιανουαρίου του 2016, ο γνωστός hair stylist δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να κρατά τρία κεριά, αριθμός που κατά τα λεγόμενά του τον έχει σημαδέψει.

f3 24

«3 κεριά αρκούν για να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ; Αρκούν για να ξορκίσω το κακό; Αρκούν; 3 χρόνια πριν, την ίδια ακριβώς ώρα, ανήμερα των 3 Ιεραρχών, δεχόμουν 3 σφαίρες» θυμάται ο Πάνος Καλλίτσης, δηλώνοντας ευγνώμων που είναι ακόμη ζωντανός.

«Ευχαριστώ που είμαι ζωντανός, ευχαριστώ που έχω την υγεία μου, ευχαριστώ που είμαι ακέραιος. Ευχαριστώ που έχω δίπλα μου ανθρώπους αληθινούς, φίλους πραγματικούς και όχι σκιές, όπως στην αλληγορία του σπηλαίου του Πλάτωνα» λέει και συνεχίζει με νόημα ο γνωστός κομμωτής στην ανάρτηση-εξομολόγηση: «Εχω φλερτάρει με το θάνατο 3 φορές, έχω δεχθεί 3 σφαίρες, έχω δοκιμαστεί μέσα από 3 δικαστήρια. Και 3 χρόνια μετά είμαι εδώ, δυνατός, καθαρός, αληθινός». Την ίδια ώρα βάζει στο στόχαστρο ανθρώπους-σκιές -όπως τους χαρακτηρίζει- που «παίρνουν τη μορφή μιας ψεύτικης, κατασκευασμένης πραγματικότητας».

«Και όταν γύρω μου βλέπω σκιές γελάω, γελάω με την ομορφιά της ζωής, με τα συναισθήματα που γεννά ξανά και ξανά ο έρωτας και οι μικρές στιγμές καθημερινότητας με δικούς μου φίλους και ανθρώπους» γράφει αφήνοντας να εννοηθεί ότι πλέον έχει απαλλαγεί από ό,τι τον είχε στοιχειώσει.
«Σκέφτομαι πως η αγάπη μέσα μας κάνει θαύματα και η ζωή από μόνη της τα φέρνει έτσι που ξαφνικά βλέπεις τις σκιές αυτές να χάνονται. Παρατηρείς και ξαναλές: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» καταλήγει ο κομμωτής των διασήμων.

Στα δικαστήρια

Πριν από τέσσερις ημέρες ο Πάνος Καλλίτσης βρέθηκε ξανά στις δικαστικές αίθουσες. Μόνο που αιτία δεν ήταν η υπόθεση της αιματηρής ληστείας, αλλά το πολύκροτο διαζύγιό του από την coach του «Greece’s Next Top Model» Eλενα Χριστοπούλου. Οι δυο τους είχαν ανταλλάξει εκατέρωθεν αγωγές, οι οποίες συζητήθηκαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, που θα εκδώσει την απόφασή του τους επόμενους μήνες.

Σε αυτές οι άλλοτε αγαπημένοι σύντροφοι εξαπέλυαν βαριές αλληλοκατηγορίες αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο ενός χωρισμού που δεν υπήρξε «βελούδινος». Aλλωστε, δεν είχαν ανταλλάξει ούτε βλέμμα πριν από δύο εβδομάδες, όταν βρέθηκαν και πάλι στη δικαστική αίθουσα ως μάρτυρες στην υπόθεση της αιματηρής ληστείας.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...