Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Κοκλώνης σε λάτιν ρυθμούς!

❱❱ «Πτήση» του «Mr Celebrity Travel» με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πάνω από το Ρίο ντε Τζανέιρο σήμερα στις 20.00 στο OpenΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ανέβηκαν λόφους, περπάτησαν στην άμμο των διάσημων παραλιών, χόρεψαν σάμπα, δοκίμασαν παραδοσιακά πιάτα και ύστερα απόλαυσαν μια βόλτα on air με ελικόπτερο πάνω από το μαγικό Ρίο ντε Τζανέιρο.

Στο επεισόδιο του «Celebrity Travel», που θα προβληθεί σήμερα στις 20.00, στο Open, θα δούμε τον Νίκο Κοκλώνη και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου να «πετούν» πάνω από τη βραζιλιάνικη πολιτεία των αντιθέσεων και το βλέμμα τους να μη χορταίνει τόση ομορφιά!

Η προσγείωση στη Santa Teresa, την πιο μποέμ γειτονιά της πόλης, κράτησε σε εγρήγορση τον οικοδεσπότη της εκπομπής και την ηθοποιό. Στη μόνη «ελεύθερη» από φαβέλες περιοχή, διάσημη ανά τον κόσμο ως «συνοικία της χαράς», οι δύο φίλοι περπάτησαν αποτυπώνοντας εικόνες από τα διάσημα καφέ, τα αποικιακά αρχοντικά, τα καλλιτεχνικά στέκια και την έντονη νυχτερινή ζωή! Στα σκαλιά του Σελαρόν εντυπωσιάστηκαν από τα 2.000 κεραμικά πλακάκια, τους εκατοντάδες τουρίστες και τις ζωηρές μικρές μαϊμούδες, τις περίφημες μαρμοζέτες, που έκαναν… βόλτες πάνω από το κεφάλι τους. Μαζί με τη μικροσκοπική πλατεία μπροστά από το παρεκκλήσι της Παναγίας του Νέβις (Largo das Neves), τα δύο αυτά αξιοθέατα γοήτευσαν διάσημους σκηνοθέτες, που τα χρησιμοποίησαν σαν φυσικό σκηνικό για τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Επικίνδυνη γειτονιά

Στη συνέχεια ο «Mr Travel» και η Αλεξάνδρα πέρασαν τα σύνορα της… χλιδής, πατώντας το πόδι τους στη μεγαλύτερη φαβέλα του Ρίο. Η Φαβέλα Ροσίνια μπορεί να κατατάσσεται στους… famous προορισμούς των celebrities από όλο τον κόσμο, παραμένει όμως μια πολύ επικίνδυνη γειτονιά.

f3 0

Εκεί γνωρίστηκαν με ντόπιους, φωτογραφήθηκαν, δέχτηκαν κεράσματα και έκαναν επισκέψεις στα παραπήγματα, καταγράφοντας τη φτώχεια, αλλά και την αξιοπρέπεια και την απλόχερη φιλοξενία. Στη Φαβέλα Φίνιξ συνάντησαν τον Ζορντί, ο οποίος άφησε την Αγγλία κι έστησε το σχολείο του στο κέντρο της επικίνδυνης γειτονιάς διδάσκοντας δωρεάν αγγλικά στα παιδιά.

f4 0

Ο καθεδρικός ναός του Ρίο ντε Τζανέιρο, αφιερωμένος στον άγιο Σεβαστιανό, διχάζει με την όψη του. Αλλοι λένε πως μοιάζει με τσιμεντένιο κώνο ύψους 96 μέτρων και άλλοι με πυραμίδα των Μάγιας. Η είσοδος στο εσωτερικό του εντυπωσίασε τους δύο Ελληνες ταξιδιώτες τόσο με τη λιτότητα όσο και με την αρχιτεκτονική του Εντγκαρ Ολιβέιρα ντε Φονσέκα. Εκπλήξεις έκρυβε και η συνάντησή τους με τον πιο διάσημο -ανά τον κόσμο- Βραζιλιάνο πλαστικό χειρουργό, τον Ιβο Πιταγκί, αλλά και το active challenge της όμορφης ηθοποιού, που ήταν εμπνευσμένο από τη μεγάλη αγάπη των Βραζιλιάνων!

f5

Μη χάσετε, λοιπόν, το αποψινό επεισόδιο του «Celebrity Travel», καθώς ο «Sir των αιθέρων» Νίκος Κοκλώνης έγινε αποδέκτης και μιας προσωπικής εξομολόγησης της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, η οποία του μίλησε για τον Γιάννη Πάριο και το παιδί που δεν έφερε στο κόσμο.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...