Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Χριστίνα Δελλή: «Με είχε ερωτευτεί αγόρι της Μαντόνα»

❱❱ Η ντίβα της νυχτερινής διασκέδασης Χριστίνα Δελλή αναπολεί την εποχή που οι θαυμαστές της έριχναν εκατομμύρια στα πόδια της 
❱❱ Ο γάμος στα 17, τα πρώτα βήματα στην πίστα, τα 400.000 € που έχασε όταν άνοιξε δικό της ρεμπετάδικο και η υπόκλιση του ΒοσκόπουλουΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η Χριστίνα Δελλή άφησε εποχή στις μεγάλες πίστες! Οι τεράστιες αφίσες της άρχιζαν από την Ομόνοια και τελείωναν στο τέλος της παραλιακής, στη Γλυφάδα. Ομορφη, σέξι και περιζήτητη, η τραγουδίστρια γέμιζε τα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης, με τους θαυμαστές της να ξοδεύουν εκατομμύρια στα πόδια της.

Η ντίβα της νυχτερινής διασκέδασης μιλάει στην «Espresso» για τον γάμο της σε ηλικία 17 χρόνων, τον θάνατο του συζύγου της, τον Σφακιανάκη που έκανε δεύτερη φωνή στους δίσκους της, το μοντέλο της Μαντόνα που την ερωτεύτηκε, την υπόκλιση του Βοσκόπουλου στο ταλέντο της, αλλά και τον αγώνα που δίνει για τα αδέσποτα μέσω της ιστοσελίδας «Φιλοζωική είμαστε όλοι οι πολίτες».

Ενα αστέρι γεννήθηκε στο Μπραχάμι!

Σε ένα σπίτι που δεν είχε πόρτα, αλλά κουρελού, με έναν 18χρονο πατέρα σαξοφωνίστα και αργότερα μαέστρο, και μια 14χρονη μαμά, που μεγάλωσε τρία κορίτσια!

Ο μπαμπάς σας ήθελε να σας καμαρώσει βιρτουόζο του πιάνου…

Στα 15 μου έδωσα την πρώτη μου συναυλία στη Νέα Σμύρνη κι όλοι με χαρακτήρισαν παιδί-θαύμα. Στο DNA μου, όμως, κουβαλούσα το… μικρόβιο της τραγουδίστριας, να ξεσηκώνω τον κόσμο, να είμαι μπροστά στα φώτα! Κάθε Σάββατο εμφανιζόμουν στο μπουζουξίδικο του πατέρα μου, στα «Πευκάκια», στη λεωφ. Βουλιαγμένης. Τραγουδούσα ρεμπέτικα. Τις άλλες ημέρες πήγαινα σχολείο.

Εκεί σας ανακάλυψαν;

Το αντίθετο! Μόνη μου το κυνήγησα. Στα 16 μου πήγα, συνοδεία της μαμάς μου, στην οντισιόν του Βασίλη Βασιλειάδη στο κέντρο διασκέδασης Β.Β., στη εθνική οδό. Μόλις με άκουσε, ενθουσιάστηκε: «Εσύ έχεις ταλέντο και θα γίνεις μεγάλη φίρμα» είπε και με πήρε στη δουλειά! Πρώτο όνομα ήταν η Λίτσα Διαμάντη. Την επόμενη χρονιά μού έκανε πρόταση ένα μαγαζί στην Πλάκα. Είπα «ναι», και πήρα την ορχήστρα του Βασιλειάδη και πήγα!

«Κλέψατε» τους μουσικούς;

Ναι! Είχα ήδη κάνει ντόρο κι εκείνοι με ακολούθησαν. Ανάμεσα στους μουσικούς ήταν και ο καλύτερος μπουζουξής της Ελλάδας, ο γνωστός και ως χρυσοδάκτυλος Γιώργος Παρασκευάς, και κατόπιν σύζυγός μου. Παντρεύτηκα στα 17 μου, ακολουθώντας την πορεία της μητέρας μου! Μείναμε παντρεμένοι τρία χρόνια. Αποκτήσαμε μια κόρη, την Αναστασία, από την οποία σήμερα έχω δύο εγγονάκια, τον Μάριο και τον Χρήστο, αλλά, δυστυχώς, ο Γιώργος «έφυγε» νωρίς.

Τι ήταν αυτό που κέρδιζε τον κόσμο;

Η αφέλειά μου; Η φωνή; Τα τραγούδια; Ολα μαζί; Εγώ φλέρταρα έντονα με το κοινό, γι’ αυτό και ισχυροί άντρες με θαύμασαν, με αποθέωσαν και ξόδεψαν πολλά λεφτά για χάρη μου. Μιλάμε για εκατομμύρια. Προσωπικά δώρα δεν δεχόμουν, αλλά στην πίστα ήθελα οι άντρες να κάνουν ζημιές!

Υπήρξαν ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού;

Εχω δει επιχειρηματία να βάζει φωτιά στο αμάξι του για μένα! Μπορεί να βγήκα γρήγορα εκτός δουλειάς, λόγω κρίσης, αλλά είμαι χορτασμένη από φώτα, συνεντεύξεις, χλιδάτη ζωή, επιτυχία, 17 δισκογραφικές δουλειές και μαγαζιά που γέμιζα ασφυκτικά. Κι έναν Νότη Σφακιανάκη στο στούντιο ηχογράφησης να κάνει δεύτερη φωνή στα τραγούδια μου!

Οι τεράστιες αφίσες σας που γέμιζαν την Αθήνα τι κόστος είχαν;

Γύρω στα 15.000.000 δραχμές τη φορά!

Και η γκαρνταρόμπα σας για τη σεζόν πόσο κόστιζε;

Τα διπλά! Το πιο ωραίο κομμάτι που φόρεσα ήταν ένα λευκό σμόκιν κοστούμι, ολοκέντητο με Swarovski, αξίας 5.000.000 δραχμών. Στην ντουλάπα μου έχω 40 κομμάτια ανεκτίμητης αξίας και επιθυμώ να τα βγάλω σε πλειστηριασμό για να δώσω όλα τα έσοδα στα αδέσποτα ζώα. Είναι το πάθος μου ο εθελοντισμός. Εχω σώσει 5.000 σκυλάκια!

Υπήρξαν σεξουαλικές προτάσεις εν ψυχρώ από συναδέλφους;

Ναι, αλλά τις διαχειριζόμουν κι εγώ εν ψυχρώ! Το χειρότερο όμως μου συνέβη σε ένα επαγγελματικό ραντεβού με πολύ επιτυχημένο τραγουδιστή, με τεράστια καριέρα, ενεργό και σήμερα, ο οποίος θα μου έδινε τραγούδια. Σε αυτό το τετ α τετ μού εξομολογήθηκε τον έρωτά του και μου όρμηξε. Τον έσπρωξα. Εκεί έχασα τον πρώτο λαχνό της καριέρας μου, όμως κράτησα την αξιοπρέπειά μου! Προτιμώ σήμερα να μετρώ τα ψιλά για να φάω, αλλά κανείς δεν θα πει πως η Χριστίνα Δελλή ήταν μία από το μάτσο!

Μετά το διαζύγιο ήρθε άλλος έρωτας;

Υστερα από αρκετά χρόνια μοναξιάς γνώρισα έναν ωραίο άντρα, γνωστό σήμερα στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, μαζί με τον αδελφό του. Είχε ένα σουβλατζίδικο στο Παγκράτι κι ένα μπουζουξίδικο στον Ωρωπό, και ονειρευόταν να ανοίξει ένα κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα. Με τις γνωριμίες μου κατάφερε και πήρε ένα μαγαζί στη λεωφόρο Συγγρού, όπου τραγουδούσα για εφτά χρόνια. Οσο κράτησε και η γεμάτη πάθος αλλά και ζήλια σχέση μας.

Γιατί χωρίσατε;

Γιατί μπερδεύτηκαν τα αισθηματικά με τα συμφέροντα. Δεν με άφηνε να φύγω από το μαγαζί, φρενάροντας την καριέρα μου. Αναγκάστηκα να αρνηθώ πρόταση του τότε ιδιοκτήτη του Can Can, ο οποίος μου έδινε 10.000.000 δραχμές για τη «μετεγγραφή» στο μαγαζί, με δώρο μια ολοκαίνουργια Mercedes. Κι εκείνος δεν με άφησε.

Δεν το έχετε ξεπεράσει μάλλον…

Μα πληγώθηκα και καταστράφηκα επαγγελματικά. Οταν χωρίσαμε, το 2009, έκλεινα συμβόλαια με μαγαζιά και δύο ημέρες μετά ακυρώνονταν.

Σε εκείνη την επταετία, όμως, ζήσατε και την απόλυτη αποθέωση. Ηρθαν στη Ελλάδα οι ωραιότεροι άντρες του κόσμου για να παίξουν στα βιντεοκλίπ σας!

Τότε έγραφαν τα περιοδικά «τι Μαντόνα, τι Χριστίνα!», διότι ήρθε για μένα το διάσημο τοπ μοντέλο Κάμερον Αλμπορζιάν, ο οποίος μετά το «Express yourself» έπαιξε στο «Ενοχο φιλί» μου. Ακολούθησαν o Μάρκους Σέκενμπεργκ και άλλα περιζήτητα τοπ μοντέλα παγκοσμίως. Είχα τη βοήθεια του μάνατζερ Φραγκίσκου Βιτάλη και του δημοσιογράφου Γιάννη Αρμουτίδη, και κάθε επιθυμία μου γινόταν πραγματικότητα! Από όλους, ο Κάμερον με ερωτεύτηκε πολύ…

Σήμερα τι ζητάτε από έναν άντρα;

Να τον θαυμάζω, να νιώθω σιγουριά και να είναι φιλόζωος! Αν υπάρχει, τον προκαλώ να με γνωρίσει.

Δοκιμάσατε την τύχη σας και ως επιχειρηματίας, αλλά…

Αλλά απέτυχα. Ανοιξα ένα πολυτελές ρεμπετάδικο στην οδό Δροσοπούλου. Τραγουδούσα ρεμπέτικα και σμυρνέικα με οκταμελή ορχήστρα. Οσοι συνεργάστηκαν μαζί μου πληρώθηκαν μέχρι τελευταίας δεκάρας, γιατί αυτό τους ενδιέφερε κι όχι να πάει καλά το μαγαζί. Εχασα 400.000 ευρώ, χρήματα δικά μου αλλά και του πατέρα μου, που με στηρίζει μέχρι και σήμερα. Το λουκέτο συνέπεσε με τον θάνατο της μητέρας μου. Επαθα κατάθλιψη κι εγκατέλειψα την Αθήνα.

Πράγματι, χαθήκατε για αρκετό καιρό…

Ηθελα να ηρεμήσω και παράτησα το τραγούδι. Επανήλθα δισκογραφικά το 2017, με το άλμπουμ «Τέρμα τα γκάζια» και πλέον έχω τα εξτρά μου στο εξωτερικό και επιλεγμένες εμφανίσεις στην Ελλάδα.

Σήμερα σας βρίσκω στο στούντιο του Αβέτ Κιζιριάν!

Ετοιμάζω ένα maxi single. Μάλιστα, το τραγούδι «Στροφή θα πάρω», σε σύνθεση Γιάννη Μαγκελάκη και στίχους Τζένη Πόθα, με αντιπροσωπεύει, ενώ το ρυθμικό κομμάτι «Το απέναντι μωρό» έγινε βιντεοκλίπ με διευθυντή φωτογραφίας τον Ντίνο Μαχαίρα, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Αρμουτίδη. Μου έδωσε κι ένα τραγούδι ο Λευτέρης Πανταζής, με τίτλο «Πυροτέχνημα». Μου το χρωστούσε και ήταν συνεπής. Τον ευχαριστώ.

Τηλεόραση γιατί δεν κάνετε;

Εχω κάνει πρωινά και συνεντεύξεις τηλεοπτικές. Αλλά δεν με παίζουν τα ραδιόφωνα. Δεν έχω καριέρα εγώ; Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν με ξέρει;

Οι συνάδελφοί σας όμως σας λατρεύουν!

Σε καλοκαιρινή συναυλία του ο Βασίλης Καρράς με αποθέωσε. Ο Γιάννης Πάριος το ίδιο. Ομως το πιο δυνατό που έζησα ήταν πριν από λίγους μήνες στο καμαρίνι του Τόλη Βοσκόπουλου. Ηθελα να συγχαρώ το ίνδαλμα μου, τον έρωτα της ζωής μου κι εκείνος, μόλις με είδε, σηκώθηκε και με χειροκρότησε! Συγκινήθηκα. «Δεν είσαι στην επικαιρότητα, αλλά είσαι στην αξιοπρέπεια» μου είπε. Μετά τα λόγια του Τόλη ποιος μπορεί να πει για μένα αν είμαι καλή καλλιτέχνις, ή όχι μπορώ να σταθώ στις πίστες; Κανένας!

offer

{{-PCOUNT-}}49{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...